3d gözlük bulduğum zaman deneyeceğim
İKV'Yİ 3D!!!!! OYNAMAK(((((GERÇEK)))))
- xPROFx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV'Yİ 3D!!!!! OYNAMAK(((((GERÇEK)))))
güzel program paylaşım için teşekkürler videolarda 3d convert biliyordum oyunda olduğunu da şimdi öğrendim
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta
Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
Gölge Haramileri
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Fuarda 3boyutlu ikv vardı görüntüsü bunun gibiydi. Sanırım Timur'da olmamasının sebebi gözlük farkı. Kırmızı Yeşil değilde renksiz cam gibi olanlarda oluyor sanırım,fuardaki gibi.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Arkadaşlar bu program oyunları 3D yapıyor bizzat 6 oyun denedim hepsinde oldu bir çok ayarı var uğraşmak isteyenlere gözlüğüm olmadığı için henüz net bir şey söyleyemiyorum programı fazla kurcalamadım fazla bir şey bilmiyorum ama bazı sitelerdeki yorumlara göre gayet güzel çalışıyor gözlüklü kullanan çok var hepside olumlu sonuç almış
- xPROFx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
fazla oynandığında baş ağrısı yapar 3d dikkat edin:)
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
Gölge Haramileri
Gölge Haramileri
Hımm güzel yaw 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Okadar kafaya takmayın ya dandik sabahın verdiği gözlükler vardı bulursanız onlardan kullanın
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Beyler illa ikv de denemeniz şart değil başka oyunlardada deneyebilirsiniz
Dandik gözlükten taktım zaten ben deKaraXHayalet yazdı:Okadar kafaya takmayın ya dandik sabahın verdiği gözlükler vardı bulursanız onlardan kullanın![]()
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Vallaha abi görüyosun 3D yani yaapbilecek bir şeyim yok gözlük alayım bi ayrıntılara gireriz :lol: :lol:XTIMURX yazdı:Dandik gözlükten taktım zaten ben deKaraXHayalet yazdı:Okadar kafaya takmayın ya dandik sabahın verdiği gözlükler vardı bulursanız onlardan kullanın![]()
Bir fark göremedim yine de
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Program hakkında biraz bilgi

Oyunları üçüncü boyutta oynayın. Bu iş için sadece birkaç dolara bulabileceğiniz bir 3D gözlüğe, bir Nvidia veya AMD ekran kartına ve bizim püf noktalarımıza ihtiyacınız var.
Bir içerikle üç boyutlu olarak etkileşime geçmek her şart altında daha fazla eğlence vaat ediyor. CES 2010'da tanıtılan ürünler ve Avatar gibi sinema filmleri bunun doğruluğunu gösteriyor. Hâlbuki PC oyunları şık 3D dünyasına adım atalı çok oluyor; sadece tüm kullanıcılar henüz bundan haberdar değil.
Nvidia kendi teknolojisine 3D Vision ismini veriyor ve pahalı bir Shutter gözlüğü aracılığıyla bunu pazarlıyor. Püf nokta: Ücretsiz olarak sunulan ekran kartı sürücüsü, önceden bildiğimiz kırmızı-mavi renkteki 3D gözlükleri de destekliyor. Böylece ücretsiz bir şekilde üçüncü boyutta oynayabilirsiniz.
AMD kullanıcıları ise aynı gözlüğü iZ3D'nin ücretsiz sürücüsü ile kullanabilir. Hatta bazı oyunlar doğrudan 3D moduyla beraber geliyor. Eğer hâlihazırda bir 3D gözlüğünüz varsa ilerleyen sayfalardaki bilgilerle oyunlarınızı 3. boyuta taşıyabilirsiniz. 3D gözlüğünüz yok mu? O zaman almanın vakti geldi demektir.

Oyunları üçüncü boyutta oynayın. Bu iş için sadece birkaç dolara bulabileceğiniz bir 3D gözlüğe, bir Nvidia veya AMD ekran kartına ve bizim püf noktalarımıza ihtiyacınız var.
Bir içerikle üç boyutlu olarak etkileşime geçmek her şart altında daha fazla eğlence vaat ediyor. CES 2010'da tanıtılan ürünler ve Avatar gibi sinema filmleri bunun doğruluğunu gösteriyor. Hâlbuki PC oyunları şık 3D dünyasına adım atalı çok oluyor; sadece tüm kullanıcılar henüz bundan haberdar değil.
Nvidia kendi teknolojisine 3D Vision ismini veriyor ve pahalı bir Shutter gözlüğü aracılığıyla bunu pazarlıyor. Püf nokta: Ücretsiz olarak sunulan ekran kartı sürücüsü, önceden bildiğimiz kırmızı-mavi renkteki 3D gözlükleri de destekliyor. Böylece ücretsiz bir şekilde üçüncü boyutta oynayabilirsiniz.
AMD kullanıcıları ise aynı gözlüğü iZ3D'nin ücretsiz sürücüsü ile kullanabilir. Hatta bazı oyunlar doğrudan 3D moduyla beraber geliyor. Eğer hâlihazırda bir 3D gözlüğünüz varsa ilerleyen sayfalardaki bilgilerle oyunlarınızı 3. boyuta taşıyabilirsiniz. 3D gözlüğünüz yok mu? O zaman almanın vakti geldi demektir.