Karargahxbladem Açlığı !

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxKaNSeRoJeNxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Karargahxbladem Açlığı !

Mesaj gönderen xxKaNSeRoJeNxx »

Resim

resm açık ve net
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)

Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

Resim
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: Karargahxbladem Açlığı !

Mesaj gönderen eseslisemi »

Böle Yapanların Sayısı Çok =)
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

oyun içinde dünya kadar böyle şeyle karşılaşıyoruz

sanırım böyle olayları foruma taşırsak bir kirlilikten söz edebilirz değil mi ?
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
CansuxCansu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen CansuxCansu »

Kusura bakma ama , kirli kişilikleri forumda göstermek , belli bir nebze olsun insanların o kişi hakkında fikir üretip , bir değer çıkarımı yapmasında önemli etken oynayabilir. Şahsen ben blademi iyi bilmiyorum , bu resimle tümden güvenim gitti. Böyle kişilere ortamı bırakırsak , böyle konulara '' kirlilik '' der isek . İŞİMİZ ÇOK :idea: :evil:
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!

Cansuxcansu (49)

Börteçinexzarif (48)

KLan :
Arz'ın Çocukları

Ay lav mi <3
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Kimlerin ne fotoları vardı bende ama çoğu gitti :) koysam sunucu birbirine girerdi :D
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bladem063 »

=)) buraya konulan foto bir anlık görüntünün resmidir =) bir foto ile kişilerin kendisini ne kadar haklı göstereceginin kanıtıdır=) foto çekmeyi sevmem isterseniz bir geçmişten bi kaç cümle yazayım belki aklınıza gelir.

bankada arkadan dalan arkadaşlar, maden başında madeni çekmek için kesebilecegi düşüncesiyle gördü çarları kesen arkadaşlar =) babı alide kasa ile işi varken o kişiye kendi klanından olan kişilerin çogunlukta oldugu için dalıp kesmeye çalışan şahsiyetler adada maden için dolaşırken arkadaşlarını toplayıp maden çektirtmeme kararını alan kişiler =) bunların fotosunu almadım ne yazıkki bir kanıtım yok =) ama sizin yaptıklarınızı biz yapınca olay form kirliligine sebeb oluyor oyundan bölge kirliliklerine sebeb oluyor neden anlayamadım ? şuanda oyunda loncam oyunu bırakmış durumda dışardan bakanlar zayıf halde göüryor beni savaşcı ile büyücüm silinmiş durumda =) kendi ellerimle sildim =) güçsüz diye rahat vermediginizi sandıgınız karakterlerin sizden hesap sorması bu kadar zorunuza gidecekse kendinize yakışanı en baştan yapın.

cansu geçmişte senle tartışmam olmuştu olayı kapatmıştık defalarca sivri adada seni gördügüm oldu. defalarca senin arkandan dalma fırsatım oldu ama hiçbirşey yapmadım çünkü söz agızdan bir defa çıkar bizde =) savaş dışı dalmamaya karar vermiştik aramızda =) benim oyunda oldugum tüm çarlar bladem isimli degil farklı nicklerde bir sürü karakterim var =) 1 anlık foro ile kimseyi eleştirmemenizi tavsiye ederim zira bu görüntülerin yaşanmamasını istiyosanız bişiyleri düzeltmeyi istiyosanız buna kendinizden başlayın =)

iyi formlar
BLADEM
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bladem063 »

şunuda belirteyim oyunda klan parasına ihtiyacım hiç yok. 20 tane arz pluslu rütbeli charım var ilerki zamanlarda bu charların sayısı artacak =) oyundaki carlarımı yeri gelir klandan cıkarıyorum yeri geliyor klana alıyorum kp umrumda olsaydı emin ol eskiden buya katıldıgım tüm savaşlarda ölümüne savaşmazdım =) sizin gibi karizmam gidecek diye yer altına saha sola kaçma gibi huylarımda yoktur
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM

“Genel Sohbet” sayfasına dön