merhaba;
ilk önce böyle bir konuyu ilk kez açıyorum ve ilk kez ikv nin şu yöne kötü diyorum;
bu ve bunun benzeri konular defalarca açıldı ama herkes madenlerin pahalılığından zorluğundan vb. bahsetti.
ben konuya biraz farklı bir yönden bakma istiyorum,
malum Ejder,Ecel Asab-ı keyf gibi Şaheserler günümüz de çok pahalıya mal oluyor ve sadece cebinde yüklü miktarda parası
olan insanlar üretebiliyor ve bir kaç gün öncede bir güncelleme oldu piyasayı bir nebze hafifletmek için;
burdaki amaç herkesi bir maden de değilde farklı madenelerde bekletmek
sonuç yine biz bekliyoruz ve kıymetli zamanımız oyunda uçup gidiyor şimdi gelelim benim asıl değinmek istediğim konuya;
söylediğim gibi yüklü miktarda parası olmayan insanalar madenlerin başında bekliyor peki bekleyince ne oluyor ;
-madenelerin başında Günelerce-haftalarca bekliyoruz bir mavi çıksın diye
-bazen bir mavi için 5 saat bekliyoruz ama çıkmıyor tamam bir çekişte de çıkabiliyor ama bir oyunda 5 saat hiç birşey yapmadan elimiz mausede kıpırdamadan durmak ne demek biliyor musunuz?(ister 4-ister 5 maden gezelim yapılan şey hep aynı) Beden ve ruh sağlığımızın mahvolması demektir.
biraz eylence yaşamak biraz güzel vakit geçirmek için başladığımız bu oyun bizi nerelere götürüyor
bütün online oyunlar böylemi olmak zorunda ıkv onlardan farklı olmaz mı? niye olmasın?
madenler 8 katına çıksa da madenler de geçireceğimiz vakit çok değişmiyor.
1-2 hafta sonra yine parası olan parayı verip alacak madeni üretecek saheseri bizim gibi oyunda çok fazla duramayan
hayatını sanal hayata adamayıp gerçek hayatta yapması gereken daha önemi işleri olan oyunu 1. plana çıkarmamaya uğraşan oyundan zevk almak için oynayan insanalarda, yine madenlerde vakitlerini çok kötü bir şekilde harcamaya devam etcek yada tam tersi tamamen hayatından kaldıracak ve şahesere sadece hayallerinde görmek üzere elveda diyecek.
benim isteğim su ;
madenlerin saf çıkma olasılığı 2-yada 4 katına çıkarılsa ve yahut daha değişik bir uygulama getirilse madende beklediğimiz süreye değip te çok ta madenlere hayatımızı adamadan aradığımız madenleri toplayıp refah için de oyunumuzu oynasak daha iyi olmaz mı ?
illa maden demek oyuna hapsolmak anlamına mı gelsin ?
değerli zamanlarımızı su sanal ortamda çok anlamsız bir olaya harcamasak daha iyi olmaz mı
daha güzel bir oyun ortamı olmaz mı ?
umarım anlatmak istediğimiz anlatabilmişimdir.
iyi oyunlar...
Not: lütfen bütün metni okumadan ve anlamadan yorum yaparak konuyu kirletmeyiniz!
Ejder,Ecel,Asab=Maden=Boşa geçen değerli zamanımız
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: Ejder,Ecel,Asab=Maden=Boşa geçen değerli zamanımız
Merhabalar..
Oyunun üst yönetiminden tutun denetmen ekibine kadar tüm kullanıcıların birer oyuncu olduğunu unutmayınız. Sizler ne denli zorluk çekiyorsanız aynı sorunları aynı problemleri oyun içerisinde bizlerde yaşıyoruz sizden farksız olarak. Ejder - Ashab - Latif - Ecel Şaheserlerinin isminden de belli olduğu gibi Şaheser olarak kullanılması ve her yerde bunlarla karşılaşılması, bugüne kadar saatlerce / günlerce madenlerde vaktini geçirerek malzemelerini toplayan kullanıcılarımıza da haksızlık olacaktır. Tüm kullanıcılarda olduktan sonra isminde ki Şaheser kelimesinin de bir anlamı kalmayacağı için belirli zorluklarla üretilebilmesi gerekmektedir.
( Şahsi yorumum olmakla birlikte başka yerlere çekilmemesini rica ederim )
Oyunun üst yönetiminden tutun denetmen ekibine kadar tüm kullanıcıların birer oyuncu olduğunu unutmayınız. Sizler ne denli zorluk çekiyorsanız aynı sorunları aynı problemleri oyun içerisinde bizlerde yaşıyoruz sizden farksız olarak. Ejder - Ashab - Latif - Ecel Şaheserlerinin isminden de belli olduğu gibi Şaheser olarak kullanılması ve her yerde bunlarla karşılaşılması, bugüne kadar saatlerce / günlerce madenlerde vaktini geçirerek malzemelerini toplayan kullanıcılarımıza da haksızlık olacaktır. Tüm kullanıcılarda olduktan sonra isminde ki Şaheser kelimesinin de bir anlamı kalmayacağı için belirli zorluklarla üretilebilmesi gerekmektedir.
( Şahsi yorumum olmakla birlikte başka yerlere çekilmemesini rica ederim )
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Re: Ejder,Ecel,Asab=Maden=Boşa geçen değerli zamanımız
ben beden ruh ve sosyal hayatımı bir şaheser için harcayacaksam ona şaheser demem ben
onun gibi şaheser olmaz olsun diyip mantıklı olan sanal bir ortamda olan bu eşyayı üretmem
hiç bir şey sağlıktan önce değildir.
maden çekerken vucudunun çok rahat olup gözlerinin hiç sıkıntı çekmeyen var mı eğer varsa helal olsun
tamam zor olsun da biz bu zorluğun bedeliniz niye sağlığımzla sosyal hayatımızda ki kopuluklarla ödüyelim?
onun gibi şaheser olmaz olsun diyip mantıklı olan sanal bir ortamda olan bu eşyayı üretmem
hiç bir şey sağlıktan önce değildir.
maden çekerken vucudunun çok rahat olup gözlerinin hiç sıkıntı çekmeyen var mı eğer varsa helal olsun
tamam zor olsun da biz bu zorluğun bedeliniz niye sağlığımzla sosyal hayatımızda ki kopuluklarla ödüyelim?