Çemberlitaşdaki efsunlar?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Fearoftheclipse
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Çemberlitaşdaki efsunlar?

Mesaj gönderen Fearoftheclipse »

Evet arkadaşlar sizce mantıklı tahminler çerçevesinde çemberlitaş bölgesiyle birlikte büyücüler hangi efsunları kullanıcaklar ?
meteorit-buz-elektirk hangisi revaçta hangisi düşüşte olucak?meteorit eski populerliğine kavuşabilicek mi?burada bunu tartışalım istedim yorumlarınızı bekliyorum...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&

Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Çemberlitaşdaki efsunlar?

Mesaj gönderen zorsavas5 »

bence buz efsunun değeri artıcak ve ateş efsunlarını değerlei büyük ihtimal 0 olcak çünkü çemberlitaşa beraber gaffarda gelcek ve tarihçeye bakasanız ateş büyüsünde usta olduğunu göreblirisiniz buda otamtikmen ateş dirençi fazla buz direnci düşük olcak ama gaffar büyücü olduğu için zırıhıda büyük ihtimal düşü olcak ve meteoritte yükselebilir ve ateş büyücüsünde usta olduğu için gaffar ateş direnci veren itemler ve direç şifacıları daha etkili bir şekilde öne çıkacak ve bence bu bçlgede tank ve dps savaşçılara çok büyük ihtiyaç olacak
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Bu konuyla ilgili söylenicek bir şey var üretim yapıcak arkadaşşlar yeni bölgenin açılmasını beklemeliler
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen melodrama44 »

Fearoftheclipse yazdı:Evet arkadaşlar sizce mantıklı tahminler çerçevesinde çemberlitaş bölgesiyle birlikte büyücüler hangi efsunları kullanıcaklar ?
meteorit-buz-elektirk hangisi revaçta hangisi düşüşte olucak?meteorit eski populerliğine kavuşabilicek mi?burada bunu tartışalım istedim yorumlarınızı bekliyorum...
kim demişki meteorit populerliğini kaybetmiş diye büyücünün vs lerde ki en sağlam büyüsü meteorit dir. grub bölgelerindeki yaratıklara fazla vurmuyor sadece. yeni bölgelerde yine etkili büyüler buz elektirk olacak bence. dışarda ki etkili büyü kombinasyonu ise meteorit buz olacak gibime geliyor.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
IIxOquNxII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IIxOquNxII »

zorsavas5 yazdı:bence buz efsunun değeri artıcak ve ateş efsunlarını değerlei büyük ihtimal 0 olcak çünkü çemberlitaşa beraber gaffarda gelcek ve tarihçeye bakasanız ateş büyüsünde usta olduğunu göreblirisiniz buda otamtikmen ateş dirençi fazla buz direnci düşük olcak ama gaffar büyücü olduğu için zırıhıda büyük ihtimal düşü olcak ve meteoritte yükselebilir ve ateş büyücüsünde usta olduğu için gaffar ateş direnci veren itemler ve direç şifacıları daha etkili bir şekilde öne çıkacak ve bence bu bçlgede tank ve dps savaşçılara çok büyük ihtiyaç olacak

Videoda Buz atıyordu
Son gün geldiğinde , Bizde Oyunumuzu Oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

IIxOqüNxII
IxGoLDeNxI[/center]
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

IIxOquNxII yazdı:
zorsavas5 yazdı:bence buz efsunun değeri artıcak ve ateş efsunlarını değerlei büyük ihtimal 0 olcak çünkü çemberlitaşa beraber gaffarda gelcek ve tarihçeye bakasanız ateş büyüsünde usta olduğunu göreblirisiniz buda otamtikmen ateş dirençi fazla buz direnci düşük olcak ama gaffar büyücü olduğu için zırıhıda büyük ihtimal düşü olcak ve meteoritte yükselebilir ve ateş büyücüsünde usta olduğu için gaffar ateş direnci veren itemler ve direç şifacıları daha etkili bir şekilde öne çıkacak ve bence bu bçlgede tank ve dps savaşçılara çok büyük ihtiyaç olacak

Videoda Buz atıyordu
eminmisin
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sypratan »

Beyaz büyücüymüş o pardon ama bir şeye açıklık getirmek istiyorum
şahsen bir yaratık ateş büyüsü kullanıyor diye ateş direncinin 1000 olması söz konusu değil
Bakınız
Sultanlar elektirik kullanıyor ama 2000 2500 elektirik yiyorlar ..
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sypratan yazdı:Beyaz büyücüymüş o pardon ama bir şeye açıklık getirmek istiyorum
şahsen bir yaratık ateş büyüsü kullanıyor diye ateş direncinin 1000 olması söz konusu değil
Bakınız
Sultanlar elektirik kullanıyor ama 2000 2500 elektirik yiyorlar ..
full elektirk dizili 49 luk bir büyücü tabi vurur
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

fizik işleyecek çünkü element dirençleri yüksek fakat zırh seviyeleri düşük olacak
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
zemin78
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen zemin78 »

Ben zevkine 5-10 lvl yaratık keserken koleksiyon için 1 item dusurmustum Çemberlitaş mOdeli yüzük die 5 lvlın Elek Trik DİRENCİ var yani artık elektrikçiler bişe yaramıcak meteorit dizenlerin zamanı bence :D

“Büyücü” sayfasına dön