LONCA ARAYIŞI LÜTFEN LONCA LİDERLERİ BAKSIN
- BaRoNxUnRuLy
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: LONCA ARAYIŞI LÜTFEN LONCA LİDERLERİ BAKSIN
Ne Ergenekonla muhattab oldum nede Gaddarla ikiside ergenlik çağını yaşayan hormonları azmış veletler ve bunlara abi çekende sensin ne taçsızkral tanırım ne bi bk tanırım Alayına isyan kralına tek kurşun lan
Örs parası derken adem abi adamlar beni kese kese örs param bitti deyipte para isteyen sendin cebini doldurduk seni adam ettik şimdi bana kafa mı tutuyosun lan skpye adresini verde skpyta halledelim forumu bari kirletme lanet olası pislik :lol:
BaRoNxUnRuLy [(^)Ecel Getiren]
ADeMxUnRuLy[(^)Ashab-ı Keyf]
ADeMxUnRuLy[(^)Ashab-ı Keyf]
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: LONCA ARAYIŞI LÜTFEN LONCA LİDERLERİ BAKSIN
haha alayına isyan kralına tek kurşunmu lan dallama ergenekoydumdan çalmışsın lafı ötme bari TAcsızkralenesi tanımıyorum diyorsun eşşek sıpası ben senin gerçek ismini bile bilmiyordum kıcından sallıyorsun hemen herşeyi skype adım Hamzaxhan.Ataxenes aslanım gel halledelim sorununu kucaktan kucağa atlaya atlaya bir tarafın yalama olmuş gelde düzelteyim oke senin gibi bi şebeği altım karşıma konuşuyurum ya inanmıyorum yaBaRoNxUnRuLy yazdı:Ne Ergenekonla muhattab oldum nede Gaddarla ikiside ergenlik çağını yaşayan hormonları azmış veletler ve bunlara abi çekende sensin ne taçsızkral tanırım ne bi bk tanırım Alayına isyan kralına tek kurşun lanÖrs parası derken adem abi adamlar beni kese kese örs param bitti deyipte para isteyen sendin cebini doldurduk seni adam ettik şimdi bana kafa mı tutuyosun lan skpye adresini verde skpyta halledelim forumu bari kirletme lanet olası pislik :lol: