İKV'Yİ 3D!!!!! OYNAMAK(((((GERÇEK)))))

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RecepKozanoglu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İKV'Yİ 3D!!!!! OYNAMAK(((((GERÇEK)))))

Mesaj gönderen RecepKozanoglu »

[quote="KaraXHayalet"][quote="RecepKozanoglu"]Evet bu görüntü 3d görüntüsü ama gözlüksüz bir işe yaramaz bu.Önce gözlük alın sonra bunu yapın derim...

Sanırım bu programın gözlüğü kırmızı yeşil[/quote]

Konuyu okumanı tavsiye ederim ayarlanabiliyor renkleri[/quote]

Konuyu okudum konuda renkten bahsetmiyor kurmak istemediğim için resimlere de bakmımıştım onuda şimdi gördüm tamam orada varmış ayarları... Ama yine de gözlük olmadan boş denemek isteyen arkadaşlara ayarlarda ayarladığınız renklere göre gözlük almanızı tavsiye ederim.
Ya olduğun gibi görün , ya da göründüğün gibi ol...

[code]>>>GeCeSuVaRiSi<<< : Recep KOZANOĞLU[/code]
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Beyler şuan Max payne Battlefield bad company 2 The sims 3 hepsini 3D çalıştırmakta Bizzat denedim yanlız Bad company 2 de hafif bir kasma oldu ağır oyun olduğu içni herhalde birde deneyenler aman açılmadı demesinler oyun içerisinde Shift+* kombinasyonu yaptıktan sonra tekrar * tuşuna basarak 3D aktifleştirebilirler
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

RecepKozanoglu yazdı:
[quote="KaraXHayalet"][quote="RecepKozanoglu"]Evet bu görüntü 3d görüntüsü ama gözlüksüz bir işe yaramaz bu.Önce gözlük alın sonra bunu yapın derim...

Sanırım bu programın gözlüğü kırmızı yeşil
Konuyu okumanı tavsiye ederim ayarlanabiliyor renkleri[/quote]

Konuyu okudum konuda renkten bahsetmiyor kurmak istemediğim için resimlere de bakmımıştım onuda şimdi gördüm tamam orada varmış ayarları... Ama yine de gözlük olmadan boş denemek isteyen arkadaşlara ayarlarda ayarladığınız renklere göre gözlük almanızı tavsiye ederim.[/center][/quote]

Katılıyorum gözlüksüz olmaz yarın bi gideyim kurcalayayım gözlükçüleri :lol: unutmayın konuyu harfi harfine uygulayın bide oyunda 3D aktif olmassa * tuşunu kullanarak aktif edin
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Abi dşünsene oyunu oynuyosun 3D gözlüklü felan hidra görevini yapıyosun hidra vaaa diye ekrandan çıkıyo böyle birşey olurmu ya :lol:
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

http://img703.imageshack.us/img703/9938/adszni.png

Buda başka bir resim :lol: yarım saatir koymaya çalışıyorum bir türlü olmadı ben böyle koydum bakarsınız artık :lol: bu arada yönetici arkadaşlardan rica ederim konuyu sabitleseler herkez faydalansa güzel bir şey çünkü bu
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Gideyim bi 3D gözlük çekeyim :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XTIMURX »

Yeşil (Sol) Kırmızı (Sağ) 3D Gözlüğüm mevcut. NTV Dergisi vermişti :D
Ancak ayarlarda yeşil ve kırmızı renklerini bulamadım.

Red veCyan renkleri var ancak onda da renklerin yerini değiştirmeme rağmen Num + ve - denememe rağmen 3D bir görüntü elde edemedim. Acaba ayarları ne olmalı ?

Not : Tüm renkleri denedim :D
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

XTIMURX yazdı:Yeşil (Sol) Kırmızı (Sağ) 3D Gözlüğüm mevcut. NTV Dergisi vermişti :D

Red veCyan renkleri var ancak onda da renklerin yerini değiştirmeme rağmen Num + ve - denememe rağmen 3D bir görüntü elde edemedim. Acaba ayarları ne olmalı ?

Bunu aslında söyledim geçen mesajlarda ama oyun açaraçmaz bir ekran geliyor kırmızı var 1. bilmem ne yazıyor Shift+* kombinasyonuyla o yazıyı kaldırın DİKKAT!!! Hala 3D görüntü elde edemiyorsanız oyunun içinde * tuşuyla 3D görüntüyü aktif hala getiriniz bu tuşta numpad tuşlarının üstünde + ile aşşağı mahalleden komşu kısa çizgi ile yan apartmandan num lock ile ise bir kaç apartman var. aşşağı doğru inincede 7-8-9 bunlar avrupa konutları :lol: ;)
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XTIMURX »

KaraXHayalet yazdı:
XTIMURX yazdı:Yeşil (Sol) Kırmızı (Sağ) 3D Gözlüğüm mevcut. NTV Dergisi vermişti :D

Bunu aslında söyledim geçen mesajlarda ama oyun açaraçmaz bir ekran geliyor kırmızı var 1. bilmem ne yazıyor Shift+* kombinasyonuyla o yazıyı kaldırın DİKKAT!!! Hala 3D görüntü elde edemiyorsanız oyunun içinde * tuşuyla 3D görüntüyü aktif hala getiriniz bu tuşta numpad tuşlarının üstünde + ile aşşağı mahalleden komşu kısa çizgi ile yan apartmandan num lock ile ise bir kaç apartman var. aşşağı doğru inincede 7-8-9 bunlar avrupa konutları :lol: ;)
Resim

Bu görüntüyü elde ediyorum ama gözlüğü takınca yine bir fark yok :D
Ayrıca fare tekerleğini ileri geri hareket ettirince katmanların arasındaki mesafe ona göre artıyor :D :D
En son XTIMURX tarafından 08 Şub 2011 01:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

XTIMURX yazdı:
KaraXHayalet yazdı:

Resim

Bu görüntüyü elde ediyorum ama gözlüğü takınca yine bir fark yok :D
Ayrıca fare tekerleğini ileri geri hareket ettirince katmanların arasındaki mesafe ona göre artıyor :D :D
Hımm vallaha katman ayarlardan olsa gerek :lol: gözlükte kaçak malzeme kullanılmasın :lol: bildiğin 3D yani göstermemesi mümkümmü acaba :lol:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön