Selamun Aleyküm...
Sancak savaşları biliyorsunuzki hergün yapılıyor,fakat ben 4 tane savaşa girdm burdan 2 tane kod kazandım ama 1 tane alabilirim nasıl yani ben zamanımı klanım için ayırıp geldiysem,savaştıysam kötümü ettim??
neden hakkımız olan verilmiyor yok efendim savaşa giremeyenler yüzündenmiş,bu sistem grupları rastgele alıyor ama şşu kafa varya kafa kafanız basmıyor malesef içeri giremeyenler -
[GM]Neden ayrıcalık yapıyorsun neden bizide almıyorsun vs vs gmlerde yazıyor sistem otomatikmen alıyor fakat dışarda kalanlar halen car car car ötüyor sizde mantıklımı???Siz içeri giremiyorsunuz bunun yönetimle ne alakası var??Ben içeri giremedimmi grubumla beraber çeker giderim yeterki bana hakkım olan kodu verin yeter gerisi kafi....
Bu gidişle sitemkari konuşmalarım artıcaktır,benimle beraber artanda olacaktır.!!
EEE NE ANLADIM BEN BU İŞTEN???.!!
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
EEE NE ANLADIM BEN BU İŞTEN???.!!
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- Sarhosimam
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Re: EEE NE ANLADIM BEN BU İŞTEN???.!!
Baştan böyle olacagını söleseydiniz bizde buna göre davranırdık.Enes kardeşime katılıyorum.
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
enes dua et içeri çekmişler daha içeri çekmiyolar doru düzgün her gün aynı adamlar giriyor nası bi şanstır anlamıyorum.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Türk Birliği
Adam haklı... Gerçi kazananlar da hiç bir zaman arz lar yada lodoslar olmuyordur. Ya GH farkıdır, ya Paşa farkıdır ya Gokturk farkıdır ya Estergon ya da her hangı bırıKronik35 yazdı:Selamun Aleyküm...
Sancak savaşları biliyorsunuzki hergün yapılıyor,fakat ben 4 tane savaşa girdm burdan 2 tane kod kazandım ama 1 tane alabilirim nasıl yani ben zamanımı klanım için ayırıp geldiysem,savaştıysam kötümü ettim??
neden hakkımız olan verilmiyor yok efendim savaşa giremeyenler yüzündenmiş,bu sistem grupları rastgele alıyor ama şşu kafa varya kafa kafanız basmıyor malesef içeri giremeyenler -
[GM]Neden ayrıcalık yapıyorsun neden bizide almıyorsun vs vs gmlerde yazıyor sistem otomatikmen alıyor fakat dışarda kalanlar halen car car car ötüyor sizde mantıklımı???Siz içeri giremiyorsunuz bunun yönetimle ne alakası var??Ben içeri giremedimmi grubumla beraber çeker giderim yeterki bana hakkım olan kodu verin yeter gerisi kafi....
Bu gidişle sitemkari konuşmalarım artıcaktır,benimle beraber artanda olacaktır.!!
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Türk Birliği
Hayır yanı madem devamlı kod kazanılamıyor sıstem OTOMATIK olarak kod kazananları da secmesın kod kazanmayanlar ıcerı gırsınKronik35 yazdı:Selamun Aleyküm...
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Merhaba,
Enes Bos yere kendini neden yoruyorsun bir kod veya baska bir hediye cokmu onemli onemlı olan oraya Arz veya Lodos olarak girip kazanmak o zamanı eglenerek gecirmektir...
Gerisini Salla Gitsin.... Kazanmana Bak....
Enes Bos yere kendini neden yoruyorsun bir kod veya baska bir hediye cokmu onemli onemlı olan oraya Arz veya Lodos olarak girip kazanmak o zamanı eglenerek gecirmektir...
Saygılarımla..

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
Oyunun amacı zaten yarışma gibi düşünürsek birinci olmak. Oyunda eğlence sonuna kadar vardır fakat yanındaki rekabeti unutmamak gerekir. Hele ki ortada bir ödül varsa bunu da gayet doğal olarak kazanma isteği olacaktır. İlk bir kaç gün sancak savaşlarının ödülleri 10 iksir ve bir karakter için en fazla 2 adet isim değiştirme hakkıydı. Oyuncularda gayet doğal bu sebeplerden ötürü savaşlara kendi katıldı ve isim değiştirmeleri kazananlar oldu. Umarım yönetim sonradan yapmış olduğu bu değişikliği göz ardı etmez. Sonradan diyorum çünki öncesinde kazanılmış olan hakları umarım ki yemezlerPhxMecnun yazdı:Merhaba,
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- pasaxturab
- Sahaf Yardımcısı
Aynen Enes Kardeşim ve okan kardeşim'e katılıyorum madem 1 karakter en fazla 1 kere kazanabılıcektı neden bunu onceden forum'da belırtmedınız??
