Azap Süvarileri (Styl + Araf)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tuall
İskele Babası
İskele Babası

Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası

Mesaj gönderen Tuall »

Oyun oynuyoruz diye terbiyesizlik yapmanın lüzumu yok. Bu arkadaşınız sizin loncadan. Tabi korumak da sizin hakkınız ama burda oyun oynuyoruz diye de birbirimize saygısızlık yapmanın bi anlamı yok. O zaman bizde üç beş kişi grup halinde toplanalım madendeki herkezi keselim , madenleri biz cekelim . Sizin yapmanız gerekende arkadaşınızı uyarmak. Foto'dada görüldüğü gibi arkadaşınız klanda değil. Bilerek klana girip beni kesiyor. Burada artniyet vardır. Bunun oyunla veya klanla bi alakası yoktur.
Tuall ~ Sekiss - Levni
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen StylxStyl »

Tuall yazdı:Oyun oynuyoruz diye terbiyesizlik yapmanın lüzumu yok. Bu arkadaşınız sizin loncadan. Tabi korumak da sizin hakkınız ama burda oyun oynuyoruz diye de birbirimize saygısızlık yapmanın bi anlamı yok. O zaman bizde üç beş kişi grup halinde toplanalım madendeki herkezi keselim , madenleri biz cekelim . Sizin yapmanız gerekende arkadaşınızı uyarmak. Foto'dada görüldüğü gibi arkadaşınız klanda değil. Bilerek klana girip beni kesiyor. Burada artniyet vardır. Bunun oyunla veya klanla bi alakası yoktur.

Anlamamak için israrcısın arkadaşım... Evet loncadaki arkadaşım her zaman haklıdır benim için... Maden diyorsun maden başında kesiyor diyorsun fark edemedın hala her halde IKV OYUNUNDA maden savaşı başladı isteyen istediğini kesebilir ve isteyen istediği klana girebilir.. Sana tekrar diyorum ben klana bağlı bir karakterimle maden toplama yarısına katılınca benide kesiyorlar fakat ben forumda ne konu acıyorum nede şikayet ediyorum.. Tuall değerli IKV TILSIM SUNUCUSUNDA beraber oynadıgımız karakter sahıbı arkadaşım.. Forum sayfasına bu şekilde konu açarsan emin ol hiç bir sonuca varamazsın bu terbiyesizlikte değil veya başka bir karaktersiz davranmakta.. Konuyu fazla uzatmaya gerek yok klan veya maden onemlı degıl senın kp hiç onemlı degıl eger maden cekıceksen bunlara katlanıcaksın.. Saygılarımla..Bir kusurumuz oldugunu sanmıyorum... Eger bu davranış kusur ise özür dileriz..İyi oyunlar..
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

StylxStyl yazdı:
Tuall yazdı:Loncadaki arkadaşınız madendeyken beni kesti , yaptıgı terbiyesizliğin gereği yapılmasını istiyorum.
Loncanızın samimiyetine inanıyorum. Ne gibi bir ceza vereceksiniz cok da merak ediyorum.
Bunun gibiler oyunda adam gibi gecindiğini sanıp yapmadıgı terbiyesizlik yoktur.

Klan; Bana açıklamasını yapabilirmisin acaba... Daha bitmedi Tuall bu sana belki biraz acı vericek okurken ama malesefkı IKV TILSIM SUNUCUSUNDA her yerde maden var ve her kes bir maden peşinde.Şahsı olarak gorusum malesefkı bunlar olucak ve olmaya devam edıcek ben klandayken kesıldım maden basında ama hıc kımsenın forumuna veya forumda yenı bır sayfa acmadım.. Tekrar demek istiyorum Tuall oyunda her yer maden eger sadece maden cekmek için girilicekse bu oyuna klandan cıkalım şahsen zaten ben madenımı cekerken klanlı hıc bır karakterıme girmem. Bendende sana tavsiye bırbırınıze uyarı yapmıssınız kale alınmamıs, takılmamıs bırbırının dedıklerı; bu sefer olaya ecel getıren,latif,ejder vb. araçlar giricek malesefki olay bundan ibaret hiç bir ceza malesefki yok ve olmayacak.. Saygılarımla Tuall iyi oyunlar bu konuyu uzatmaya gerek yok eger her madende biri kesılınce foruma yazılacaksa bırakalım oyun oynamayı forumda o benı madende kestı bu benı madende kestı dıye foto atalım konu acalım..
Kardeşim inanki biz de kalndayken kesilceğimizin bilincindeyiz.Bunu bi savunma olarak düşünmeyin.Denizin (Tuall) 'in derdi zaten kesilmek değil.Uzaklaş keserim tarzı konuşmalar hiç hoş olmayan , benim gözümde terbiyesizlik olarak adlandırılan hareketler.
Derdimizin kesilmek değil,ordaki arkadaşın söyledikleri sözlerdir.Buna bi ceza istedik kesmesine değil. :)
İyi forumlar :)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen StylxStyl »

