Evet arkadaşlar sizce mantıklı tahminler çerçevesinde çemberlitaş bölgesiyle birlikte büyücüler hangi efsunları kullanıcaklar ?
meteorit-buz-elektirk hangisi revaçta hangisi düşüşte olucak?meteorit eski populerliğine kavuşabilicek mi?burada bunu tartışalım istedim yorumlarınızı bekliyorum...
Çemberlitaşdaki efsunlar?
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Çemberlitaşdaki efsunlar?
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
Re: Çemberlitaşdaki efsunlar?
bence buz efsunun değeri artıcak ve ateş efsunlarını değerlei büyük ihtimal 0 olcak çünkü çemberlitaşa beraber gaffarda gelcek ve tarihçeye bakasanız ateş büyüsünde usta olduğunu göreblirisiniz buda otamtikmen ateş dirençi fazla buz direnci düşük olcak ama gaffar büyücü olduğu için zırıhıda büyük ihtimal düşü olcak ve meteoritte yükselebilir ve ateş büyücüsünde usta olduğu için gaffar ateş direnci veren itemler ve direç şifacıları daha etkili bir şekilde öne çıkacak ve bence bu bçlgede tank ve dps savaşçılara çok büyük ihtiyaç olacak
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Bu konuyla ilgili söylenicek bir şey var üretim yapıcak arkadaşşlar yeni bölgenin açılmasını beklemeliler
Ottomanxölümsüz anısına
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kim demişki meteorit populerliğini kaybetmiş diye büyücünün vs lerde ki en sağlam büyüsü meteorit dir. grub bölgelerindeki yaratıklara fazla vurmuyor sadece. yeni bölgelerde yine etkili büyüler buz elektirk olacak bence. dışarda ki etkili büyü kombinasyonu ise meteorit buz olacak gibime geliyor.Fearoftheclipse yazdı:Evet arkadaşlar sizce mantıklı tahminler çerçevesinde çemberlitaş bölgesiyle birlikte büyücüler hangi efsunları kullanıcaklar ?
meteorit-buz-elektirk hangisi revaçta hangisi düşüşte olucak?meteorit eski populerliğine kavuşabilicek mi?burada bunu tartışalım istedim yorumlarınızı bekliyorum...
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- IIxOquNxII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
zorsavas5 yazdı:bence buz efsunun değeri artıcak ve ateş efsunlarını değerlei büyük ihtimal 0 olcak çünkü çemberlitaşa beraber gaffarda gelcek ve tarihçeye bakasanız ateş büyüsünde usta olduğunu göreblirisiniz buda otamtikmen ateş dirençi fazla buz direnci düşük olcak ama gaffar büyücü olduğu için zırıhıda büyük ihtimal düşü olcak ve meteoritte yükselebilir ve ateş büyücüsünde usta olduğu için gaffar ateş direnci veren itemler ve direç şifacıları daha etkili bir şekilde öne çıkacak ve bence bu bçlgede tank ve dps savaşçılara çok büyük ihtiyaç olacak
Videoda Buz atıyordu
Son gün geldiğinde , Bizde Oyunumuzu Oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
İki Ters , Bir Düz
IIxOqüNxII
IxGoLDeNxI[/center]
eminmisinIIxOquNxII yazdı:zorsavas5 yazdı:bence buz efsunun değeri artıcak ve ateş efsunlarını değerlei büyük ihtimal 0 olcak çünkü çemberlitaşa beraber gaffarda gelcek ve tarihçeye bakasanız ateş büyüsünde usta olduğunu göreblirisiniz buda otamtikmen ateş dirençi fazla buz direnci düşük olcak ama gaffar büyücü olduğu için zırıhıda büyük ihtimal düşü olcak ve meteoritte yükselebilir ve ateş büyücüsünde usta olduğu için gaffar ateş direnci veren itemler ve direç şifacıları daha etkili bir şekilde öne çıkacak ve bence bu bçlgede tank ve dps savaşçılara çok büyük ihtiyaç olacak
Videoda Buz atıyordu
Beyaz büyücüymüş o pardon ama bir şeye açıklık getirmek istiyorum
şahsen bir yaratık ateş büyüsü kullanıyor diye ateş direncinin 1000 olması söz konusu değil
Bakınız
Sultanlar elektirik kullanıyor ama 2000 2500 elektirik yiyorlar ..
şahsen bir yaratık ateş büyüsü kullanıyor diye ateş direncinin 1000 olması söz konusu değil
Bakınız
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
full elektirk dizili 49 luk bir büyücü tabi vururSypratan yazdı:Beyaz büyücüymüş o pardon ama bir şeye açıklık getirmek istiyorum
Bakınız
fizik işleyecek çünkü element dirençleri yüksek fakat zırh seviyeleri düşük olacak

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Ben zevkine 5-10 lvl yaratık keserken koleksiyon için 1 item dusurmustum Çemberlitaş mOdeli yüzük die 5 lvlın Elek Trik DİRENCİ var yani artık elektrikçiler bişe yaramıcak meteorit dizenlerin zamanı bence