Ellerine sağlık süper olmuş haritaSilahci yazdı:Antikaxkiller yazdı:Madenlerin yerlerini belirten harita Gibi birşey varmı acaba ??
YENİ MADEN HARİTASI (SON GÜNCELLEME)
viewtopic.php?f=46&t=50481
Üretici ve Madencilere Müjde
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Üretici ve Madencilere Müjde

Gocuman
TAMAMDA NE ANLADIK BIZ BU İŞTEN NALET OLSUN BI YERDEN SUREYI UZATIN BI YERDEN MADENI ÇOGALTIN HİÇ BİR ANLAMI KALMADI SİZİN YAPACANIZ ISIN GELMISINI ................ ARTIK ADAM GIBI YAPIN BISILER YETER
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
Eminim sen daha iyisini yaparsınbyreal yazdı:TAMAMDA NE ANLADIK BIZ BU İŞTEN NALET OLSUN BI YERDEN SUREYI UZATIN BI YERDEN MADENI ÇOGALTIN HİÇ BİR ANLAMI KALMADI SİZİN YAPACANIZ ISIN GELMISINI ................ ARTIK ADAM GIBI YAPIN BISILER YETER

Gocuman
Şuanki sistemden iy sini yapabilcem kesin
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Merak ettim kardeşim sen neyine kızıyosun sistemin.Tahmin edebiliyorum aslında sende daha önceden yorum yapan 4maviyi 1günde çeken arkadaş gibisindir herhalde.Eğer öle bi tipsen daha önce yaptığım yorumları oku.Eğer iksirciysen biraz pahalıya üretirsin iksiri birazda pahalıya satarsın olur biter.Daha fazla bişey yapılamaz iksirciler için.Neyse lafı uzatmıycam daha iyisini yapabileceğini savunuyorsan kendi online oyununu kur ve yap.Yönetime bazen bende kızıyor olsamda bu yenilikte sonuna kadar arkalarında olucağım ve bunu iptal etmek isteyen herkese yorum yapacağım.Dahada uzatmıycam herhalde dediklerimi anlamışsındır...byreal yazdı:Şuanki sistemden iy sini yapabilcem kesin
Güzel bir hareket olmus bence. 
yöneticiler neden 3 5 kişinin ağzına bakıyo anlamıyorum.
MeTaNiZe
"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Vallaha arkadaş bu güncelleme geldi geleli (3-4 gündür) o kadar çok şey çektim ki sayamam şöyle soyleyeyim 2 günlük yeraltı serüvenimde 4 mavi topaz 4 alex 3 yonca 4 budaksız çektim bunalr dışında diğer yerlerden de kızıl zümrüt ve turuncu safir falan çektim yani neyi beğenmediniz anlamadım.Gece 12 den sonra zaten çoğu maden boşalıyor.Üstelik ankada bile bu kadar çektiysek her gün diğer sunucularda yüzlerce saf çekiliyordur.Piyasalar düşmedi mi hala?
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Şahsi fikrimdir :
Madenlerin sayılarının azaltılıp sürelerin de aynı orantıda artması oyunda bir yere yığılma ve görüntü kirliliğinin giderilmesinden başka hiçbir işe yaramamakta.Üretim için madene ihtiyacı olanlarında bir o yana bir bu yana 20dk beklemesi sıkıntılı durum.
Madenlerin sayılarının azaltılıp sürelerin de aynı orantıda artması oyunda bir yere yığılma ve görüntü kirliliğinin giderilmesinden başka hiçbir işe yaramamakta.Üretim için madene ihtiyacı olanlarında bir o yana bir bu yana 20dk beklemesi sıkıntılı durum.
Güncelleme Gelmeden Önce..
300 Kusür Topaz ( Yanlış Olmasın ) Sonuç : 0 Mavi Topaz
Güncellemeden Sonra ..
20 Topaz .. Sonuç : 3 Mavi Topaz
Ancak Bizim Sunucumuzdaki İnsanlar Piyasanın Dahada Yükselmesi İçin Bir Gayret İçindeler..
Misal .. Biz Ürettik Ejderi .. Herkesde Ejder Olmasın.. Gibilerinden..
300 Kusür Topaz ( Yanlış Olmasın ) Sonuç : 0 Mavi Topaz
Güncellemeden Sonra ..
20 Topaz .. Sonuç : 3 Mavi Topaz
Ancak Bizim Sunucumuzdaki İnsanlar Piyasanın Dahada Yükselmesi İçin Bir Gayret İçindeler..
Misal .. Biz Ürettik Ejderi .. Herkesde Ejder Olmasın.. Gibilerinden..
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız