Handanın Hazin Sonu Arz Kalesi Düştü!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xHaRuNx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Handanın Hazin Sonu Arz Kalesi Düştü!!

Mesaj gönderen xHaRuNx »

Dün gece Güzeldi :) Çekemıyene ANTEN ;)
xHaRuNx

Drcaglar

Lonca
EFSANELER
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Bu arada dünkü Sancak Savaşında sayılar eşit olunca lodoslar kazandı. 1 grup arz ile kpem yaptık bi miktar parasına kazandık . Handan kestik daha ne olsun :) Arzlar kan kustu dün.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
canmurat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canmurat »

akinnakito yazdı:lanet olası elektrik kesintisinden dolayı katılamadım :S ama ellerinize sağlık arkadaşlar=))
Canın sağolsun katılmak isteyip katılamayan tüm lodoslarında canı sağolsun
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DELIoluyorumSANA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen DELIoluyorumSANA »

BU ETKİNLİKTE BİZİMLE EMEGİ GECEN HERKEZE TESEKKURLERİMİZİ SUNARIZ.... DADAŞORHAN VE DIGER KLAN DOSTLARIMIZLA BU TÜR BASARILARMIZIN DEVAMI GELECEKTİR.....
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Ola ben 100 candan bana bi vuruyo canım 70 oluyo sonra 2 saniyede içinde bi daha vuruyp 30 can benim çar yan yan yürümeye başlıyo :D
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Öncelikle bu konu bana kapalı değil istediğim konuya yorum yaparım bu seni kesinlikle alakadar etmez.Sen kimsenin yorum yapma özgürlüğünü kısıtlayamassın.Sana tek söyliyeceğim haddini bil.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Hazımsızlık başa dert . Adam gibi gelin tebrik edin yok gece yok gündüz gel kesebiliyosan kes . Bu konu eğlence amaçlı yapılmıştır . Ama seninle kişisel tartışmamızı benim dostlarıma yansıtacak şekilde konuşmalara müsade etmem.

Kişisel tartışmaya dönüşmemesi için sukunetimi koruyorum .

Eleştiriden önce bir tebrik etseniz ne olur ? Ama bizim insanımız hep eleştiri yapar . O kaleye herkesi girip Liderinizi kestiysek sizin yerinizde olsam yorum dahi yapmam . Buna göre sende Haddini bil .

İyi forumlar.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Soulreaper »

Orhan bu etkinliğiniz ile ilgili bi video koydum sanırım biliyorsun...O yanında gezen serious yeni yetmesine söyle bu işler bu şekilde olmuyor...tabii ki bi şey yapıldığında bunu organize edenler olacaktır...ama hiçbirşeyi kendime maletmeden sırf hoş olsun diye yayınlamış olduğum bi filme yorum yaparken düşünmesi gerek o veledin...bunu loncanız olarak ya o arkadasa hatırlatın ya da bundan sonra karşınızda çok değişik bi abinizi görmeye hazırlanın...Ben sadece bi film çektim ve oraya yayınladım ,ne olayı kendime malettim ne de sahiplendim...grupta bile olmadığım bi ortamda gazeteci gibi gezinip film çektim ve bi kaç komik yazı ekledim o kadar...Senin loncanda dolaşan bu tip adamların anlamayacağını düşünsem bunu zaten yapmazdım...bu oyunda velet sınıfına giren 15 18 yaşların taciz edeceği biri değilim...Taciz edilecek bişi yapmadım ve yaptığımla asla övünmedim sadece izleyin dedim, loncandakiler bunu anlamayacak kadar acizse onlara bi kaç ders vermeni ya da değerli olduğunu söylediğin loncandan uzaklaştırmanı sana şiddetle öneririm...ben hiçbir loncaya bağlı değilim kimsenin yönlendirmesi ile de bu oyunu oynamıyorum...sen dahil kim çağırsa oraya koşar giderim bunu bilen biliyor ispat etmeye gereğim ve hacetim yok...ama susmamızı ve başka türlü davranmamızı da istiyosanız eğer sorun değil o şekilde de davranırız...Saygılarımla
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Tebrik ettiğimi Türkçe'n varsa okumuşsundur.Ama insanlar işine geldiğini gördüğü için fark etmez.Ayrıca tekrar söylüyorum benim ağzımı açıp açmamam seni ALAKADAR etmez.Kurallar çerçevesinde istediğimi yazarım.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
yolyorgunu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yolyorgunu »

Saten senede 1 defa anca kesıyosunuz onada sevınıyosunuz ama yınede tebrık ederım sızlerı yanı lodo[Ş]'ları sevinmek hakkınız ama bunu abartmayın D çocuk gibi davranmayı bırakın artık.... hem forum da hem oyun ıcerısinde lodo[ş] lar çocuk gibiler resmen D büyüdügünüzü gösterin bize artık ...D

İYİ FORUMLAR
ResimResim

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön