ozaerden yazdı:Hayır burda insan war sandım da .. Batu katılma yaa bu loncaya bırak Orion loncası var gel bende başvurdum
bu konuya bırdaha yorum yapma ve adam gibi konusmayı öğren
ozaerden yazdı:Hayır burda insan war sandım da .. Batu katılma yaa bu loncaya bırak Orion loncası var gel bende başvurdum
Baştan ztn sorun çıkardın reddettiqini insanca söle senden daha adamım beni tehdit etmeGaLaTaSaRaY yazdı:ozaerden yazdı:Hayır burda insan war sandım da .. Batu katılma yaa bu loncaya bırak Orion loncası var gel bende başvurdum
bu konuya bırdaha yorum yapma ve adam gibi konusmayı öğren
ozaerden yazdı:Baştan ztn sorun çıkardın reddettiqini insanca söle senden daha adamım beni tehdit etmeGaLaTaSaRaY yazdı:ozaerden yazdı:Hayır burda insan war sandım da .. Batu katılma yaa bu loncaya bırak Orion loncası var gel bende başvurdum
bu konuya bırdaha yorum yapma ve adam gibi konusmayı öğrenPluslu olarak veya lonca desteğiyle adam geliştirmiom ben
![]()
kimbirlik yazdı:Beni bul derken senı alamıcayacagımızı söliyecekdım.
Böle bi lonca oldunuzu bilseydim işim olmazdı emin olunbyprens yazdı:ozaerden yazdı:Baştan ztn sorun çıkardın reddettiqini insanca söle senden daha adamım beni tehdit etmeGaLaTaSaRaY yazdı:ozaerden yazdı:Hayır burda insan war sandım da .. Batu katılma yaa bu loncaya bırak Orion loncası var gel bende başvurdum
bu konuya bırdaha yorum yapma ve adam gibi konusmayı öğrenPluslu olarak veya lonca desteğiyle adam geliştirmiom ben
![]()
burda adam gibi alınmadığın "adam gibi" söylendi.... sen zorlamaya çalışıyorsunkimbirlik yazdı:Beni bul derken senı alamıcayacagımızı söliyecekdım.
Neyimizi gördün kocum aylardır yalvarıyon cihad cihad dıye ıyıkıde almamısıkozaerden yazdı:Böle bi lonca oldunuzu bilseydim işim olmazdı emin olunbyprens yazdı:ozaerden yazdı:Baştan ztn sorun çıkardın reddettiqini insanca söle senden daha adamım beni tehdit etmeGaLaTaSaRaY yazdı:ozaerden yazdı:Hayır burda insan war sandım da .. Batu katılma yaa bu loncaya bırak Orion loncası var gel bende başvurdum
![]()
burda adam gibi alınmadığın "adam gibi" söylendi.... sen zorlamaya çalışıyorsunkimbirlik yazdı:Beni bul derken senı alamıcayacagımızı söliyecekdım.Ben şimdi bi zorlucam..
1-Mındar deqil mundarbyprens yazdı:kedi ulaşamadığı ete mındar dermiş![]()
Olum defol git veled mısın nesın uğraşdırma bızı bos yere vakdımızı alma hadı cevap yazma muhattap olma.ozaerden yazdı:1-Mındar deqil mundarbyprens yazdı:kedi ulaşamadığı ete mındar dermiş![]()
2-ULaşcak bi et oLsa bari kedi bitarını qörmüş yara sanmış hesabı olmıcak şeyLer düşünüyoLar..