<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Rescuer »

Berkopasa yazdı:arkadaşalr iyi has yazmışsında az da beni dinleyin şimdi.lonca alımalrını murat gelene kadar durdurdum bu 1.haberiniz yok lonca hakkında atıp tutuyonuz.Ahmet abiniz oyunu bırakamdı sadece bu ara giremiyor bu 2.ben bugune kadar kaç tane toplantı yaptım kaçınız geldiniz bu 3.kimsenin haberi olamdan kad,im düzenliyosunuz tm olabilir eyw hakkınz var ama burda kimsye duyurmadan gelmelerini bekelyemssiniz.bu 3 aylık bir sürede herkesin bilmem ne işi bilmem ne okulu ıvır zıvır derken herkes bi haberdar oldu kendinden.ben bu kadar adamın nazıyla uğraşırken kimse bana yardımcı olamdı. en ufak bi sıkınıtda bi loncadan çıkıyoruz dediler sadece.bende boyle olanalra zaten kalın demem demedim demiycemu nalrı kimse bilmiyor..Ben şimdi burda isim vermiycem lonca yönetiminde olupta pm lerime bile cvp verme tenezülünde bulunmayan arkadaşalrın nazıyla uğraştım kimse bunu bilmemz sormaz.herkes bi grup bölgesi hevesine kapıldı gidiyor. ha bu arada benimde hatam yokmu oldu tabiki olucakta.biz insanız hataalr bizim için ama şunu bilin ki lonca için ne gerekyiosa yapıyorum.ama millet sadece kendini düşünüp hareket ederse ben bişey yapamam.isim değişimine gelince oyle arkadaşalr varsa e pin bulupta isim değişecek ben kendim alıcam onalra bana ulaşıısnlar almayan namerttir.ben kimsye zorla hiç bir zaman bişey yaptırmadım.yaptırmamda boyle bi gücüm de yok zaten.beni arayanlar çoğul olarak söyliycem abi item varmı maden varmı şu görevim var bu var diye arıyo yada grup kur bölgeye girelim arakdaşalr bende çok sıkıldım ama bi şekilde hem iş hem ev hem oyun idare eddiyorum.herkes azcık taşın altına elini soksa boyle olmaz.siz bi kadime adam gelemdi diye loncayı yerden yere vuruyosanız benim yerimde olsanız oyunu değil ülkeyi terk edersiniz.bu kadarlık bi konuyu uzatmanın alemi yok diye düşünüyorum.sanki memleket batmış havası verilemsin arkadaşlar.azcık moralinizi düzeltin toparlanın artık.murattan sonra loncaalımalrı durudurldu eski arkadaşalrdan ayrılanalr oldu bunu yazdıık zaten foruma
Berkay abi söylenenler yanlış anlatılmış yahut yanlış anlaşılmış. Ben başta da dedim bunları tartışmanın yeri burası değildir, ancak bu Kadim görevini biz paşa gönlümüz için değil loncadaki arkadaşlara örnek olması, loncanın bu meselede ki mühürlü kadarinin bozulması için yapacaktık. Kimseye haber vermedik de değil ayrıca herkese tek tek ulaştık abi, haber vermek ne demek. Ben bi Kadim için bu loncayı terk edecek değilim, hiç bi zaman ne item için ne görev için bu loncada bulunmadım, dostluk için, sohbet için bulundum. Birlik ve beraberlik için bulundum eğer bu devam etmezse benim de ayrılığım yakındır demem normaldir. Dediğim gibi bunlar buralarda konuşulacak konu değil. Senin de haklı yönlerin var tabii, son sözüm bu akşam 20:00'da TOPAZ'a ...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Lütfen içeriğini değiştirebildiğin yorumların içeriğini sil Berkay abi, kopyala gerekirse daha sonra Msn'den yapıştır bize...
Burdan değil lütfen !
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kurtlarxrdrya »

