Merhaba arkadaşlar.Kuklacı sunucusunda AKRA isimli loncamız açılmıştır.Katılımlar 10 Şubat da sona erecektr.Katılmak isteyen kişilerin aşağıdaki niteliklerde olup aşağıdaki soruları yorum olarak cevaplandırması gerektimektedir.
1- 48-49 leveli arasında olacak
2- Güvenilir tek kişilikli olacak
3- Paylaşımcı ve sağlam olacak arkadaşlarımız AKRA loncamıza katılabilirler.
Sorular:
ADINIZ SOYADINIZ?
YAŞINIZ?
OYUNDAKİ KARAKTER SAYINIZ -LEVELLERİ- VE İSİMLERİ?
LONCAMIZI TERCİH ETME SEBEBİNİZ?
Loncamıza katılan arkadaşlarımızla topluca migrat-sığınak vs grup bölgelerine gidilip arkadaşlarımıza item zırh vs çıkartılacaktır. Ve lonca gittikçe yükselecektir.Çeşitli etkinliklerimiz ve toplantılarımız da olacaktır.Ve yetkililer alınacaktır.Yukarıdaki nitleiklerde olan ve soruları cevaplayan kişilere loncaya alınıp alınmadıkları 24 saat içinde belli olacaktır
NOT = DOLANDIRICIK İLE İŞİ OLAN KİŞİLER LÜTFEN BAŞVURUDA BULUNMAYIN AKSİ TAKDİRDE ŞİKAYET EDİLİP LONCADAN ATILACAKSINIZ..
Kuklacı sunucusu
Xxmariaxx--Sondrockmasa-Pckopatxmelih
Furkan ERYILMAZ
AKRA LONCAMIZ AÇILMIŞTIR.KATILIMLAR İÇİN TIKLAYIN
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: AKRA LONCAMIZ AÇILMIŞTIR.KATILIMLAR İÇİN TIKLAYIN
:shock: Hayırlı Olsun demekten başka bir şey bulamadım
loncanızın inş. hayırlı bir şekilde Sunucumuza hayırlı işler yapmasını Diliyorum.
Açıkcası tam da yazmak tereddüt duydum, istemedim ama devamlılığı olacak bir lonca gibi değil bu benim görüşüm eleştirilere kapalı
Açıkcası tam da yazmak tereddüt duydum, istemedim ama devamlılığı olacak bir lonca gibi değil bu benim görüşüm eleştirilere kapalı
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
grhn6 yazdı: :shock: Hayırlı Olsun demekten başka bir şey bulamadımloncanızın inş. hayırlı bir şekilde Sunucumuza hayırlı işler yapmasını Diliyorum.
HERŞEYE RAĞMEN SAOL KARDEŞİM.İSTEDİKTEN SONRA HERŞEY OLUR.LONCAMIZDAKİ KİŞİ SAYISI ÇOĞALIRSA İNŞ BİYERLERE GELMEYE ÇALIŞICAĞIZ.İYİ GÜNLER
- Laz61
- Cin Avcısı
- Lonca: Cihanı Hükümran
slm arkadaşım ben Aşkxadamı şu an askerdeyim inş. loncan hayırlı olur gelince bomba gibi olucam inş.
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
Saol kardeşim loncamıza bekleriz...
- ExoRCisT61
- İskele Babası
- Klan: Lodos
AKRA LONCAMIZ AÇILMIŞTIR.KATILIMLAR İÇİN TIKLAYIN
Öncelikle loncanın tüm kuklacı camiasına hayırlı olması dileğiyle.. Merak ettiğim bi sorum var. Lonca isminiz (AKRA) anlamı ne, veya açılımı ?
İyi forumlar,
Exorcist
İyi forumlar,
Exorcist
|Exorcist| |Exorxşifa | |Exorxbüyü| |Calderon| |Junior| |Mirxhusoo|

:arrow:Sana Gelmediğim Gün; TRABZON Maçı Vardır Gülüm.!!

:arrow:Sana Gelmediğim Gün; TRABZON Maçı Vardır Gülüm.!!
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
ExoRCisT61 yazdı:Öncelikle loncanın tüm kuklacı camiasına hayırlı olması dileğiyle.. Merak ettiğim bi sorum var. Lonca isminiz (AKRA) anlamı ne, veya açılımı ?
İyi forumlar,
Exorcist
SAOL KARDEŞİM.LONCA İSMİMİZİN AÇILIMI "AleminKralı" dır.Yani isim burdan yola çıkmıştır.
İyi forumlar.
Loncanz Kuklacıya h.o
Düşmanınızın dahi bir insan olduğunu unutmayınız.