CalınAn Bir Hesap HakkınDa
CalınAn Bir Hesap HakkınDa
yönetiM Ve ya Destek Takımından Birisi VaRsa burDa Bana ÖzeL meSaj ataRmı Konuşmam GerekeN ÖnemLi BiR Konu VarDa
Re: CalınAn Bir Hesap HakkınDa
Diğer Konuda yazdığım mesajı tekrarlıyorum
Öncelikle geçmiş olsun
Hesabın sobee deyse
Charını aktarmaları için yukarıda üye adı kısmına (e-mail/tel) yazdığınız e-mail adresine veya telefonunuza mesaj gelmesi lazım siz bu mesajı onaylamadığınız sürece kimse charlarınızı aktaramaz
Şahsen benimde charım çalınmıştı sobee hesabında çalan kişi şifreyi değiştirmiş ama yukarıdaki e-mail adresi benim olduğundan aktarmayı başarmıştım
Sizde uye adı kısmına yazmış olduğunuz telefon numarasına ve ya email adresine bakın
Sobee de üye adı kısmına yazdığınız hesap
Telefon numarası ise
Son zamanlarda Telefonunuzu kimin kurcaladığını hatırlamaya çalışın
E-mail adresi ise
E-mail adresinizin şifresini kimin bildiğini hatırlamaya çalışın
Tekrardan söylüyorum eğer charlarınız aktarılmışsa
ve Sobee üyeliğindeyse
yukarıda üye adı kısmına yazdığınız E-mail adresi veya Telefon numarasına aktivasyon mesajı gelmesi lazım
Bu mesajı biri onaylamadan char aktarılmaz
Öncelikle geçmiş olsun
Hesabın sobee deyse
Charını aktarmaları için yukarıda üye adı kısmına (e-mail/tel) yazdığınız e-mail adresine veya telefonunuza mesaj gelmesi lazım siz bu mesajı onaylamadığınız sürece kimse charlarınızı aktaramaz
Şahsen benimde charım çalınmıştı sobee hesabında çalan kişi şifreyi değiştirmiş ama yukarıdaki e-mail adresi benim olduğundan aktarmayı başarmıştım
Sizde uye adı kısmına yazmış olduğunuz telefon numarasına ve ya email adresine bakın
Sobee de üye adı kısmına yazdığınız hesap
Telefon numarası ise
Son zamanlarda Telefonunuzu kimin kurcaladığını hatırlamaya çalışın
E-mail adresi ise
E-mail adresinizin şifresini kimin bildiğini hatırlamaya çalışın
Tekrardan söylüyorum eğer charlarınız aktarılmışsa
ve Sobee üyeliğindeyse
yukarıda üye adı kısmına yazdığınız E-mail adresi veya Telefon numarasına aktivasyon mesajı gelmesi lazım
Bu mesajı biri onaylamadan char aktarılmaz
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
biliyorum kardeşim diger konudada söyledim sana zaten bunu yapanı cok iyi biliyorum ama kalp kırmak istemiyorum bir oyun için kardeşim dedigim adam her ne kadar oyun içinde olsa kendi degerini 0 a düşürüp gözümde bitsede yönetimden birisiyle görüşmek istiyorum eger yardımcı olucaklarsa olsunlar olmuycaklarsa çeker giderim ardıma bakmadan bu bana koymaz ama yarın bir gün calan şahıs gece başını yastıga koydugunda bi düşünsün DEGERMİYDİ?
Bana kalırsa bu olayı böyle sineye çekmek olmaz
Git o arkadaşını da al karşına otur konuş
Şimdi yanlış anlama ama o arkadaşına bir türlü hissettirmen lazım onun çaldığını
çünkü hissettirmediğin sürece "çaldım kimse anlamadı" diye düşünecek daha yüz bulacak
Otur konuş arkadaşınla
Git o arkadaşını da al karşına otur konuş
Şimdi yanlış anlama ama o arkadaşına bir türlü hissettirmen lazım onun çaldığını
çünkü hissettirmediğin sürece "çaldım kimse anlamadı" diye düşünecek daha yüz bulacak
Otur konuş arkadaşınla
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İstedigini yapabilir ben bu dünyadaki hesaptan geçtim coktan hesap sormaya kalkarsam üzerimde çok hakkı vardır ama ne oturup konuşurum nede sen böyle yaptın derim kendimi kücük düşürecek kadar baglanmadım ben bu oyuna ama gel gör ki kardeşim dedigin adam bagımlısı olmuş seni soyuyor
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları

madem öyle buyur afiyet olsun kardeş.dalga geçmek için değil.yönetim bu konuda sana yardım edemez. üyelik güvenliği kişiye bağlıdır ve yönetimin müdehalesi olamaz.geçmiş olsun

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
doqRu yöNetim öyLe bi Duruma geLdi ki ELLerinden HEr şey GeLiyoR ama geLMiyoR yıLLar'ca ugraş eMek veR Para kazanDıR BiR gün Hesabın Calınsın YönetiM napaBiLirKi caldırMasaYdın deR geçeR kenaRA 750 bin olmazda oyuncu sayısı 749.999 oLur Yani NoLucak Demi