LODOSLARIN MUTAD FAALİYETİ; HANDAN KESİMİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

LODOSLARIN MUTAD FAALİYETİ; HANDAN KESİMİ

Mesaj gönderen Soulreaper »

Handan kesimini filme alıp biraz gülelim dedim...Hepimizin ellerine, izleyenlerin gözlerine sağlık...

Filmi aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz,..

http://www.izlesene.com/video/handanin- ... si/3046591

SAYGILARIMLA

SouLReaPeR
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kullanıcı avatarı
Vallami
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: LODOSLARIN MUTAD FAALİYETİ; HANDAN KESİMİ

Mesaj gönderen Vallami »

emegi geçen lodoslara teşekkür ederim.Bu video da hakkı olmayıp da hakkım var diye yapanlarıda kınarım.

Örnek bu video yu buraya koyan kişi teşekkür ederiz.Hiçbirşey yapmadan herşeyi üstlendiğin için.
Kullanıcı avatarı
canmurat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canmurat »

Video tamamen NeFes ve efsaneler loncasının operasyonudur alıntı yapmayın ! çalışın sizinde olsun ;)
Operasyona başlıca katkıada bulunanlar :
CaNMuRaT DADAŞORHAN SERİOUSBLACK XXCEZAXX YAZGI DELİoluyorumSANA DARKDEVİLXX SAVAŞsanatı..
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

lodosların sabrını zorlarsanız sonunda olacağı buydu :P
TEBRİK EDERİM.... :)
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
IIxYAVUZxII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIxYAVUZxII »

Merhabalar..
Basit ve güzel bir kesim oldu emeği geçen tüm dostlara teşekkürler iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Öhhö öhhö falan filan loncası ortada gezedursun başkalarının başarısını üstüne aladursun sessizlikle ilerleriz.

Gelenlerin ayağına sağlık.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Sancak savaşında lodosların aldığı ağır mağlubiyetler çok yara yapmış anlaşılan :).Yinede tebrikler :)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ben bu filmi buraya benim başarım olduğu için koymadım...sadece toplanıp gidip yapılan bi faaliyeti gülüp eğlenmek için yerleştirmiş durumdayım...Orada yazan ara konuşmalar bile sadece kurgu olarak oraya konulan şeylerdir..Okonuşmaları okuyup gaza gelen veletler olacağını tahmin etsem zaten yapmazdım böyle bi şeyi...Zaten filmi dikkatli izleyen kişi benim orada tek başıma olduğumu ve bunu sadece film çekmek için yaptığımı anlar...Ben ün peşinde değilim sadece filmini çek dedikleri için giden grubun yanında gelip filme aldım o kadar...Seriousblack Yaş grubunuza inip sizlerle tartışacak değilim...Bu oyunda kimin ne başarı elde ettiği herzaman ortada olmuştur...Ne kimsenin başarısına dil uzatırım ne de küçümserim...Oraya neden geldiğimi öğrenmek isteyen Ferhatseker isimli oyuncu arkadasa sorabilir....38 yaşımla sizlerle tartışacak değilim, ne vaktim var ne de halim...

SAYGILARIMLA...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Artı bi ekleme herhangi bir loncaya mensup biri değilim...emek meselesine gelince ben zaten benim emeğim olduğunu orada asla iddia etmedim...emeğim sadece filmi çekip hazırlamaktır...bunu zaten oyunda da bol bol tartışacak vaktimiz olacak...ama sizin gibi megaloman kişilerle ne tartışabileceğimi çok merak ediyorum...
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kivi »

Öncelikle LODOS olarak yapımda yayında emeği geçen tüm klandaşlarımı yoldaşlarımı tebrik ederim. Bu tarz etkinliklerde her zaman bir lider yada bir adım önde bulunan biri vardır ve zaten olmalıdır. Dünkü etkinlik organizasyonunda da başı çeken isimleri migrat da olduğum halde ben bile duydum ve bunu benim gibi herkes de biliyor. Kaldı ki ben videoda başarıyı üstüne almaya çalışan bir portre görmedim, Soulreaper kendisi çekmiş, üstüne de süslemeler katmış bence hoş da olmuş izlerken bir nebze de gülümsetiyor. Sizler yaptığınız başarının farkındasınız ve lodos olarak bizler de biliyoruz ellerinize sağlık. Gerçekleştirmiş olduğunuz başarıda hepimiz kendimize bir pay çıkartıyoruz lodos olarak. Şimdi orada olmadığım halde kendime pay çıkartmam gurur duymam emeğinizi çalmış olmak mıdır? Lütfen arkadaşlar gerçekleştirmiş olduğunuz büyük başarıyı bu takım çekişmelerle gölge de bırakmayınız! TEKRAR HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM başarınızın devamını canı gönülden dilerim...
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön