MaDeN SoRuNu...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: MaDeN SoRuNu...

Mesaj gönderen Gulumse »

aBreLLia yazdı:Ya madenler ile ilgili BANA GÖRE birçok sorun ortaya çıktı...

1 -) Madenlerin süreleri çoğaldı isimiz zorlaştı...

2 -) Madenlerin yerleri belli değil ortalıkta köpek gibi koşturuyoruz... Birilerine sordugumuzda parayla söylerim diyor..

3 -) Önceden para kazanmak için maden çekerdik şimdi madenler değersiz oldu...

4 -) Hani madenler birbiriyle yakın yerlerde olacaktı ? Heryerde ot var bir tane iridyum yeri buLamadım..

Sadece teK iyi tarafı var oda üretimlerin kolay olması..Fakat söyle birseyde var.. Madenler çıktı herkes saheser üretmeye çalışacak.. Siz demiyormuydunuz saheser için çok çabalamak gerekiyor diye.. Simdi herkeste saheser olucak ve hiç bir yarıs içinde olmayacagız..

Tekrar söylüyorum.. Bu yazdıklarıma sizler uyabilirsinizde uymayabilirsinizde.. Bunlar BENİM DÜŞÜNCELERİM dir..

Sana Katılmıyorum Arkadaşım, Şaheser Üretmek Bana Zor Sana Zor, Şuan Herkese Kolay Gibi Gözüksede Öyle Değil... Şaheser Dediğiniz Sadece Ejder, Ashab-ı Keyf, Latif' mi ? Ben Derim Ki Elinden geldiğince Madene Asıl Çünkü İlerde Çok Fena Lazım Olucak ;) Yeni İtemler Yeni Şaheserler Vs Vs...
Madenleri FArklı Yerlere Koymalarında Ki Amaç İşi Biraz Kolaylaştırıp Birazda Zorlaştırmak, Oyunda Bir Ton İnsan Var. Bir Ton insandan 20 Tanesını ile Slm' ın Olsa 10 Maden Yeri Öğrenirsin ? 5 De Kendin Bulsan etti SAna 15 Zamanla' da Hepsini Öğrenicez Zaten.. İleride Oyuna Eklenecek Olan Yeni ŞAHESERLERİN İsteyeceği Madenlerden Haberimiz Varmı ? Ejder Asanın İstediği Madenlerin 3 Yada 5 Katını İstemeyeceğini Nerden bile Bilirsin ?
Bence Bu Konuyu Açana Kadar 3 Maden Yeri DAha Keşfede Bilirdin ? Ayrıca Yapılan Açıklamada Madenlerin Hangi Alanlarda Olduğu da Yazıyor ? LABİRET, METOR, ADA ? Bunlardan SAdece Metor Biraz Büyük Bunun Dışında Labiret Ve Ada Yı Deparlı Ve Maroton Ayaklı Bir Savaşcı ile 30 Dk Ayak Basmadık yer Bırakmassın.. Ve Bir Madenın Başında Bekleyip Sıkılmak Yerine Yeni Madenleri Arayıp Biraz dAha Heycanlı Duruma Getire Bilrsin durumu...
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

kfat4 yazdı:Açıkçası herkeste Şaheser silah olması taraftarıyım. Çünkü bildiğiniz gibi şahesersiz oyuncuları özellikle de büyücüleri grup bölgelerine almıyorlar. Kaldı ki grup bölgelerinden eşya düşüremeyenler doğal olarak Çemberlitaş' a da alınmayacak. Yani oyuna gelen bu iki büyük yenilikten faydalanamayan oyuncular oyunu neden oynasın ki ? Bu yüzden şimdi şaheserlerin üretilmesi gerekir. Bu da benim düşüncem.

ŞahEser Her Bireyin Hakkıdır..
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Strongxsifa yazdı:
Theanswer3 yazdı:
kfat4 yazdı:Açıkçası herkeste Şaheser silah olması taraftarıyım. Çünkü bildiğiniz gibi şahesersiz oyuncuları özellikle de büyücüleri grup bölgelerine almıyorlar. Kaldı ki grup bölgelerinden eşya düşüremeyenler doğal olarak Çemberlitaş' a da alınmayacak. Yani oyuna gelen bu iki büyük yenilikten faydalanamayan oyuncular oyunu neden oynasın ki ? Bu yüzden şimdi şaheserlerin üretilmesi gerekir. Bu da benim düşüncem.

kesinlikle katılıyorum.

müthiş bir tespit yaptığın için tebrik ve teşekkür ediyorum
madem öyle şaheser istiyon neden fiyat artıralım diye konu açıp duruyon sorunun mu var

sen anlamamaya devam et korleg doğru söylüyor ama şu anki sistem hala şaheser üretmeye mevcut değil DEĞİŞEN HİÇ BİR ŞEY OLMADI !!! eskisi gibi az çıkıyor saf maden!
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen evsahibi »

şu yazıları italik yazmayın Allah ınızı seviosanız xDD
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Kullanıcı avatarı
jakups90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen jakups90 »

Çemberlitaşa yeni reçeteler gelior yönetim keyfimi artırdı çıkma şanslarını
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren

Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa