<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Berkopasa »

arkadaşlar bu akşam 8 de yapabiliriz kadimi hem orda gelen arkadaşlrla ufak bi toplantıda yapabiliriz.dün bende çocuk rahatsızdı fazla kalamdım.taşkın bu akşam 8 de topla arkadaşaları ben nöbetteyim ama katılmaya çalışcam.herkese bol eğlenceler
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Kurtlarxjunior yazdı:İşlerden dolayı katılamadım arkadaşlar kusura kalmayın..

Çok yogun bi dönemden geçiyorum gerçekten gelmeyi umud ediyodum ama gelmedim mlsf.

Yarın Kadime gidilicekse gelicem ama kesinlikle.
Kurtlarxfearx yazdı:Ben köye gitmiştim foruma bakmadım yeni gördüm kusura bakmayın =(
Berkopasa yazdı:arkadaşlar bu akşam 8 de yapabiliriz kadimi hem orda gelen arkadaşlrla ufak bi toplantıda yapabiliriz.dün bende çocuk rahatsızdı fazla kalamdım.taşkın bu akşam 8 de topla arkadaşları ben nöbetteyim ama katılmaya çalışcam.herkese bol eğlenceler
Şu an burda alıntı yaptığım 3 kişi değil tek tek ulaşıp söylediğimiz kişilerin hiçbiri gelmedi, takan mı olmadı bilmiyorum, hiç hatırımız yokmuş demekki bunu anlamış olduk, güzel oldu.
Biz bu akşam da bekleyeceğiz Topal'da, ancak sonuç ne olur bilmiyorum.
Kendim çok güvendiğim hayatta bırakmaz dediğim adamlardan bile darbe yedim ama güzel oldu, çok güzel oldu, bu konular bizim gibi büyük, bir o kadar kadim bir camianın buralarda tartışacağı konular değil bunun için uzatmıyorum.
Bu akşam destek verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
NOT: Lonca sitesine kalıcı 1. dereceden admin arıyorum. Sahip çıkacak, yönetimini aksatmayacak, güncelliğini sağlayabilecek biri, bunu yapabilecek bir arkadaş özel mesaj atarsa sitedeki yöneticilik haklarımdan tamamıyla çekilmek istiyorum. İlerde sitenin kodlarıyla alakalı herhangi bir sorun yaşaması halinde ben yardımcı olacağım.

Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
albatros2424
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Sehran

Mesaj gönderen albatros2424 »

şimdi son olarak toplantının tam saati nedir ona göre benim büyüyü de getircem kurtlarxalbatros yeşil var onun sonra da zaten kadime girerim bunun için bilgi bekliyorum kolaylıklar
[̲̅a̲̅][̲̅l̲̅][̲̅b̲̅][̲̅a̲̅][̲̅t̲̅][̲̅r̲̅][̲̅o̲̅][̲̅s̲̅]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

o gün senle kadimin dışında loncanın geleceğiyle konuşmam gerektiğini söylüyorum rica ediyorum tamam geliyorum diyorsun 5 dk sonra sığınaktasın ben daha ne diyeyim ?

Muratın emaneti lonca eridi bitti 5-6 kişi kaldık o kalanlarda biziz biz bile gitmekten bahsetmeye başladık biz de gidersek artık ...

benim gibi oyunda kalan 5-6 kişilik loncamızda durumdan rahatsız bilmem farkındamıyız ?

sunucu dağıldı diye düşünüyor bizi ( haklılarda )bir toplanalım diyoruz düzenleyenler ben ve yasin + 1 tane loncadan adam katılıyor.

beğenmediğimiz adamlar canları sıkılınca gidip kadim görevini yapıyor biz 6 aydır sürünüyoruz

hepsini geçtim herkes teker teker ayrılıyor aha yarın birgün ibo da askere gidecek kalanlar benim gibi oyundan zevk almıyor lonca ayakta dursun diye girip 2 maden çekiyor

lonca alımları vs gibi önemli konular askıda kalmış durumda o işle görevli arkadaş ( ahmet abicim ) oyunu bırakmış fakat yerine bir değişiklik yok

bugün kalan 5-6 kişiye sorsanız loncadan beklediğinizi alıyormusunuz diye ? 1 tane olumlu cevap veren olmaz.

öyle bir duruma gelindi ki ellerine bir e - pin le isim değiştirme geçse anında ayrılacaklar ( haklı olarak )

Burada 1-2 kişi loncanın forum sayfasını ayakta tutmaya çalışıyoruz bizde ellmesek şimdien 5. sayfayadaydı

yolda adam görüyorum kurtlarx diye adam bana soruyor reis bu aralar girmiyor diye :) adam farkında değil ne olup ne bittiğinin

loncadaki adamları gidip kendi karakterleriyle oynuyorlar ( haklı olarak )

bir yapılanma sürecine sokayım diyorum konuşmak istiyorum kimseyle irtibata geçemiyorum ( berkay senin ev işlerin vardı bir süre onu biliyorum o yüzden zamanını ayıramadığını bilerek seni ayırıyorum geçen gün hariç )

Şu durumda HERKESİN önünde 2 yol var

1. yol yeni bir yapılanmaya girilecek artık kurtlarda adam kalmayacak kadar gelen erimeye son verilip yeni bir yapılanma ve görev dağılımı belirlenecek eski günlere dönüş için adımlar atılacak ( bu dinamik kişilerin söz sahibi olmasıyla olur ancak )

2. yol artık yapacağımız bir şey yok denilip lonca charınla oyunda bir belirsizlikle devam etmek oyuna girip şöyle kimsenin açık olmadığı arkadaş listesine bakıp 2-3 laflayıp 2 -3 turlayıp çıkmak olacak veya en kötü lonca karakterinin ismini değiştirip kendini loncadan ayırarak kendi yoluna bakmak olacak

Ben 1. yolu yönetimdeki kişilerin ONAYIYLA yapmak için kaç kere görüşelim görüşelim dedim zamanınıza mı kıyamadınız tenezül mü etmediniz bilemiyorum fakat artık yolun sonuna geldik

O yollardan birini seçme vakti hiç olmadığı kadar bir ivedilikle karşımızda duruyor

NOT: burada yazdıklarımın altında çoğu lonca kardeşimin imzası vardır zaten kalan azıcık kişiler adına ortak bir yazı niteliğindedir.

Berkopasa yazdı:arkadaşlar bu akşam 8 de yapabiliriz kadimi hem orda gelen arkadaşlrla ufak bi toplantıda yapabiliriz.dün bende çocuk rahatsızdı fazla kalamdım.taşkın bu akşam 8 de topla arkadaşaları ben nöbetteyim ama katılmaya çalışcam.herkese bol eğlenceler
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

albatros2424 yazdı:şimdi son olarak toplantının tam saati nedir ona göre benim büyüyü de getircem kurtlarxalbatros yeşil var onun sonra da zaten kadime girerim bunun için bilgi bekliyorum kolaylıklar
20:00'da Topal'da...
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Taşkın mesajını acil düzenleyerek içeriğini sil. Gerekirse bir yere kopyala, masaüstünde beklet özel mesaj tarzında yollarsın, burdan değil kardeşim sen de biliyorsun ;) :|
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Burada kimseye bir laf söylemiyorum kimseye kızmıyorum kimseyi aşağılamıyorum

Gerçekler bunlar arkadaşlar siz istesenizde istemezseniz gerçek inanmayı bıraktığında çekip gitmeyendir.

Artık bir şeyleri saklamanın bir manası yok artık kimseden utanacak halimizde yok burada yazılanların hepsi ( daha beteriyle ) zaten herkes tarafından biliniyor

ben sadece alıntı yaptım insanların kafalarındaki fikri

Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

kasaphasan06 yazdı:Burada kimseye bir laf söylemiyorum kimseye kızmıyorum kimseyi aşağılamıyorum

Gerçekler bunlar arkadaşlar siz istesenizde istemezseniz gerçek inanmayı bıraktığında çekip gitmeyendir.

Artık bir şeyleri saklamanın bir manası yok artık kimseden utanacak halimizde yok burada yazılanların hepsi ( daha beteriyle ) zaten herkes tarafından biliniyor

ben sadece alıntı yaptım insanların kafalarındaki fikri

Yok kardeşim ona bi lafım yok sen de çok iyi biliyorsun. Sadece burdan yazınca sadece biz değil, görmemesi gereken başka kişiler de görebiliyor, bu yüzden silmeni istemiştim ancak üstünden zaman geçtiği için düzenlemen şu an mümkün değil. :(
Resim
Tılmesa
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

arkadaşalr iyi has yazmışsında az da beni dinleyin şimdi.lonca alımalrını murat gelene kadar durdurdum bu 1.haberiniz yok lonca hakkında atıp tutuyonuz.Ahmet abiniz oyunu bırakamdı sadece bu ara giremiyor bu 2.ben bugune kadar kaç tane toplantı yaptım kaçınız geldiniz bu 3.kimsenin haberi olamdan kad,im düzenliyosunuz tm olabilir eyw hakkınz var ama burda kimsye duyurmadan gelmelerini bekelyemssiniz.bu 3 aylık bir sürede herkesin bilmem ne işi bilmem ne okulu ıvır zıvır derken herkes bi haberdar oldu kendinden.ben bu kadar adamın nazıyla uğraşırken kimse bana yardımcı olamdı. en ufak bi sıkınıtda bi loncadan çıkıyoruz dediler sadece.bende boyle olanalra zaten kalın demem demedim demiycemu nalrı kimse bilmiyor..Ben şimdi burda isim vermiycem lonca yönetiminde olupta pm lerime bile cvp verme tenezülünde bulunmayan arkadaşalrın nazıyla uğraştım kimse bunu bilmemz sormaz.herkes bi grup bölgesi hevesine kapıldı gidiyor. ha bu arada benimde hatam yokmu oldu tabiki olucakta.biz insanız hataalr bizim için ama şunu bilin ki lonca için ne gerekyiosa yapıyorum.ama millet sadece kendini düşünüp hareket ederse ben bişey yapamam.isim değişimine gelince oyle arkadaşalr varsa e pin bulupta isim değişecek ben kendim alıcam onalra bana ulaşıısnlar almayan namerttir.ben kimsye zorla hiç bir zaman bişey yaptırmadım.yaptırmamda boyle bi gücüm de yok zaten.beni arayanlar çoğul olarak söyliycem abi item varmı maden varmı şu görevim var bu var diye arıyo yada grup kur bölgeye girelim arakdaşalr bende çok sıkıldım ama bi şekilde hem iş hem ev hem oyun idare eddiyorum.herkes azcık taşın altına elini soksa boyle olmaz.siz bi kadime adam gelemdi diye loncayı yerden yere vuruyosanız benim yerimde olsanız oyunu değil ülkeyi terk edersiniz.bu kadarlık bi konuyu uzatmanın alemi yok diye düşünüyorum.sanki memleket batmış havası verilemsin arkadaşlar.azcık moralinizi düzeltin toparlanın artık.murattan sonra loncaalımalrı durudurldu eski arkadaşalrdan ayrılanalr oldu bunu yazdıık zaten foruma

Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Artık bazı şeyleri anlatmaktan ben yoruldum ama usanmdım iksi farklı şeyler.ama artık birazda AYNAYA bakalım.kim ne yapması gerekirken yapmamış iyi analiz etsin.ben hatam yok olmadı demiyorum olmuştur muhakkak ama bazı şeyleri büyütmedne devam edersek daha iyi olucak herkes için.insanların her an müsait olmayabilir herzaman oyunda olucak diyede bişey yok herkesin burdan başka özel bi hayatı var arkadşaalr bunları düşünün.ben çocuk hasta derken bahane değildi gerçeği söyledim.oyle bi durumda dunya umuruma gelmez çocuğu olan arakdaşalr bilir.oyunu bırakan arkadaşalr varmış bana deme tenzüülünde bile bulunmayan ama gene darılmadım.sadece bunalrı başka arkadaşalrdan duymak üzücü.o kadar hatırımız varmış diye düşünüyorum canalrı sağolsun.ama şunu burda tekrar tekrar vurgulamak istiyorum bu loncadan şahsi kapirsleriyle ilgili kim nereye gidecekse gitsin..bu yazdıkalrımı okuyan herkes azcık oturup düşünsün.lonca adıyla carı olupta ona girmekten bile sıkılan arkadaşalrım sözüm size : ya silin yada adma gibi girin .yada söyelin e pinmidir ne boktur lazımsa ben alıcam değişin gidin.herkese bol eğlenceler.[

“Lonca İletişim” sayfasına dön