__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
selam arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum malummunuz işim nedeni ile internete girmeye pek zamanım olmuyor sizleri cok özledim yakında aranızdayım

biricik loncam ve biricik üyeleri
sizleri çok özledim pcnin servisten gelmesiyle birlikte kaldığım yerden devam edeceğim. Sağlıcakla kalın büyük ihtimal haftaya görüşürüz
Ataxelfida
gorias yazdı:biricik loncam ve biricik üyelerisizleri çok özledim pcnin servisten gelmesiyle birlikte kaldığım yerden devam edeceğim. Sağlıcakla kalın büyük ihtimal haftaya görüşürüz
Ataxelfida
Ataxilter yazdı:selam arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum malummunuz işim nedeni ile internete girmeye pek zamanım olmuyor sizleri cok özledim yakında aranızdayım
İkinizide sabırsızlıkla bekliyoruz
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Hoşgeldin abiAtaxilter yazdı:selam arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum malummunuz işim nedeni ile internete girmeye pek zamanım olmuyor sizleri cok özledim yakında aranızdayım
gorias yazdı:biricik loncam ve biricik üyelerisizleri çok özledim pcnin servisten gelmesiyle birlikte kaldığım yerden devam edeceğim. Sağlıcakla kalın büyük ihtimal haftaya görüşürüz
Ataxelfida
Biricik loncamızın Bilge Kağan'ı gel gel migrata sağlam şifa bulamıyoruz gözümüz yollardaaaaa
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...

- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Oyle Olsun senle bi daha girersem erkan miqeearlyblood03 yazdı:Hoşgeldin abiAtaxilter yazdı:selam arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum malummunuz işim nedeni ile internete girmeye pek zamanım olmuyor sizleri cok özledim yakında aranızdayım
Ataxelfida
Biricik loncamızın Bilge Kağan'ı gel gel migrata sağlam şifa bulamıyoruz gözümüz yollardaaaaa![]()
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Onunla mige mi giriyonuz bide adamı kanser eder oXxxmanyaxxx1 yazdı:Oyle Olsun senle bi daha girersem erkan miqeearlyblood03 yazdı:Hoşgeldin abiAtaxilter yazdı:selam arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum malummunuz işim nedeni ile internete girmeye pek zamanım olmuyor sizleri cok özledim yakında aranızdayım
Ataxelfida
Biricik loncamızın Bilge Kağan'ı gel gel migrata sağlam şifa bulamıyoruz gözümüz yollardaaaaa![]()
![]()
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Çekemeyenler çatlasın hahayt
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl

- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
:geek: :roll:
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ata
Bugünkü etkinliğe giren olursa kimse savaşmasın paşalar...
Xolcaytoox adlı büyücümü AtaxKafkasHan olarak değiştirdim.
İyi Formlar...
İyi Formlar...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül