MAsumPREsİn gerÇeK YÜzüNÜ GörMeK iSteYENlEr İÇeRi
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: MAsumPREsİn gerÇeK YÜzüNÜ GörMeK iSteYENlEr İÇeRi
fatih biraz insan ol la bir gün için 2 yüzlü olma ne olur ne kaybetersin ve kulandığın kelimelere dikkat et ilk önce insan ol sonra bize ne diyeceksen de :twisted:
Kardesim belki konuyla ilgili '0' bilgin olduğu halde varsayımlarla yorum yapıyorsun fakat bu konuyla ilgili şikayetçi olan bir çok arkadaşımız var ben bu kadar eleştirinin bos olduğunu düşünmüyorum !!!
Edadas yazdı:Louster bu foruma insan gibi cevap vermeyi becerebilenler yorum yaparsa sevineceğim
1. Kişisel Tartışma Şekline Dönen Konular Kitlenir.(Konunun başlığı bile tam anlamıyla bir tartışma)
2. Mehmet neyaptıki sana böyle destek veriyorsun. Birşey yapmışki..
3. Adam gibi açılan konulara adam gibi cevap verilir.
4. KONU KİLİT
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- IIxOquNxII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Nasıl sömürmüş onu biri açıklar mı bana gerçekten merak ettim
Sömürmek demek o insanın üstünden para kaldırmak demek sizin üstünüzden nasıl para kaldırdı merak ediyorum
Sömürmek demek o insanın üstünden para kaldırmak demek sizin üstünüzden nasıl para kaldırdı merak ediyorum
Son gün geldiğinde , Bizde Oyunumuzu Oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
İki Ters , Bir Düz
IIxOqüNxII
IxGoLDeNxI[/center]
Louster kardeşim konuyu kilitletmek için lafı nereye getirdiğini kendi ağzınla söylüyorsun dediğim gibi insan şeklinde yorumlar bekliyorum.Bir daha tekrar etmek zorunda olduğumu düsünmüyorum.
Buraya destek olmak zorundada değilsin , Mehmet sana bişey yaptıysa çık söyle adam gibi atıp tutmayın.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !