Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar BEn Joob Yani Oğuz bildiginiz gibi Rowxdeprasyon ROW loncasını soyuo sogana çevirmişti ve suç banada sışradı ben hiç bir şey yapmadagıım halde bana hırsız dendi ama ben herhangibi bir karşılık vermedim... Çünki elinde sonunda Mehmetten itiraf ettigi fotografı alıcagımı bi,liordum ve dün bu fotografı aldım işte Tüm Sancak halkıana sunuyorum fotografları ...
1 . http://img59.imageshack.us/img59/3153/46316937.png
2. http://img130.imageshack.us/img130/7079/asdnasd.png
3. http://img43.imageshack.us/img43/2797/asdnsw.png Yetmesse Daha Çok Alırız .....
Rowxdeprasyondan İtiraf ... (mehmet)
- fatalflex
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Rowxdeprasyondan İtiraf ... (mehmet)
***********Joob ***********
- fatalflex
- Salgın Koruyucusu

Re: Rowxdeprasyondan İtiraf ... (mehmet)
Cevaplarınızı Esirgemeyin Lütfen .....
- fatalflex
- Salgın Koruyucusu

Yazım Hataları İçin Özür Dilerim ...
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü

- Lonca: Rulers Ofthe World
İçerik Risky tarafından düzenlenmiştir.Hesabınız 1 ay süre ile askıya alınmıştır.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Konu kapatılmıştır.
Sebep; 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Sebep; 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek