Merhaba Arkadaşlar.Ben Çok Güvendiğim Kendisinden kendim Güvenip E-pin Aldığım Bir Arkadaşı Adxsız'a yönlendirdim.Onada satmasını söyledim.Fakat Çok Üzülerek Söylüyorum ki Urban Zırhını Çaldı.Ben Satacaktım Kendisine Fakat Sistem Arızalıymış PTT'den Yatırdığım Para Gözükmüyormuş.Aldığım Zırhı Kendisine Geri iade Ettim.Bu Arkadaşa Yönlendirdim.Buda Koymuş Tekmeyi.Nasıl Olur Bir İnsanın Urban Zırha Gözü Döner Anlamıyorum.SANCAK SUNUCUSU TEŞKİLAT SUNUCUSU KUKLACI SUNUCUSU bu adama Dikkat!!! Göko İsimli Nickler Çarlar Açıyor Pluslu Hesabında Kasıp Satıyor.Sonra Çar Yapıyor.Fakat Ben Böyle Çalıp Çırptığını Bilmiyordum.Adxsız Foruma Davet Ediyorum.Çektiğin Resimler Varsa Koy.Hem Sen Yolla Hem ben Yollayayım Destek'e...
İKV Uyuma Oyuncuna Sahip Çık.!
Bu ve Bunun Gibi Olaylarda Çok Kişinin Başı Yanıyor.bende E-pin Satmış Birisi Olarak Söylüyorum.Benimde Kazıklandığım oldu.Tüm İkv Camiasına Burdan Seslenmek istiyorum.Lütfen Bu Kodlar Satıldıktan Sonra Kendini 1 Saat içinde 2 Saat İçinde imha eden Kodlar vs olsun.Böylesi Hem Daha iyi Olur...Hemde Millet Kazıklanmaz...Ya Adam Gibi Adamlardan Alın Kodunuzu.Yada uyelikal.com'dan Alın.Ki Bizde Ordan Alıp Oyun İçin Paraya Dönüştürüyoruz.Ama Bıraktım Amenna.110 Tl'lik isim Kodu Alacaktım Satmak için Vazgeçtim Alıp Kendi Çarlarımda Kullanacağım.
Göko Hırsızdır.Adxsız Foruma Davet Ediyorum.
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Göko Hırsızdır.Adxsız Foruma Davet Ediyorum.

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
- DismotiFireman
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Göko Hırsızdır.Adxsız Foruma Davet Ediyorum.
Geçmiş olsun.
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfiremann
Ahakan