Piyasanın artması için el ele !!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Piyasanın artması için el ele !!!

Mesaj gönderen Ferhatbey »

:mrgreen: aman boşver bre ucuzlasın gariban sefil insanlar da şaheser görsün acıyorum çoğuna itemsiz koparanla gezenlere yazık diil mi :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Ferhatbey yazdı::mrgreen: aman boşver bre ucuzlasın gariban sefil insanlar da şaheser görsün acıyorum çoğuna itemsiz koparanla gezenlere yazık diil mi :roll:

tamam da bu güncellemeyle bunun olması imkansız ! :D
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

Nadide Üretçektim tüm Madenler Tamamdı Ganoderma İridyum Mavi Topaz.1 Ganoderma 1 de Mavi eksikti.Sonra dedim bu madenleri satim zaten nadideden pek bi kazancım yok daha kutu almam lazım dedim.Sonra düşündüm 15 tatilde satarım dedim bol bol çekmeye de zaman olur.Bi baktım yeni maden sistemi maden fiyatları düşüş.O gün battım !!!
Eski maden sistemini istiyorum sadece piyasa artması değil.
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
hasanxbuyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen hasanxbuyucu »

Güncellemeden önce => Yaa of şaheser üretemiyoruz madenler çok pahalı !

Güncellemeden sonra => Madenlerin fiyatı inşallah artar artması için birşeyler yapmalıyım :idea:

Amaçsız bir konu olmuş herkes şaheserden mor itemlerden faydalanmak ister . bunun içinde bu güncelleme tam yerinde geldi . Konuya negatif değil pozitif olarak bakmalısınız ;) Kendinizi değil herkesi düşünmelisiniz .
Hasanxbüyücü
Hasanxsavaşçı
Hasanxşifacı
swerdert
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen swerdert »

Meranda eskiden 5dkda bi elmas çıkıyordu şimdi 20 dkda bir çıkacak buna karşın 4 yerden değil 16 yerden çıkacak şimdi bu hesaba düşünün beyler eski sistemde merana 20 dakikada kaç elmas giriyordu ? ben söyliyim herkes başında olduğu ve sürekli çekildiği için (1 madenden 4 elmas çıkar 20 dakkada) dolayısıyla 16 adet elmas giriyodu şimdi kaç adet girecek yine 16 değişen bişi varmı saf çıkma ihtimali gibi filan yok dolayısıyla piyasa değişmeyecek gibi gözüküyor ancaaaak!!!! kimse bi madende 20 dakka beklemez artık maden toplama devri bitti önüne gelirse çekersin yada kafana göre gezersin ne çıkarsa hesabı dolayısıyla artık 20 dakikada merana 16 elmas girmeyecek dolayısıyla menekşe çıkma olasılığı azalacak ve piyasayı olumsuz etkileyecek bence bu sistem adaletli ama piyasayı uzun vaadede yükseltecek bi sistem yeni sistem geldi geleli kaçkişi adam gibi saf çekti işi bilen yada bildiğini zanneden ayak takımı şimdiden ucuza almaya çalışıyor madenleri ki ilerde iyi fiyata satsın onun için bi sürü mantıksız şeyler uyduruyolar herneyse zaman herşeyi gösterecek bende 3 yıllık oyuncuyum ve tüm tecrübelerim gösteriyor ki piyasa ilerki dönemlerde dahada artacak... iyi forumlar...

Namıdeğer:Ellectropower/Abdullah
Kullanıcı avatarı
jakups90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen jakups90 »

en kolay yolu oyunu bırakın dert yok tasa yok psikolojik sıkıntı yok her halukarda düşer fiyatlar
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren

Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa

The Power Of Dreams HONDA

“Genel Sohbet” sayfasına dön