Gayet güzel bir soru. Handan öldüğünde diyişe göre yerlerden hayvan çıkacağı söleniyor ama böle bişe olmuyor tabiki. Kaledeki arz muhafızları belli bie yere kadar glyor menzil var yani. Teşekkürler...Yaslikurt yazdı:Selam olsun Lodosun neferlerine,
Tebrikelr güzel bir başarı.
Sormadan yapamıycam fotoğraflarda net gözükmesede [Handan Hanım]M... Arz muhafızları sizi çağırıyorum. Dediğinde aşşağıdaki muhafızlr yukarımı çıkıyordu. :idea:
Eminönü Handanın Kesimi...
- IIxYAVUZxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eminönü Handanın Kesimi...
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Yavuz milleti yanlış bilgilendirmeIIxYAVUZxII yazdı:Gayet güzel bir soru. Handan öldüğünde diyişe göre yerlerden hayvan çıkacağı söleniyor ama böle bişe olmuyor tabiki. Kaledeki arz muhafızları belli bie yere kadar glyor menzil var yani. Teşekkürler...Yaslikurt yazdı:Selam olsun Lodosun neferlerine,
Tebrikelr güzel bir başarı.
Sormadan yapamıycam fotoğraflarda net gözükmesede [Handan Hanım]M... Arz muhafızları sizi çağırıyorum. Dediğinde aşşağıdaki muhafızlr yukarımı çıkıyordu. :idea:
Aslında Handan ölünce Meteoru hayvanlar basack hava karanlışacak.Ama bu olay oyunda aktif olmadığından gerçekleşmedi.Yönetim bu olayı aktif hale gitrirse tekrar bir keseriz ve gerçekleşecek olayın tadını çıkarırız.Meteor hayvan dolu ve onlarla mücadele ediyoz.Eğlenceye eğlence katmak gibi bişe olur.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Biz de sancakta kestik yakında resim-video görürsünüz forumda 
Hadi bakalım.
PASAXVARYEMEZ yazdı:BUNU SADECE EMİNÖNÜ SUNUCUSU BAŞARABİLİR HANDANI KESMEYİ KUKLACI KESECEĞİNİ SANMIYORUM . BENİ GÜLDÜRME FATİH :mrgreen:ISTANBULFATIHI yazdı:Handan hanım son nefesini alıyor artık kuklacı sunucusunda. . .
bwingrove yazdı:BU OLAYDAN SONRA Bİ DE BİZ ORDAYKEN KESİN TİPİNDE YORUM YAPACAK OLAN AKLI KIT ARKADAŞLAR OLABİLİR CEVAP VERİLMEMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM !!
BAK BURDA NE WAR
12 KİŞİ !!
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
Handan Hanım
/b] Meranların gücünü çağırıyorum !
İstersen git babanı çağır !
Tebrik ediyorum sizleri, gerçekten büyük bir başarı...
Bu arada Eminönü sunucusunda hiç Arz'ın Çocuğu yok mu
Kale bomboş...
İstersen git babanı çağır !
Tebrik ediyorum sizleri, gerçekten büyük bir başarı...
Bu arada Eminönü sunucusunda hiç Arz'ın Çocuğu yok mu

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa