LONCA ARAYIŞI LÜTFEN LONCA LİDERLERİ BAKSIN

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
frthk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

LONCA ARAYIŞI LÜTFEN LONCA LİDERLERİ BAKSIN

Mesaj gönderen frthk »

ARKADAŞLAR BEN BU OYUNU 2008 YILINDAN BERİ OYNUYORUM ARADA BABAM İNTERNETİ KAPATTI İÇİN 6-9 AY OYUNA GİREMEDİĞİM OLDU EN BÜYÜK SEVİYEMDE 45 LVDİ. AMA ARTIK OYUNU KAVRADIM VE DÜRÜST,ADALETLİ VS. LONCA ARIYORUM EĞER BENİ LONCASINA ALACAK VARSA BUGÜN CEVAP YAZSIN ÇÜNKÜ YENİDEN ÇAR KURACAGIM.KURACAĞIM ÇAR ŞİFACI OLACAK AMA LONCA LİDERİ DEĞİŞTİREBİLİR..

BENİM BİLGİLERİM;

1-YAŞIM 15
2-EN BÜYÜK SEVİYEN 45 LV ( AMA TECRUBELİYİM )
3-İSİM/SOYİSİM:FERHAT KABADAYI
I
ARADIĞIM LONCA TÜRÜ;

1-ADALETLİ OLACAK
2-LONCADA KİMSE BİRBİRİNE KÜFÜRLÜ KONUŞMAYACAK
3-HERKEZ BİRBİRİNE YARDIM EDECEK (GÖREV YAPMA,KASMAYA YARDIMCI OLMA,PARA YARDIMI,İTEM YARDIMI VS.)

-EĞER BÖYLE BİR LONCA VARSA LÜTFEN LİDERLERİ YADA YARDIMCILARI BU BAĞLANTI ALTINA CEVAP YAZSIN 20:45 TEKRAR GİRECEĞİM...EĞER BENİ LONCASINA ALMAK İSTEYEN VARSA ACELE ETSİN =)[/img]
CunieRSavaşÇı ~ CunieRBüYüCü

'' KoşuyoRum DoğduğumDan Beri Şark ÜzerindeKi Son Yarım aDaDa ..
Kullanıcı avatarı
Evulation
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: LONCA ARAYIŞI LÜTFEN LONCA LİDERLERİ BAKSIN

Mesaj gönderen Evulation »

Şuan alımlarımız var istersen Fastxloncasına gelebilrsn syfamıza basvuru yapıp .... iyi forumlar dilerm
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ :D
Kullanıcı avatarı
BaRoNxUnRuLy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaRoNxUnRuLy »

Kaliteli loncalardan hiçbiri sana gelipte bu konuya aman bizim loncaya gel,alımlarımız var filan demez diyenlerinde zaten kalitesi ortadadır bölelerine Lonca bile diyemiyorum :lol:
BaRoNxUnRuLy [(^)Ecel Getiren]

ADeMxUnRuLy[(^)Ashab-ı Keyf]
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xARZx »

BaRoNxUnRuLy yazdı:Kaliteli loncalardan hiçbiri sana gelipte bu konuya aman bizim loncaya gel,alımlarımız var filan demez diyenlerinde zaten kalitesi ortadadır bölelerine Lonca bile diyemiyorum :lol:
Senin bana kalırsa bizden bir farkın yok kalite güç değil isim değştirme değil item değil kalite en önemlisi kişiliğindedir ve yine bana kalırsa bir tarafların kalkmış ki burda böyle konuşuyorsun ?
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xARZx »

bence arkadaşım sen lonca sayfalarını takip edersen alımı olan loncalara başvuru yaparak daha rahat lonca bulursun bu düşünce basit bir düşünce gereksiz
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

BaRoNxUnRuLy yazdı:Kaliteli loncalardan hiçbiri sana gelipte bu konuya aman bizim loncaya gel,alımlarımız var filan demez diyenlerinde zaten kalitesi ortadadır bölelerine Lonca bile diyemiyorum :lol:
girdiğin loncaları rezil etme bari burnun kalkık eskiden ne bçk olduğunu bilmeyen yok reis Ergenekona kanka derdin Gaddarın yanına yanaşırdın ne halt yediğini herekz biliyor benim mesajıma cevap verme sakın çünkü cevap verirsen oyunda öylebi cevap alırsınki rezil kepaze olursun
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xARZx »

Tacsiz yazdı:
girdiğin loncaları rezil etme bari burnun kalkık eskiden ne bçk olduğunu bilmeyen yok reis Ergenekona kanka derdin Gaddarın yanına yanaşırdın ne halt yediğini herekz biliyor benim mesajıma cevap verme sakın çünkü cevap verirsen oyunda öylebi cevap alırsınki rezil kepaze olursun
İstanbul Kirli Çamaşırları Çıkartma Vakti (Temizlenmeden) :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
BaRoNxUnRuLy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaRoNxUnRuLy »

Hamzaxhan ahahahahaha kuran çarpsın çok güldüm ya sen ne zaman cin oldunda adam çarpıyorsun lan :lol: :lol: eskiden adem abi adem abi bir item verde şunla ws atayım olay var gel adem abi tek yetmiyorum diyodun lan şimdi g*tün tavan yapmış bide beni rezil edicekmiş zuhahahahahaha :lol: :lol: elinden geleni ardına koyma velet ;)
BaRoNxUnRuLy [(^)Ecel Getiren]

ADeMxUnRuLy[(^)Ashab-ı Keyf]
Kullanıcı avatarı
frthk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen frthk »

ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..
CunieRSavaşÇı ~ CunieRBüYüCü

'' KoşuyoRum DoğduğumDan Beri Şark ÜzerindeKi Son Yarım aDaDa ..
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

BaRoNxUnRuLy yazdı:Hamzaxhan ahahahahaha kuran çarpsın çok güldüm ya sen ne zaman cin oldunda adam çarpıyorsun lan :lol: :lol: eskiden adem abi adem abi bir item verde şunla ws atayım olay var gel adem abi tek yetmiyorum diyodun lan şimdi g*tün tavan yapmış bide beni rezil edicekmiş zuhahahahahaha :lol: :lol: elinden geleni ardına koyma velet ;)
cevabımı oyunda verecektim ama burdan verecem kocum sen Tacsızkralenes si hiç tanımamışsın bir tarafın tavan yapmış kucaktan kucağa atlayınca Ergenekonun selamını getirip olaya gelmem için yalvarıyordun eskiden örs parası dileniyordun benden örs için k..cımı öpmüyordun ne ara unuttun bunları
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön