Valla ben talip malip bilmem emre diye biri vardı sizin eski loncada o Kktcxdokturu yu çaldı hatta ben çok gördüm onun hakkında konu çar alıp satıyormuş ben biliyorumki o Kktcxdokturunun sizin eski loncan ile bir alakası vardı o kişide hırsız benim demeye çalıştığım şey Madaqaskarın kadim pençesinin bir daha geri gelmeyeceğidir.Buzxshifa yazdı:bende buz loncasının eski bir üyesiyim ama söylediklerinizi 1. ağız olarak yalanlıyorum arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen... buz loncasının lideri Buzxlider, Buzxbüyücü çarlarının sahibi olan talip abimizdi. loncada bazı çarların ismi hırsızlık olaylarına karışınca kendi kurduğu loncadan ilk ayrılan kişi olmuştur. Kktcxdoktoru çarının talip abimizle alakası yoktur bilmeden çamur atıp ismini lekelemeye çalışmayalım... saygılar, iyi forumlar...MKAKoMuTaN yazdı:katılıormintikamatesi yazdı:Kktcxdokturu [bu char çalıntı bildiğim kadarıyla bölgeden biri çalındı diyordu ] yani Buz loncasını lideri idi tabi kendi loncasını itemlerini çalmadan önce, kadimin üstüne soğuk su iç.
SoNCiGaRaM...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: SoNCiGaRaM...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Buzxshifa
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
bahsettiğiniz emre'nin loncamızla alakası olmamıştır hiçbir zaman... lonca dağıldıktan sonra Buzxbüyüxhakan çarını eski sahibinden satın almıştır. lütfen bu konuları benden iyi bildiğinizi iddaa etmeyin loncanın üyesiydim bi aralar, talip abiye de laf atmayın loncanın ismi çıktı diye kurduğu loncayı dağıtmasını bilecek kadar gururlu bir insandır...intikamatesi yazdı:Valla ben talip malip bilmem emre diye biri vardı sizin eski loncada o Kktcxdokturu yu çaldı hatta ben çok gördüm onun hakkında konu çar alıp satıyormuş ben biliyorumki o Kktcxdokturunun sizin eski loncan ile bir alakası vardı o kişide hırsız benim demeye çalıştığım şey Madaqaskarın kadim pençesinin bir daha geri gelmeyeceğidir.Buzxshifa yazdı:bende buz loncasının eski bir üyesiyim ama söylediklerinizi 1. ağız olarak yalanlıyorum arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen... buz loncasının lideri Buzxlider, Buzxbüyücü çarlarının sahibi olan talip abimizdi. loncada bazı çarların ismi hırsızlık olaylarına karışınca kendi kurduğu loncadan ilk ayrılan kişi olmuştur. Kktcxdoktoru çarının talip abimizle alakası yoktur bilmeden çamur atıp ismini lekelemeye çalışmayalım... saygılar, iyi forumlar...MKAKoMuTaN yazdı:katılıormintikamatesi yazdı:Kktcxdokturu [bu char çalıntı bildiğim kadarıyla bölgeden biri çalındı diyordu ] yani Buz loncasını lideri idi tabi kendi loncasını itemlerini çalmadan önce, kadimin üstüne soğuk su iç.
*ÇERKEZşifa = Şifacı
*ÇerkezIITaNeeMII = Savaşçı
*Sihirlixgirl = Büyücü
"Dünya malı uçan halı... Kırılır dalı her ağacın, yıkılır her bina" Üstâd
Gerçek ismim = Burak SERİNER
*ÇerkezIITaNeeMII = Savaşçı
*Sihirlixgirl = Büyücü
"Dünya malı uçan halı... Kırılır dalı her ağacın, yıkılır her bina" Üstâd
Gerçek ismim = Burak SERİNER
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Beni anladığını düşünmüyorum ben senin ne talip abine laf atıyorum nede loncana laf atıyorum o emreylede bir çok kez konuştuğunuza şahit oldum klandan arkadaşca neyse benim demek istediğim ve senin anlamamaya inat ettiğin konu Madaqaskarın kadim pençesinin geri gelmeyeceğidir umarım ANLATA bilmişimdir.Buzxshifa yazdı:bahsettiğiniz emre'nin loncamızla alakası olmamıştır hiçbir zaman... lonca dağıldıktan sonra Buzxbüyüxhakan çarını eski sahibinden satın almıştır. lütfen bu konuları benden iyi bildiğinizi iddaa etmeyin loncanın üyesiydim bi aralar, talip abiye de laf atmayın loncanın ismi çıktı diye kurduğu loncayı dağıtmasını bilecek kadar gururlu bir insandır...intikamatesi yazdı:Valla ben talip malip bilmem emre diye biri vardı sizin eski loncada o Kktcxdokturu yu çaldı hatta ben çok gördüm onun hakkında konu çar alıp satıyormuş ben biliyorumki o Kktcxdokturunun sizin eski loncan ile bir alakası vardı o kişide hırsız benim demeye çalıştığım şey Madaqaskarın kadim pençesinin bir daha geri gelmeyeceğidir.Buzxshifa yazdı:bende buz loncasının eski bir üyesiyim ama söylediklerinizi 1. ağız olarak yalanlıyorum arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen... buz loncasının lideri Buzxlider, Buzxbüyücü çarlarının sahibi olan talip abimizdi. loncada bazı çarların ismi hırsızlık olaylarına karışınca kendi kurduğu loncadan ilk ayrılan kişi olmuştur. Kktcxdoktoru çarının talip abimizle alakası yoktur bilmeden çamur atıp ismini lekelemeye çalışmayalım... saygılar, iyi forumlar...MKAKoMuTaN yazdı:katılıormintikamatesi yazdı:Kktcxdokturu [bu char çalıntı bildiğim kadarıyla bölgeden biri çalındı diyordu ] yani Buz loncasını lideri idi tabi kendi loncasını itemlerini çalmadan önce, kadimin üstüne soğuk su iç.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
İntikam haklı bence..
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri