viewtopic.php?f=99&t=35969
Burda Farklı
viewtopic.php?f=46&t=50552
Burda Farklı bilgiler isteniyor.Biri bana tam net bir Yanıt verebilirmi ?
Yolladım Bu Cevap Geldi Ne Yapacam Şimdi
Merhaba,
Lütfen sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz şekilde bize iletiniz.
Ayrıca İKV Destek Takımı tüm İKV ailesine en iyi hizmeti vermek amacındadır. Bilgi akışının daha hızlı ve başarılı yapılabilmesi için aynı konuda sadece bir başvuru yapılması yeterlidir. Aynı konuda birden fazla başvuru yapmak hem sizlerin hem de diğer oyuncuların hizmet almasını olumsuz yönde etkileyecektir.
Daha dikkatli olmanız dileği ile iyi eğlenceler.
Kirlilik Yaptıysak Özür Dilerim.
Anlamadım.
Re: Anlamadım.
Sunucu adı:
Karakter adı:
Silinen/yok olan nadide yada şaheserin adı:
Silinen/yok olan nadide yada şaheserin ele geçirilme tarihi:
Merhaba ;
Bu bilgilerin http://istanbuloyun.com/support.aspx Destek Sayfasına Oyun hatası yaparak Eksiksiz bir şekilde doldurman gerekiyor.
Hakkındaki yere ise Latifi ürettiğin tarihini yazıcaksın.Tam olarak bilmiyorsan yakın bir tarih söyleki Geriye doğru taramada fazla uğraştırılmasın.
Ve Sadece bir kez göndermen yeterlidir.Destek sayfası her zaman olduğu gibi çok yoğun.Daha hızlı ve başarılı yapılabilmesi için aynı konu hakkında birden fazla forum üzerine konu açmasan veya desteğe birden fazla yollamazsan sevinirim.
En azından işlerini kolaylaştırmış olursun
İyi ForumlaR ;
Karakter adı:
Silinen/yok olan nadide yada şaheserin adı:
Merhaba ;
Bu bilgilerin http://istanbuloyun.com/support.aspx Destek Sayfasına Oyun hatası yaparak Eksiksiz bir şekilde doldurman gerekiyor.
Hakkındaki yere ise Latifi ürettiğin tarihini yazıcaksın.Tam olarak bilmiyorsan yakın bir tarih söyleki Geriye doğru taramada fazla uğraştırılmasın.
Ve Sadece bir kez göndermen yeterlidir.Destek sayfası her zaman olduğu gibi çok yoğun.Daha hızlı ve başarılı yapılabilmesi için aynı konu hakkında birden fazla forum üzerine konu açmasan veya desteğe birden fazla yollamazsan sevinirim.
En azından işlerini kolaylaştırmış olursun
İyi ForumlaR ;
- mlhesr
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Anlamadım.
Teşekkürler..Gönderdim Ekskmişti İnşallah Bu kez Doğrudur.