Enderxangel yazdı:Kardeşim inanki biz de kalndayken kesilceğimizin bilincindeyiz.Bunu bi savunma olarak düşünmeyin.Denizin (Tuall) 'in derdi zaten kesilmek değil.Uzaklaş keserim tarzı konuşmalar hiç hoş olmayan , benim gözümde terbiyesizlik olarak adlandırılan hareketler.
Derdimizin kesilmek değil,ordaki arkadaşın söyledikleri sözlerdir.Buna bi ceza istedik kesmesine değil.
İyi forumlar

Tesekkurler.. Farkındaysan uzatmaya gerek yok dıye yazdım.. Bunuda siz fark etmediniz..Sizede iyi forumlar
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
XmarihuanaX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen XmarihuanaX »

Sayfamızda boş muhabbet yapıp kafamızı ütülemeyin tuall eğer kesılmek cok koyuyorsa StylxKaDiM'in yanında maden cekmıcen ayrıca bu fotografları forumumuzda paylasıp neyi amacladını ögrenmek zor
İçerik Düzenlenmiştir.Fatih
StylxMaRiHuaNa

ZEYTİNBURNULULAR
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Manasiyok »

S.a hayırlı geceler..

Konu hakkındaki şikayetinizi burdan belirtmişsiniz. Lakin bulunduğumuz sayfa bir tartışma platformu değil bilgilendirme alanıdır. Siz bilgilendirmenizi yapmış ve karşılığında uzatmaya gerek yok herhangi bir cezai işlem uygulanmayacaktır cevabını almışsınız. Eğer konu uzayacaksa bunun oyun içerisinden devam ettirilmesi taraftarıyım. GÜncelleme sayfamıza lütfen bu konuyla alakalı herhangi başka bir yorumda bulunmayınız.

Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
StylxDexteR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen StylxDexteR »

s.a hayırlı sabahlar guzel bır hafta olması dılegıyle yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım :) umut sende hosgeldın mısafırlerı gonderdın herhalde :)
Testere 7'yi izliyecektim +18 dediler.17 kişi daha bekledim.
Stylxgeel
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Stylxgeel »

StylxDexteR yazdı:s.a hayırlı sabahlar guzel bır hafta olması dılegıyle yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım :) umut sende hosgeldın mısafırlerı gonderdın herhalde :)

A.selam sanada hayırlı sabahlar. Bu sabah yuzume guneş vururken uyandım. Bizim oralarda derler sabah güneşı sidikliye vururmuş. Yine geldim ben forumu karıştırıyom :mrgreen: Bu hafta hiç iyi geçmeyecek gibi abi sen iyi geçsin dedin ama inş. dediğin gibi olur.. Yinede ben haftanızın iyi geçmesi dileklerimi sunarım sizlere... Hepinizi seviyoruum .Yanlıs anlamasın kimse dünya ahiret bacım,kardeşimsiniz.. Bi kaç kişi hariç :mrgreen: :mrgreen: Neyse ben fazla yazmıyım buraya aksama skypede kufur yıyecem bole gıderse..
Resim
''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?
__NaY__
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

StylxDexteR yazdı:s.a hayırlı sabahlar guzel bır hafta olması dılegıyle yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım :) umut sende hosgeldın mısafırlerı gonderdın herhalde :)
As. abi hoşbulduk sağolasın :)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Selamlar olsun sizlere ;)

“Lonca İletişim” sayfasına dön