CEMBERLITAŞ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TheCaKKaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

CEMBERLITAŞ

Mesaj gönderen TheCaKKaL »

ARkdaşlar hepımızın merak ettıgı cemberlı taş grup'u nasıl olucak?

Sarısakal(emre yucelen ) Abımız acıkladı buyuculer buyu buz olucakmıs...

şifacıların yerı zaten hazır ...
Ve savaşcılar savaşcılar ıcın bısı duzenlenmemıs vıdeo dıkkat edersenız SAvaşcı göremezsınız ama
duyumlarıma Göre grup söle olucakmıs

3 SAVAŞ; Kenan ın GUCU

2 ŞİFA; Büyü Şifa
1 Büyü; Büyü Buz

sımdı ben böle duydum ama hasar vermeye gelınce, 3 savaşcının verdıgı hasarı 2 buyucu rahatlıkla verıyor.. Ama Cemberlı taş ta hersey buyu gucuyle oldugu ıcın buyuculerın buyulerı buyuk ıhtımal dırenecektır eger böle olursa BU yukarıda belırttımız grup %90 Böle olcak cunku GAFFAr bey ve Azat Efendı Buyuk buyu ustaları yanı buyuk ıhtımal buyu hasarlarından etkılenmıcekler SAVAŞCILARın Buyuk OYUNU burada BASLıyor HERKESE HAYIRLI olsun AYrıca MAKINA(GBM 71) Dedıgımız MAKına MAX hasardan ETkılenmıcekmıs buda Aldıgımız duyumlar arasında YANı SAVaşcılar KENAN ın gucu dızmek zorunda bu bılgıler zaten SAVAŞCILARIN cogu KENAN ın gucu SET dızmeye cabalıyor suanda oyunda.DAqa önceden aylasılmıs olabılır ama Hatırlatmakta fayda var....
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: CEMBERLITAŞ

Mesaj gönderen halilumit »

bu duyumu nerden aldınız öğrenebilirmiyiz
tamam emre yücelen bölgeleri önceden gezerek müzikler hazırlıyor ama gördüğü şeyleri de
kimseyle paylaşacağını sanmıyorum bize net bir kaynak belirtirsen seviniriz .
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen leviathan »

yönetim bu güne kadar hiç bu kadar açık vermemişti yeni bölüm,lvl ya da bölge konusunda.yönetime yakın isimler nesende bi anda aynı madenleri stoklamaya başladılar var bu işte bi iş demeden geçilmiyor :)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Comader »

Oyun dosyalarında gaffardan makineye kadar her yaratığın direnci yazıyor zaten.Kesinlikle aynısı olmasada büyük ölçüde değişmez o dirençler.Mesela GBM-71'in elektrik direnci 0'dı yanlış hatırlamıyorsam.Yani GBM-71 kesmek için girenler elektrik büyücüsü alacaklar gruplarına.Gaffarın buz direnci görece düşüktü sanırım.Gaffar kesmek isteyenler buz büyücüsü alacaklar gruplarına.

Yani temel olarak sistem bu.Kesmek için mutlaka tank savaşçı gereken bir boss koyabilirler.Veya max hasar ve fizikselden etkilenen bir boss.Bu sayede her türlü karakter bu bölgeden faydalanabilir.Düşüncem bu...
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön