''Hidoo'' HaKKıNDa !
''Hidoo'' HaKKıNDa !
Arkadaşlar ben 05.02.2011 21:00 surlarında çarımın üzerinde oyun hatası olduğunu fark ettim bazı arkadaşlar hle yapıyorsun ban yiceksin filan diyerek tehdit etmeye başladı YEMİN EDERİM benim bi suçum yok. Durduk yere çarımın banlanmasını istemem sebebini bende bilmiyorum ama ws atmak için kabadayı moduna qeçtiğimde kimse bna vuramıyo lütfn düzeltin şunu
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Re: ''Hidoo'' HaKKıNDa !
Sunucu bakımına kadar karakterinize girmeyiniz. Sunucu bakımından sonrada aynı durumun mevcudiyetini koruması durumunda acilen İKV destek formu sayfasından oyun hatası formunu doldurarak destek ekibiyle iletişime geçiniz.
SuNuCu BaKıMı Ne ZaMaN :?:
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
MerhaßalarIIxDRaCuLaxII yazdı:SuNuCu BaKıMı Ne ZaMaN :?:
Her Saßah 06:01 De
İyi Forumlar
Sayın YÖNETİCİ bu çarımın şifresini yönetici ben istedi bende verdim şu anda çarım çalındı ve Prototypex adlı çarımdaki itemerde çalındı
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Arkadaşım ilk önce geçmiş olsun.Ama hata sende.IIxDRaCuLaxII yazdı:Sayın YÖNETİCİ bu çarımın şifresini yönetici ben istedi bende verdim şu anda çarım çalındı ve Prototypex adlı çarımdaki itemerde çalındı
1)Hiçbir yönetici senden şifreni istemez.
2)Böyle insanlar zaten var.Yönetici genelde seninle iletişime oyun içinde değil desteğe gönderdiğin mesajlarla geçer.
Açıkçası yanlış anlamazsan bir bardak soğuk su iç.Herkes bangır bangır bağırıyor böyle insanlara inanmayın diye.Benimde başıma böyle olaylar sıkça geliyor.Adam yöneticiyim vs yazıp beni kandırmaya çalışıyor.Böyle insanlara vaktim bolsa ya oyun oynuyorum(yani o yöneticiymiş gibi davranıp benden şifremi istediğinde şikayet edip dalga geçiyorum).Yada bu insanlara direk güvenilmemesi gerekildiğini rol yaptan yazıyorum.
Çarımı geri aldım hırsız hatasını anladı galiba girdi oyna verdi şifreyi bende deiştirdim ama helal olsun itemleri filan ellememiş çok teşekkürler.Felipemassa yazdı:Arkadaşım ilk önce geçmiş olsun.Ama hata sende.IIxDRaCuLaxII yazdı:Sayın YÖNETİCİ bu çarımın şifresini yönetici ben istedi bende verdim şu anda çarım çalındı ve Prototypex adlı çarımdaki itemerde çalındı
2)Böyle insanlar zaten var.Yönetici genelde seninle iletişime oyun içinde değil desteğe gönderdiğin mesajlarla geçer.
Açıkçası yanlış anlamazsan bir bardak soğuk su iç.Herkes bangır bangır bağırıyor böyle insanlara inanmayın diye.Benimde başıma böyle olaylar sıkça geliyor.Adam yöneticiyim vs yazıp beni kandırmaya çalışıyor.Böyle insanlara vaktim bolsa ya oyun oynuyorum(yani o yöneticiymiş gibi davranıp benden şifremi istediğinde şikayet edip dalga geçiyorum).Yada bu insanlara direk güvenilmemesi gerekildiğini rol yaptan yazıyorum.
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Hırsızamı helal olsun.IIxDRaCuLaxII yazdı:Çarımı geri aldım hırsız hatasını anladı galiba girdi oyna verdi şifreyi bende deiştirdim ama helal olsun itemleri filan ellememiş çok teşekkürler.Felipemassa yazdı:Arkadaşım ilk önce geçmiş olsun.Ama hata sende.IIxDRaCuLaxII yazdı:Sayın YÖNETİCİ bu çarımın şifresini yönetici ben istedi bende verdim şu anda çarım çalındı ve Prototypex adlı çarımdaki itemerde çalındı
VaLLa ben çarımı geri aldım gerisini anlamamFelipemassa yazdı:Hırsızamı helal olsun.IIxDRaCuLaxII yazdı:Çarımı geri aldım hırsız hatasını anladı galiba girdi oyna verdi şifreyi bende deiştirdim ama helal olsun itemleri filan ellememiş çok teşekkürler.Felipemassa yazdı:Arkadaşım ilk önce geçmiş olsun.Ama hata sende.IIxDRaCuLaxII yazdı:Sayın YÖNETİCİ bu çarımın şifresini yönetici ben istedi bende verdim şu anda çarım çalındı ve Prototypex adlı çarımdaki itemerde çalındı
Açıkçası yanlış anlamazsan bir bardak soğuk su iç.Herkes bangır bangır bağırıyor böyle insanlara inanmayın diye.Benimde başıma böyle olaylar sıkça geliyor.Adam yöneticiyim vs yazıp beni kandırmaya çalışıyor.Böyle insanlara vaktim bolsa ya oyun oynuyorum(yani o yöneticiymiş gibi davranıp benden şifremi istediğinde şikayet edip dalga geçiyorum).Yada bu insanlara direk güvenilmemesi gerekildiğini rol yaptan yazıyorum.![]()
![]()
Vallahi tebrik ediyorum seni istersen adama ödül verseydin çarını çaldı diye.
![]()
Hocam inanmayın böyle insanlara.Adam yazıyor klana bu adam dolandırıcıdır diye ben pm atıyom merhaba yönetici bey diye
![]()
![]()
![]()
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz