HERATERA'nın Sırrı ! ! !
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HERATERA'nın Sırrı ! ! !
bu mitolojik kitapların isimlerini verebilir misin ? benimde ilgimi çekti lütfen
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

- SlipKnoT55
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
bende merak ettim şu kitabı ismini verirsen çok süper olur arkadaşım meraklıyımdır böyle şeylere ben..
not:Yeni 2 Bölgenin testi yarın başlıyor arkdaşlar
kaynak çok sağlam yerden
not:Yeni 2 Bölgenin testi yarın başlıyor arkdaşlar
kaynak çok sağlam yerden
IIIII**********Wolverineee**********IIIII
Keşke Ayrı Bir KONU AÇSAYDIN !!! Bu Güzel Bilgiler Sayfa Arasında Kaybolmasın
İlgi Görmez Diye Çekinme
İlgi Görmez Diye Çekinme
- SlipKnoT55
- İskele Babası
gerek duymadım yeni konu açmaya fazla popüler bir konu senin konun giren okur diye düşündüm...
Eyw...Güzel Bilgiler Sende Benim Kafadarsın Heralde, Mitoloji-Tarih FalanSlipKnoT55 yazdı:gerek duymadım yeni konu açmaya fazla popüler bir konu senin konun giren okur diye düşündüm...
- SlipKnoT55
- İskele Babası
baylırım öyle şeylere yeterki olsun helede oyuna yeni gelecek olan bir boss lada ilgili tadından yenilmez o bilgiler işte 
aslında kaynağı söylemeyi çok isterdim ama ne olur ne olmaz belki ceza alırım diye söyleyemiyorum
aslında kaynağı söylemeyi çok isterdim ama ne olur ne olmaz belki ceza alırım diye söyleyemiyorum
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Gerçekten inanılmaz güzel bir paylaşım tebrik ederim seni.Ugraşmışsın belli.Ama uğraştığına deydi bence. 
EXCELLENCE
Teşekkürler Güzel Yorumlarınız İçin !Excellence yazdı:Gerçekten inanılmaz güzel bir paylaşım tebrik ederim seni.Ugraşmışsın belli.Ama uğraştığına deydi bence.
Şu Çarı Allah'ın İzniyle 49 Yapıp Bütün Görev Senaryolarını İncelesem...2.Paylaşım da Gelcek Ama Hadi Hayırlısı
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
GHOSEN yazdı:Teşekkürler Güzel Yorumlarınız İçin !Excellence yazdı:Gerçekten inanılmaz güzel bir paylaşım tebrik ederim seni.Ugraşmışsın belli.Ama uğraştığına deydi bence.
Şu Çarı Allah'ın İzniyle 49 Yapıp Bütün Görev Senaryolarını İncelesem...2.Paylaşım da Gelcek Ama Hadi Hayırlısı![]()
Desene GHOSEN ikimizde aynı şeyi elde etmeye çalışıyoruz
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Elde Etmesi Sorun Değil Benden Önce Karakter Kasmaya Başlayan Bir Arkadaş Vardı, Sana Vereyim Senaryoları Dedi Ama İstemedim Çünkü Görevlerin İlerleyiş Şekillerini de Katacağım AraştırmayaKullgeretta yazdı:GHOSEN yazdı:Teşekkürler Güzel Yorumlarınız İçin !Excellence yazdı:Gerçekten inanılmaz güzel bir paylaşım tebrik ederim seni.Ugraşmışsın belli.Ama uğraştığına deydi bence.
Şu Çarı Allah'ın İzniyle 49 Yapıp Bütün Görev Senaryolarını İncelesem...2.Paylaşım da Gelcek Ama Hadi Hayırlısı![]()
Desene GHOSEN ikimizde aynı şeyi elde etmeye çalışıyoruz