Anadolu Akıncıları Anka Sunucusu Bildirim Alanı
Re: Anadolu Akıncıları Anka Sunucusu Bildirim Alanı
Ejderi üretmiyorum arkadaşlar bilginize belki oyunuda bırakmayı düşünmüyorda değilim.

Oyunu bırakıyorum arkadaşlar hepinizi çok özleyeceğim. Bırakma sebebim bambaşka birşeydir lanet ediyorum ve oyunu siliyorum sizden hakkınızı helal etmenizi ve üye listesinden ismimi silmenizi istiyorum sağlıcakla kalın.

Çarımı KesKinStyL ve forum üyeliğimi yeğenim ibrahime veriyorum kendisi 17 yaşında onu RoA ya almanızı rica ediyorum benden bukadar.

Hop dedik! Bak İbrahim kardeşim. Bizler onca sıkıntılar onca zor durumlar geçirdik ki hiç yılmadık, pes etmedik. Bu yaşananlar bizleri o kadar çok güçlendirdi ki tabiri caizse mutant gibi evrim geçirdik yüceldik. Pes etmek çaresizlerin, acizlerin işidir. Vazgeçmek amaçlarından, hedeflerinden aptalların işidir. Sen en ufak bir maden karmaşası yüzünden yada oyunda yaşadığın herhangi bir sebepten dolayı dostlarını yalnız bırakmayı "y"liyorsan afedersin ama seni bu aciz, yardıma muhtaç birisi kılar. Ben sana oyunu bırakma demiyorum. Oyunu bırak hele hiç demiyorum. Fakat tercih senin. Ha olaki özel sebeplerin vardır amenna. Ben diyeceğimi dedim kardeşim. Seninle pek samimi değiliz. Fakat dostumun dostu kardeşimdir. Yolunun açık olmasını temenni ederim kardeşim. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Selametle...
DüeLLo
Bizler oyunu oyun olduğu için, dostlar kazanmak ve iki çift sohbet için oynayanlardanız.
DüeLLo
Bizler oyunu oyun olduğu için, dostlar kazanmak ve iki çift sohbet için oynayanlardanız.

aLpoS
xScHooLBoyx
Oyunu maden için değil car curt zart zurt sebeplerden oyun bırakmam beni tanımadığın için emre kardeşim pes'' kelimesinden bahsetme lütfen. Reelde yaşadığım bazı sebeplerden ötürü oyunu bırakıyorum

Selamün aleyküm.
Hayırlı geceler.
Dostlarım ve kardeşlerim , işlerimin yoğunluğu sebebiyle , oyuna bu aralar giremiyorum beni mazur görün.
En kısa sürede tekrardan sizlerin yanında olmaya çalışacağım.
Kendinize çok iyi bakın.
İbocan , kardeşim.
Oyunu bırakma haberini henüz gördüm.
Ve inan üzüldüm.
Sebebini ve nedenlerini sorgulamak haddim değil.
Ama , temelli aramızdan ayrılmanı kabul etmiyorum.
Her ne şartta olursa olsun , yeniden aramıza dönmeni istiyorum ve cevabını bekliyorum.
Bizler bu oyunu aramızda ki dostluk ve kardeşlik bağlarını sağlam tutması için ve güçlendirmesi için ve hoş vakitler geçirmek için giriyoruz.
Oyunu araç olarak kullanıyoruz.
Bu araç , bizlerin dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiriyor....
Hayırlı geceler.
Dostlarım ve kardeşlerim , işlerimin yoğunluğu sebebiyle , oyuna bu aralar giremiyorum beni mazur görün.
En kısa sürede tekrardan sizlerin yanında olmaya çalışacağım.
Kendinize çok iyi bakın.
İbocan , kardeşim.
Oyunu bırakma haberini henüz gördüm.
Ve inan üzüldüm.
Sebebini ve nedenlerini sorgulamak haddim değil.
Ama , temelli aramızdan ayrılmanı kabul etmiyorum.
Her ne şartta olursa olsun , yeniden aramıza dönmeni istiyorum ve cevabını bekliyorum.
Aynen Emre kardeşim.RuTkaYx yazdı:DüeLLo
Bizler oyunu oyun olduğu için, dostlar kazanmak ve iki çift sohbet için oynayanlardanız.[/b]
Bizler bu oyunu aramızda ki dostluk ve kardeşlik bağlarını sağlam tutması için ve güçlendirmesi için ve hoş vakitler geçirmek için giriyoruz.
Oyunu araç olarak kullanıyoruz.
Bu araç , bizlerin dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiriyor....
Alp görüşeLim bir senLe
ayrıntılı olaylar hakkında
Deadwalleyefsane
Deadwalleyefsane
PassanGers At NigHt [PaN]
Hayatta hep mutlu oLursam hayalini kuracak neyim kalır .
Deadwalleyefsane
Hayatta hep mutlu oLursam hayalini kuracak neyim kalır .
Deadwalleyefsane
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Yav ibocan dayı nereye gidiyon sen yaa
Benim tanıdımğim ibocan abi asla pes etmez.seeb ne olursa olsun ...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
TheRiamax yazdı:Oyunu maden için değil car curt zart zurt sebeplerden oyun bırakmam beni tanımadığın için emre kardeşim pes'' kelimesinden bahsetme lütfen. Reelde yaşadığım bazı sebeplerden ötürü oyunu bırakıyorum
ibo.. oyunda beni beni bul bir an önce.

Azrail - Azraill - Azrailll
RoAnkAşk
www.anadoluakincilari.com