[OKO Taktikleri] Büyücü-Büyücüye karşı

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
salihf5
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: [OKO Taktikleri] Büyücü-Büyücüye karşı

Mesaj gönderen salihf5 »

BEYLER BEN fEVZİ GİYOYOM HANGİ SKİLLERİ KULLANAYIM.....
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

salihf5 yazdı:BEYLER BEN fEVZİ GİYOYOM HANGİ SKİLLERİ KULLANAYIM.....
Fevzi cev diz. İmkanın varsa Nucleus diz. :)
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
ziRaaTxJiqSaw
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ziRaaTxJiqSaw »

Bana sorarsan kardeşim fevzi yerine bilge kullan buz hasarn yksek olsn çnki saglam bi büyü ile ws atarken rakibnn bozması 15 olursa fzkseli sürekli bozcaqı içn fevzi işe yaramıcak sklleri de şöle yaparsan ii olur meteorit 15 buz bozma 15 zhn 15 ktp 1 tesla 1
ziRaaTxJiqSaw
Kullanıcı avatarı
ziRaaTxJiqSaw
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ziRaaTxJiqSaw »

woLveRiNe yazdı:
anonimm yazdı:Bir açıklama yapsan Wolwerine

Yapayım, Kusura bakmayasın bu msj'ı yazarken acil cıkmam gerekliydi O yüzden kısa Kestim.

Yeteneklerinden Büyü bozmaya 15 vererek Çok kolayca kesebilirsin ;)
o Sana 3 Saniyede bir vuracaktır. Büyü bozmaya 15 verdiğinde sende 3' sanıyede bir Büyü Bozma açabilirsin kendine ;)

Tek yetenekle kesmiş olursun..
Peki karşındaki rakbn büyü bozması 15 ise sadece elektrk vurabilrsn we genelde tüm büyüler elek drencini 240 yaparlar buda dşk vurrsn anlamına qelr we sana meteorit wuramasa bile buz wurucakdır.
ziRaaTxJiqSaw
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

ziRaaTxJiqSaw yazdı:

Bana sorarsan kardeşim fevzi yerine bilge kullan buz hasarn yksek olsn çnki saglam bi büyü ile ws atarken rakibnn bozması 15 olursa fzkseli sürekli bozcaqı içn fevzi işe yaramıcak sklleri de şöle yaparsan ii olur meteorit 15 buz bozma 15 zhn 15 ktp 1 tesla 1
O nasıl bir yetenek dağılımı ya birde büyü ile ws atarken buzun fazla vurcak diyorsun sağlam büyüye sağlam wurmak için direnç kırma atman lazım ve buzunu atıcanda kritik gelsin ve adam tutmasın yok daha neler fevzi yerine bilge kullancakmışız rakibin büyü bozması senin buzunu bozmuyor galiba?
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

KoRKuLuRuYaN yazdı:
ziRaaTxJiqSaw yazdı:

O nasıl bir yetenek dağılımı ya birde büyü ile ws atarken buzun fazla vurcak diyorsun sağlam büyüye sağlam wurmak için direnç kırma atman lazım ve buzunu atıcanda kritik gelsin ve adam tutmasın yok daha neler fevzi yerine bilge kullancakmışız rakibin büyü bozması senin buzunu bozmuyor galiba?

Şimdi sen bu adama bunları söyledin . Adam gayet doğru söylemiş böyle düşünmeni tavsiye ederim . Şimdi eğer bir kişi fizikseli açtıysa itemi var ki açmış . Eğer sen fiziksel item dizersen buzdan daha fazla vurur . Fakat üstünde Alternator item varken fiziksel açmazsın herhalde ? Fiziksel açarsan demek ki fiziksel itemin vardır . Fiziksel buzdan daha çok işlediği için herkes düz mantık fizikseli bozar . Benim fiziksel hasarım 130. Buz hasarım 820. Genelde herkes fizikselin fazla olduğunu düşünüyor ve onu bozuryor bb ile. Fakat benim buz hasarım yüksek . Fiziksel bozuluyor. Buz vuruyorum .
Anlamışsındır herhalde.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
PAROXYSM
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen PAROXYSM »

Fiziksel hasar büyücünün max hasarıdır yani vs için fiziksel itemler idealdir.Büyücü zırh arttırıcı item dizmeyeceğinden fizikselden fazla yer ayrıca savaşçıların da çoğu ofansif olduğundan onlar da fiziksel hasardan fazla yer.
Oɴʟγ Tʜᴇ Gᴏᴅ Caɴ Jυᴅɢᴇ Mᴇ !!!
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

Büyücü ancak karşıdakinin yapacağı 10. hamleyi düşündüğü zaman büyücüdür; burada paylaşılan çoğu şey büyücülük eğitimi için yeterli değildir. Büyü bozma sadece Buz, Meteorit ve Direnç kırma büyülerini bozabilir, ayrıca büyü bozmaya 5 puan ve uzerı verılmısse belli bir ihtimalle savaşsal ve şifasal büyüler de bozulabilir( Dikkat Dağıtma, Durdurma, Zehir vs.. ) Bunlar fazla detay. Unutmayınız elektrık ve ateş çemberine karsı büyü bozma kullanılamaz.

Not1: Buyucuye karşı vs atarken asla konsantrasyona vermeyınız. Konsantrasyon kutupla engellenebılır buda sızın sadece zaman ve kudret kaybınıza neden olur.
Not2: Karşınızdakine 2 buyu attıgınız anda zıhın ile saldırın.
Not3: Medıtasyonunuz 15 ise zıhın attıgınız zaman hemen oturun 15 medıtasyon enerjı yenılenmesı de verır. Buyucu ıcın cok onemlıdır.
Not4: Buda meslek sırrı olsun :D

'MkaBaŞKaN' (skyblue)~Teşkilat
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

icraat lazım icraat herkes konuşuyor.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

melodrama44 yazdı:icraat lazım icraat herkes konuşuyor.
bu konu zaten az-çok büyücüyü kavramaya çalışanlar için. burada okuduklarıyla başarılı olan birisi yoktur
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Büyücü” sayfasına dön