SA KOLY GLSN BUGÜN SÖZDE KADİM KESİCEKTİK İNŞ KESİLİR AMA BEN GELMEDİM VE GELMEM DE ARTIK..YARDIM AMACLI GELMİŞTİM Kİ HADDİNDEN FAZLA İKSİRİMDE VARDI AMA SİZZZ BAZI YABANCI KİŞİLERİ ALARAK BU OLAYI BOZDUNUZ O YETMEZMİŞ GİBİ ADAMA BANA ORDAN ÖTME VB TERBİYESİZ LAFLAR SÖLERKEN SİZ AZINIZI ACMADINIZ SUSMAKLA YETİNDİNİZ SİZ AMAN KESELİM AMAN SUS DERYA AMAN LAF SÖLEME O KİM Kİ BİZİM KİMSEYE İHTİYACIMIZ YOK SİZ BÖLE YAPARAK KENDİ ADAMLARINIZI KAYBEDERSİNİZ BASKASINA MUHTAC OLMAYINN KİMSENİN ARKADASI DEĞİLMİŞ SÖZ DE YASİNE (BLOODY ÖLE Bİ SİFACI BİZDEN )SORDUM ONUNDA DEĞİLMİŞ PEKİ KİM CAGIRDII???BEN ORDA TARTISIRKEN KİMSE AZINI ACMADI HEP SİZ KESELİM DEDİNİZ AMA BU BÖLE OLMAZ İLK BİRLİK OLMASI LAZIMMMM İLK GÜWEN OLMASI LAZIM UMARIM KESERSİNİZ WE UMARIM O 2 3 COCUK SİZİ YARI YOLDA BIRAKMAZ(BLUEXCANSUYA GELİNCE ONUDA KİM ALDI GRUBA SİFAMI YOKTU GERKEİRSE KENDİ SİFAMA GİRERDİM O KIZIN YADA COCUGUN BANA DEDİKLERİNİN HADİ HESABI YOK ÖZELDENN)AMA ARTIK SUSMAYACAGIM ARTIK GERCEKTEN COK SIKILDIMM BEN ARA WERİCEMM GERCEKTEN BUNA İHTİYACIM VAR...(CARDA BEN DEĞİL KUZENLERİM OLUR ONA GÖRE KONUSURSUNUZ...)

İYİ OYUNLAR FORUMADA SON YAZIMDIR...
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..Resim
www.kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

bugün kadime gelemedim yazılanları okumadım şimdi söylüyorum

başıma ne işler geldi bilseniz :cry:

orada toplanan herkesten teker teker özür diliyorum buradan ileri bir zamanda anlatacağım
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

berkay yazdıklarının çoğunu bir anlık öfkeyle ve otosavunmayla yazmışsın burada söylediğin çoğu şey alakasız anlık sinirle yazılıp biz bugünkü yazıyı ne amaçla yazdığımızın nedeni ne olduğunun farkında olmadan yazılan bir yazı

burada teker teker yanlış düşündüğün şeylere cevap verebilrdim fakat yasininde uyardığı gibi en azından ( kurtlarx ) diye adımız var en azından muratın hatrı var

bu yazdıklarına yönelik seni düzeltmem ve bir çözümleme yapmamız için ayrıca özel bir görüşmeye davet ediyorum

Berkopasa yazdı:arkadaşalr iyi has yazmışsında az da beni dinleyin şimdi.lonca alımalrını murat gelene kadar durdurdum bu 1.haberiniz yok lonca hakkında atıp tutuyonuz.Ahmet abiniz oyunu bırakamdı sadece bu ara giremiyor bu 2.ben bugune kadar kaç tane toplantı yaptım kaçınız geldiniz bu 3.kimsenin haberi olamdan kad,im düzenliyosunuz tm olabilir eyw hakkınz var ama burda kimsye duyurmadan gelmelerini bekelyemssiniz.bu 3 aylık bir sürede herkesin bilmem ne işi bilmem ne okulu ıvır zıvır derken herkes bi haberdar oldu kendinden.ben bu kadar adamın nazıyla uğraşırken kimse bana yardımcı olamdı. en ufak bi sıkınıtda bi loncadan çıkıyoruz dediler sadece.bende boyle olanalra zaten kalın demem demedim demiycemu nalrı kimse bilmiyor..Ben şimdi burda isim vermiycem lonca yönetiminde olupta pm lerime bile cvp verme tenezülünde bulunmayan arkadaşalrın nazıyla uğraştım kimse bunu bilmemz sormaz.herkes bi grup bölgesi hevesine kapıldı gidiyor. ha bu arada benimde hatam yokmu oldu tabiki olucakta.biz insanız hataalr bizim için ama şunu bilin ki lonca için ne gerekyiosa yapıyorum.ama millet sadece kendini düşünüp hareket ederse ben bişey yapamam.isim değişimine gelince oyle arkadaşalr varsa e pin bulupta isim değişecek ben kendim alıcam onalra bana ulaşıısnlar almayan namerttir.ben kimsye zorla hiç bir zaman bişey yaptırmadım.yaptırmamda boyle bi gücüm de yok zaten.beni arayanlar çoğul olarak söyliycem abi item varmı maden varmı şu görevim var bu var diye arıyo yada grup kur bölgeye girelim arakdaşalr bende çok sıkıldım ama bi şekilde hem iş hem ev hem oyun idare eddiyorum.herkes azcık taşın altına elini soksa boyle olmaz.siz bi kadime adam gelemdi diye loncayı yerden yere vuruyosanız benim yerimde olsanız oyunu değil ülkeyi terk edersiniz.bu kadarlık bi konuyu uzatmanın alemi yok diye düşünüyorum.sanki memleket batmış havası verilemsin arkadaşlar.azcık moralinizi düzeltin toparlanın artık.murattan sonra loncaalımalrı durudurldu eski arkadaşalrdan ayrılanalr oldu bunu yazdıık zaten foruma
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

hatırladığım kadarıyla o günü sen gerçekten haklıydın ve seni savunmuştum bu yazdıkların sadece GENEL SORUNUN % 5 ini bile oluşturmayacak bir şey fakat anektod olarak buraya eklemeni eleştirmiyorum seni üzen bir olay sadece

Yukarıda berkay abinin de algıladığı gibi veya diğer insanların algılayacağı gibi olayı sadece kadim meselesi olarak algılamak yanlış bunu ekleyeyim dedim

Deryacım sen yine de o canını sıkma ben bile anladım bugün hayatta ne çok can sıkılacak şey varmış biz oyuna kafa yorarken

kurtlarxrdrya yazdı:SA KOLY GLSN BUGÜN SÖZDE KADİM KESİCEKTİK İNŞ KESİLİR AMA BEN GELMEDİM VE GELMEM DE ARTIK..YARDIM AMACLI GELMİŞTİM Kİ HADDİNDEN FAZLA İKSİRİMDE VARDI AMA SİZZZ BAZI YABANCI KİŞİLERİ ALARAK BU OLAYI BOZDUNUZ O YETMEZMİŞ GİBİ ADAMA BANA ORDAN ÖTME VB TERBİYESİZ LAFLAR SÖLERKEN SİZ AZINIZI ACMADINIZ SUSMAKLA YETİNDİNİZ SİZ AMAN KESELİM AMAN SUS DERYA AMAN LAF SÖLEME O KİM Kİ BİZİM KİMSEYE İHTİYACIMIZ YOK SİZ BÖLE YAPARAK KENDİ ADAMLARINIZI KAYBEDERSİNİZ BASKASINA MUHTAC OLMAYINN KİMSENİN ARKADASI DEĞİLMİŞ SÖZ DE YASİNE (BLOODY ÖLE Bİ SİFACI BİZDEN )SORDUM ONUNDA DEĞİLMİŞ PEKİ KİM CAGIRDII???BEN ORDA TARTISIRKEN KİMSE AZINI ACMADI HEP SİZ KESELİM DEDİNİZ AMA BU BÖLE OLMAZ İLK BİRLİK OLMASI LAZIMMMM İLK GÜWEN OLMASI LAZIM UMARIM KESERSİNİZ WE UMARIM O 2 3 COCUK SİZİ YARI YOLDA BIRAKMAZ(BLUEXCANSUYA GELİNCE ONUDA KİM ALDI GRUBA SİFAMI YOKTU GERKEİRSE KENDİ SİFAMA GİRERDİM O KIZIN YADA COCUGUN BANA DEDİKLERİNİN HADİ HESABI YOK ÖZELDENN)AMA ARTIK SUSMAYACAGIM ARTIK GERCEKTEN COK SIKILDIMM BEN ARA WERİCEMM GERCEKTEN BUNA İHTİYACIM VAR...(CARDA BEN DEĞİL KUZENLERİM OLUR ONA GÖRE KONUSURSUNUZ...)

İYİ OYUNLAR FORUMADA SON YAZIMDIR...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kurtlarxrdrya »

SA YA SİZ KİMSİNİZ Kİ BENM ARKAMDAN DEDİKODU YAPIYORSUNUZ WE REİİSN ARKASINDAN BU KADAR TERBİYESİZLİK OLMAZZZZ YAZIK SİZEEE REİSLE SEWGİLİ OLSAM NE OLCAK OLMASAM NE OLCAK MURTLA SEWGİLİ OLUNCA DAHAMI COK SEVCEKSİNİZ YADA DAHAMI COK NEFRET ETCEKSİNİZ YETER YA SİZ KİMSİNİZ Kİ BENM WE MURATIN OYUNDA ADINI CIKARTIYORSUNUZ YAPTIGNIZ BÜYÜK TERBİYESİZLİK... HEM BÖYLE BİŞİ WARSA BU KİMSEYİDE İLGİLENDİRMEZZZ HERKEZ HADDİNİ BİLSİNN TERBİYESİZLİĞİN ALEMİ YOK KİMSENİN ARKASINDAN DA KONUSMICAKSINIZZZZZZ... YETERİN ARTIKKKK YAHH HERSEYİN Bİ SINIRI VAR DİMİ??? HİÇ BİŞİ SİZİ İLGİLENMEZ SİZ KİMSİNİZ NAMUS NUTUGU ATANNNN :@@ NAMUSLU HALSİYETLİ İNSAN DEDİKODU YAPIP MİLLETİN ADINI KİRLETMEZ YAZIKK SİZEEEE COK YAZIKKK HERKEZ HADDİNİ BİLSİNNN HEM SİZENE MURT SEWGİLİM YADA DEĞİLLL BU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ HERKEZ İŞİNE BAKSIN BU OYUNDA:@@@ BAKIN Bİ DAHA DİYORUMMMM KİMSENİN ARKASINDAN KONUSMAYIN UMARIM BAZI SEYLER Bİ DAHA KULAGIMA GELMEZ SİZİ BURDAN UYARIYORUMM

HİÇ KİMSEDE HİÇ BİŞİYİN ACIKLAMASINI YAPMAK ZORUNDA DEĞİLLL SİZ KULAKTAN DUYMALARLA DEVAM EDİN MİLLETİ KİRLETİN BASKA HİÇ BİŞİ YAPAMASINIZZ:@@@@
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..Resim
www.kurtloncasi.com
yefe2009
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yefe2009 »

selamın aleykum .
Arkadaslar bugune kadar olayları alttan alıp sıneye cektım .ama gun gecmıyorkı yenı bır tatsız olay yenı bır sorun karsıma cıkmasın.hersey bır yana bugun yasadıgım bır olay artık yollarımı ayırmama sebeb verdı . Şahsıma gozgore gore yalan solenmesı ve bırtakım konuların soylenmemesı gereken yerlerde soylenmesı oyunun farklı bır boyuta tasınması gıbı bırcok sey, egrısı dogrusu herseyıyle kardes bıldıgım bırısı bana bunu yapınca takatım kalmadı artık .
Arkadaşlar hersey gonlunuzce olsun ısallah Kurtlarx daha ıyıyerlere ulasır.yorum yazmassanız sevınırım yasadıgım olay gercekten sıneye cekılecek gıbı degıl yazzan yazılmaz, cızsen cızılmez bende kalsın sız yolunuza devam edım benden bukadar ((
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
kepez54
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kepez54 »

