Merhaba ;
Arkaşlar Şimdik Bazılarımız Karakterlerini Degistirmek İstiyordur Buna Çözümümüz İKV'nin 70 tl'lik Bir Duble Kutu Yapmasıdır.
ÖZELLİKLER
KARAKTER DEĞİŞTİRME + İSİM DEĞİŞTİRME VE + 3 AYLIK PLUS PAKET.
>>>>>Sorular <<<<
Karakterimde şaheserlerim var kaybolurmu ?
C: KARAKTERİNİZDEKİ ŞAHESERLER OLDUĞU GİBİ DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZ KARAKTERİN ŞAHESERLERİNE ÇEVRİLİR, VE NADİDE EŞYALARDA.
ŞİMDİLİK BUKADAR DÜŞÜNE BİLDİM ARKAŞLAR YORUMLAR>>>>
70 tl duble kutu
70 tl duble kutu
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

KINIYORUZ

KINIYORUZ
Re: 70 tl duble kutu
Karakter değişimi derken sınıfı mı kastediyorsun ?
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
SAÇMA düşün mesela şifacısın oksi zırhın var büyücü olcan neye çevircen nuc alt kıyamet veya üstün full ibni cevo bnları full azat cevriyemi yapcan SAÇMA konu ve ikv ekibi çemberlitaş la uğraşırken bunla uğraşmaz
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
sınırsız olsa güzel olurdu. üstü full büyücün var diyelim. eme girersin büyücü yanına gelince hemen savaşçıya çevirip kesersin
canı azalan olunca şifaya dönüşürsün
saçma bi fantezi kurdum ciddi almayın

saçma bi fantezi kurdum ciddi almayın
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Evet neden olmasın acaba Bakın destek takımı yapmıyor fazla çalısmıyor bunu anlamıyorsunuz mevlüt dinç bu oyunu 3 günde yaptı ufak bir gurub bölgesi sizce kac ay yıl alabilir ? KONUYA DÖNELİM

KINIYORUZ

KINIYORUZ
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
oha harbiden oha. mevlüt dinç tek başına mı yaptı sanıyorsun ? hele hele 3 günde yaptı bölümü harbiden bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmediğini gösteriyorLiberator yazdı:Evet neden olmasın acaba Bakın destek takımı yapmıyor fazla çalısmıyor bunu anlamıyorsunuz mevlüt dinç bu oyunu 3 günde yaptı ufak bir gurub bölgesi sizce kac ay yıl alabilir ? KONUYA DÖNELİM
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
Ben konuyu açıkcası pek tutmadım. Ama şöyle yapılabilirdi. Mesela açtığınız hesabının şeklini beğenmediniz , gözünüze sonradan güzel gelmedi. Bu hesabın şekli şemalini değiştirmek için (
) birşey yapılabilir :? çok mu saçma oldu ? 
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
mevlüt dinc ve ekibimitmet yazdı:oha harbiden oha. mevlüt dinç tek başına mı yaptı sanıyorsun ? hele hele 3 günde yaptı bölümü harbiden bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmediğini gösteriyorLiberator yazdı:Evet neden olmasın acaba Bakın destek takımı yapmıyor fazla çalısmıyor bunu anlamıyorsunuz mevlüt dinç bu oyunu 3 günde yaptı ufak bir gurub bölgesi sizce kac ay yıl alabilir ? KONUYA DÖNELİM

KINIYORUZ

KINIYORUZ