Charımı Geri Almış Bulunmaktayım..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BaskenT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Charımı Geri Almış Bulunmaktayım..

Mesaj gönderen BaskenT »

Bütün charlarımı Geri Almış Bulunmaktayım.Charımı geri almam için Yardımda Bulunan Tüm Destek ekibi ve Arkadaşlarıma
Çok çok Teşşekkür Ederim.sonunda Charlarıma Kavuştum,Darısı Diğer çalınan arklarmn Başına inş.
2 günde olsa Hesabının çalınıp dımdızlak kalmak Çok berbat bi duygu =( Diğer Konu açan arkları Daha ii anlıorum şimdi
Karakterimi nasıl aldımı soracak olursanız.
Öncelikle Pluss Bilgilermin Olduğu Kısacası Mynet Alışveriş sözleşmeside diyebilliriz.
Mynet Müşteri Hizmetleri Fax : 0212 3659573 bu numaraya Fax çektim .Baştan ümidim yoktu.
2 saat sonra mynetten gelen mail'i görünce açıkcası korkarak açtım Hatta sinerji olsun die Ekrana Kitab koydum yavaşça çektim =)
KarakteR -Yeni parola sayesinde karakterimi aldım.
KAraktermin Yeni Adı:HumaNTavardoS..
Form hesabıma kadar bütün face Adresimi bilen Bu şahıs'n adı Muhittin Öztürk'dr.
Oyundaki İsmi:Asixqenc
Msn'den Kuzenime Para hilesi diye Rar dosyası ile program göndermş.
Nyse Benim diyeceğim şudur ki eğer Güvenlik sistemi arttırılmazsa ise Bu gibi olaylar artıcaktır ve herkez benim gibi şanslı olmayabilir.(ALLAHTAN) Karakterim 3 aktarım sınrıını doldurmuştu yoksa Şuanda Karakterim Başka bi hesabda olucaktı ve Eminim hiç bir şekilde alınmıyıcaktı ve bu konu sadece konu olarak kalıcaktı.Yani unutulup gidicekti ve Diğer gözlemlediğim bir olay İnsanların duyarsızlığı Form'dan Size Belirtmeme Rahmen siz hala sığınak Grublarına alıp alışverişinz yapmaya devam ettiniz.
Nyse Benim Diyeceklerim Bu kadaR Artık Char Asıl sahibindedir.
Yeni ismim:HumaNTavardoS.. Bir süreliğine Halsiyetsiz Hırsız Nickmi değiştirmiş
İsim değiştirme kodları form'da duyurulana kadaR,Şimdiki nickm bu.
Bndn bu kadar Herkeze İYİ Formlar
ii Gecler
Esen Kalınız..
Saygılarımla BUĞRA DOĞAN..
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: Charımı Geri Almış Bulunmaktayım..

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

BaskenT yazdı: Msn'den Kuzenime Para hilesi diye Rar dosyası ile program göndermş.
Nyse Benim diyeceğim şudur ki eğer Güvenlik sistemi arttırılmazsa ise Bu gibi olaylar artıcaktır ve herkez benim gibi şanslı olmayabilir.

Merhabalar..

Üyelikler ( Sobee / TTNET / Mynet ) Yeterli güvenliği sağlamaktadır. Siz kendiniz ne şekilde soyulduğunuzu / çalındığını zaten söylemişsiniz. Bu durumunuz tamamen KULLANICI HATASI olmakla birlikte bizlerin herhangi bir durumda doğmuş / doğacak olan olumsuzluklarla alakamız bulunmamaktadır.

Söyleminize göre kuzeniniz " Para Hilesi " programı edinmek istemiş ve karakterleriniz bu yolla ele geçirilmiş. Diyeceğim o ki karakterlerinizi geri almanız sevindirici bir durum umarım tekrar hileye başvurmaya kalkmaz ve aynı sorunları yaşamazsınız.

İyi Oyunlar Dilerim.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
bugradogan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Charımı Geri Almış Bulunmaktayım..

Mesaj gönderen bugradogan »

BaskenT yazdı:Bütün charlarımı Geri Almış Bulunmaktayım.Charımı geri almam için Yardımda Bulunan Tüm Destek ekibi ve Arkadaşlarıma
Çok çok Teşşekkür Ederim.sonunda Charlarıma Kavuştum,Darısı Diğer çalınan arklarmn Başına inş.
2 günde olsa Hesabının çalınıp dımdızlak kalmak Çok berbat bi duygu =( Diğer Konu açan arkları Daha ii anlıorum şimdi
Karakterimi nasıl aldımı soracak olursanız.
Öncelikle Pluss Bilgilermin Olduğu Kısacası Mynet Alışveriş sözleşmeside diyebilliriz.
Mynet Müşteri Hizmetleri Fax : 0212 3659573 bu numaraya Fax çektim .Baştan ümidim yoktu.
2 saat sonra mynetten gelen mail'i görünce açıkcası korkarak açtım Hatta sinerji olsun die Ekrana Kitab koydum yavaşça çektim =)
KarakteR -Yeni parola sayesinde karakterimi aldım.
KAraktermin Yeni Adı:HumaNTavardoS..
Form hesabıma kadar bütün face Adresimi bilen Bu şahıs'n adı Muhittin Öztürk'dr.
Oyundaki İsmi:Asixqenc
Msn'den Kuzenime Para hilesi diye Rar dosyası ile program göndermş.
Nyse Benim diyeceğim şudur ki eğer Güvenlik sistemi arttırılmazsa ise Bu gibi olaylar artıcaktır ve herkez benim gibi şanslı olmayabilir.(ALLAHTAN) Karakterim 3 aktarım sınrıını doldurmuştu yoksa Şuanda Karakterim Başka bi hesabda olucaktı ve Eminim hiç bir şekilde alınmıyıcaktı ve bu konu sadece konu olarak kalıcaktı.Yani unutulup gidicekti ve Diğer gözlemlediğim bir olay İnsanların duyarsızlığı Form'dan Size Belirtmeme Rahmen siz hala sığınak Grublarına alıp alışverişinz yapmaya devam ettiniz.
Nyse Benim Diyeceklerim Bu kadaR Artık Char Asıl sahibindedir.
Yeni ismim:HumaNTavardoS.. Bir süreliğine Halsiyetsiz Hırsız Nickmi değiştirmiş
İsim değiştirme kodları form'da duyurulana kadaR,Şimdiki nickm bu.
Bndn bu kadar Herkeze İYİ Formlar
ii Gecler
Esen Kalınız..
Yeter artık be kimsin sen. Ne yolla yaptın bilmiyorum ama bilgisayarıma virüs bulaştırp bütün bilgileri almışsın. Ama dur demenin vakti geldi. Artık bi GM lütfen bana ulaşsın elimdeki resimlerle carın benim olduğunu kanıtlıycam. Ha sanada gelirse çok fazla ileriye gittin artık yasal işlemlere başvurcam. İsmimi kullanıyosun. Üstelik yalan söyleme mynet haftasonları hizmet vermiyor. Bi yetkili beni duysun artık cevap verin.

“Genel Sohbet” sayfasına dön