Selamun laeyküm. Arkadaşlar ben Kurtlarxkepez. Bu akşam itibariyle lonca ile hiç bir ilişiğim kalmadığını üzelerek bildirmek istiyorum. Bu akşam ki kadim organizasyonuda şahsıma yapılan haksızlık benim için son darbe olmuştur. Dostlarım iyne Dostlarımdır Allaah emanet olun. KEPEZR
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Selam arkadaşlar
1 haftadır dersane hızlandırılmış ygs hazırlık programım vardı o sebepten ötürü 1 haftadır paso dersanedeydim ve foruma giremedim.KEŞKE ŞİMDİDE GİRMEZ OLAYDIM
Bu kadar kavganın ayrılma kararının sebebi nedir ?
6 aydır uğraştığımız kadim görevi olmadı diye mi ?
Eğer o sebepten dolayıysa hepinize helal olsun :!:
Oyundayken kardeşim dediğiniz , abi dediğiniz , reisim dediğiniz Murat abinin emaneti olan loncaya böylemi sahip oluyorsunuz ?
En ufak sorunda birbirinize patlıyorsunuz. Unutmayın burada herkesin bir gerçek hayatıda var ve gerçek hayat oyundan daha önemlidir bunu söylemiştim daha öncede.
Ayrıca şunu belirtmek istiyorumki Berkay abi şartlarını zorlayarak lonca için elinden gelenin fazlasını yapıyor.
Buna adımın Hasan olduğundan emin olduğum kadar eminim.

Daha 5 gün önce Murat abiden mektup almıştım. Yazdığı bir cümle vardı aynen yazıyorum.

"" Cezaevine gireli 2 ay oldu Hasan'ım ve sizler dostlarım kardeşlerim beni hiç yalnız bırakmadınız dostluk bu olsa gerek burada özgürlükten yoksun günlerimde çok daha iyi anlıyorum ki bizler gerçekten AİLE kavramına ulaşmışız. İşte bunu görmek beni bu demir parmaklıklar arkasında ayakta tutuyor. Sizin gibi kardeşlerim olduğu için o kadar mutluyumki hepinize teşekkürler""

Bu cümleyi okuduktan sonra tekrar düşünmenizi rica ediyorum.
Murat abiyi birazda olsa sevip saymışsanız zaten ben söylemesemde düşünürsünüz.

UNUTMAYIN KARDEŞLERİM KUSURSUZ İNSAN YOKTUR BİRBİRLERİNİN KUSURLARI ÖRTEN İNSAN VARDIR!!
BİRBİRİNİZE HOŞGÖRÜYLE YANAŞMADIKTAN SONRA HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAZ

"""AYRICA MURAT ABİ OYUNA DÖNENE KADAR BEN OYUNA DÖNMEYECEĞİM BUNU DÜN FACEBOOK'TAN DERYA KARDEŞİMLEDE PAYLAŞMIŞTIM ŞİMDİ BURADANDA YAZIYORUM"""

BU SENE ÜNİVERSİTE HAZIRLIKTA OLDUĞUMU HEPİNİZ BİLİYORSUNUZ. BELLİ OLMAZ BELKİ SENEYE İSTANBUL DIŞINA GİDEBİLİRİM. İSTANBUL DIŞINDA OKURKEN BİR YANDANDA İŞ BULUP ÇALIŞMAK ZORUNDA KALACAĞIM ZİRA AİLEMİN MADDİ DURUMU ÇOK PARLAK DEĞİL. O NEDENLE BELKİ OYUNA BİR DAHA DÖNMEYEBİLİRİMDE.

ANCAK BİLİNMESİNİ İSTEDİĞİM TEK BİRŞEY VARDIR.
BEN HER ZAMAN KURT OLARAK KALACAĞIM.

Ayrıca Yağız'ın ne zaman oyunda olduğunu bilen birisi varsa yazsın lütfen.
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD

“Lonca İletişim” sayfasına dön