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı
PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
"Her İhanet Sevgiyle Başlar"
- pasaxturab
- Sahaf Yardımcısı
PhxMecnun yazdı:Merhaba,
Biz hiç bi zaman birşeyin karşılığı için savaşmayız..
Böyle bir etkinlik yapmışlar bizde katıldık ARZ klanımızı Şereflendirmek amacıyla..
Ama Lakin Forumda 1 karakter en fazla 2 kod kazanabılır yazıyordu.. Neden bunu Baştan 1 karakter en fazla 1 kod kazanabılır yazmıyorlar?? bizim isyanımız orada ferhat abi ?
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı
- Pasaxfatih
- FareAdam Düşmanı
NEDENİNİ BEN SİZE SÖYLEYİM 
ÖNCELİKLE SU SANCAK ETKİNLİGİ GELMEDEN ÖNCEKİ
SANCAK SAVASLARINA KATILDIK
VE BU SANCAK SAVASLARINDA SANIRIMKİ YETERLİ BİR KATILIM OLMUYORDU
Kİ BU SANCAK SAVASI ETKİNLİKLERİNDE
6 ŞARLI GRUP OLARAK ALINMA ŞARTI KOYULUNCA BU KATILIMIN YETERLİ OLABİLMESİ İÇİN
İKV OYUNCULARINA CAZİP BİR HEDİYE ÖDÜL SUNMAK GEREKTİ
O CAZİP OYUNDA 30 LİRA KARSILIGI ÜTELİK ALDAN ALINACAK BİR İSİM DEGİŞTİRME
TABİKİ İKV OYUNCULARINA CAZİP GELDİ
OYUNA UGRAMAYAN ADAM BİLE OYUNA GİRİP KATILMAK İSTEDİKİ EN DOGAL HAKLARI
FAKAT SAYIN İKV YÖNETİMİ BAKTIKİ COK KOD GİDECEK BU İKV OYUNCULARININ COK CARI VAR
HER GÜN İKV OYUNCUSU DEGİŞİYOR
BAKTIKİ EKMEK KAPISI KAPANIYOR
DEDİLERKİ EN FAZLA 1 KOD
KODUNU YİYEYİM İKV
HİÇ KOD VERME BİZE FAKAT SÖZÜNÜN ERİ OLA SAYIN YÖNETİM
EN FAZLA 2 KOD DİYOSUN BİZDE ONA GÖRE GİRİYORUZ
SON 6 GÜN KALA DİYOSUNKİ BİR CARA EN FAZLA BİR KOD...
SİZİN YAPACAGINIZ İŞ BU KADAR İŞTE
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ...
SİZ BU SAVAŞIN NERESİNDESİNİZ
AHAHAHA
PAŞALAR LONCASI LONCA KUVAİ MİLLİYE BAŞKANI PAŞAFATİH...
ÖNCELİKLE SU SANCAK ETKİNLİGİ GELMEDEN ÖNCEKİ
SANCAK SAVASLARINA KATILDIK
VE BU SANCAK SAVASLARINDA SANIRIMKİ YETERLİ BİR KATILIM OLMUYORDU
Kİ BU SANCAK SAVASI ETKİNLİKLERİNDE
6 ŞARLI GRUP OLARAK ALINMA ŞARTI KOYULUNCA BU KATILIMIN YETERLİ OLABİLMESİ İÇİN
İKV OYUNCULARINA CAZİP BİR HEDİYE ÖDÜL SUNMAK GEREKTİ
O CAZİP OYUNDA 30 LİRA KARSILIGI ÜTELİK ALDAN ALINACAK BİR İSİM DEGİŞTİRME
TABİKİ İKV OYUNCULARINA CAZİP GELDİ
OYUNA UGRAMAYAN ADAM BİLE OYUNA GİRİP KATILMAK İSTEDİKİ EN DOGAL HAKLARI
FAKAT SAYIN İKV YÖNETİMİ BAKTIKİ COK KOD GİDECEK BU İKV OYUNCULARININ COK CARI VAR
HER GÜN İKV OYUNCUSU DEGİŞİYOR
BAKTIKİ EKMEK KAPISI KAPANIYOR
DEDİLERKİ EN FAZLA 1 KOD
KODUNU YİYEYİM İKV
HİÇ KOD VERME BİZE FAKAT SÖZÜNÜN ERİ OLA SAYIN YÖNETİM
EN FAZLA 2 KOD DİYOSUN BİZDE ONA GÖRE GİRİYORUZ
SON 6 GÜN KALA DİYOSUNKİ BİR CARA EN FAZLA BİR KOD...
SİZİN YAPACAGINIZ İŞ BU KADAR İŞTE
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ...
SİZ BU SAVAŞIN NERESİNDESİNİZ
PAŞALAR LONCASI LONCA KUVAİ MİLLİYE BAŞKANI PAŞAFATİH...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...