LODOSLARIN MUTAD FAALİYETİ; HANDAN KESİMİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: LODOSLARIN MUTAD FAALİYETİ; HANDAN KESİMİ

Mesaj gönderen Soulreaper »

canmurat yazdı:Video tamamen NeFes ve efsaneler loncasının operasyonudur alıntı yapmayın ! çalışın sizinde olsun ;)
Operasyona başlıca katkıada bulunanlar :
CaNMuRaT DADAŞORHAN SERİOUSBLACK XXCEZAXX YAZGI DELİoluyorumSANA DARKDEVİLXX SAVAŞsanatı..
Vallami yazdı:emegi geçen lodoslara teşekkür ederim.Bu video da hakkı olmayıp da hakkım var diye yapanlarıda kınarım.

Örnek bu video yu buraya koyan kişi teşekkür ederiz.Hiçbirşey yapmadan herşeyi üstlendiğin için.
Bu tip yeni yetmelerin sırf kendilerini tatmin edip, başkalarına boş yere hırlamasından usandım ve bunun çaresi asla bulunmayacak...Benle hizibiniz varsa bunu oyunda çözmeyi deneyin, ama bu sizin için zor olan değil mi ...kolayı seçin ve burada kimseye bişi demediğim halde bana dil uzatın çamur atın izi kalsın...ama sizin gibilerin megalomanlığı beslensin ve bu çark dönsün dursun...İyi oyunlar...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

IIxYAVUZxII yazdı:Merhabalar..
Basit ve güzel bir kesim oldu emeği geçen tüm dostlara teşekkürler iyi forumlar...
/katıl :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Yeni yetmeler dediğin kişilerde bende varım alper abi . Lütfen düzelt aramızdaki sevgi ve saygı kaybolmasın.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Soulreaper »

Ben alper değilim birincisi bu...İkincisi de bu konuyu oyun içinde senle konuştuk yeni yetme dediğimin kim olduğunu sen gayet iyi biliyorsun sanırım...o yüzden kendi üzerinize alınacağınıza o saygısı eksik kişiye dersini vermeniz benim beklentim...ben yazılan isimleri değil yorum yapan kişileri eleştirdim sadece lütfen dikkatli okuyun yazdıklarımı...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bilmem farkettinizmi eskiden handanı kesemiyoz diyen lodoslar şimdi ne haldeler zaman ne çabuk değişiyo vallaha 8-) tebrikler akıcı ve kolay bir kesim olmuş arzlardan bir hareket bekliyorum :lol: (Tartışma olmasın)

“Genel Sohbet” sayfasına dön