Bir iki lafımda bu uygulamayı bütün olumsuzluklara rağmen desteklemeyi sürdürenlere olacak.
Anladığım kadarı ile sizler pek maden çeken insanlar değilsiniz. Çektiğiniz madenler belli, menekşe, iridyum, budaksız abanoz, mavi topaz türü madenlerle işiniz olduğu için diğer madenlerin hele iksir üretiminin sizin için pek önemi yok.
Resmen yandaş medya gibisiniz.
Ben İKV yönetiminin bu maden olayında test aşaması yaptığına inanmıyorum. Zaten bu olayın test eldeki test ekibi ile başarılabileceğinede kanaat vermiyorum.
İKV bu güncellemeyi yanlış başlık altında bizlere sunmuştur. Halbuki gözden kaçan bir çok unsuru bütün sunucularıda dahil ederek test etme imkanı bulabilirdi. Olumlu olumsuz yanları ortaya çıkardı.
Bulunduğum sunucuda kimse menekşe satmamaktadır söylenen 15m rakkamı yalandır. Ben satmaya kalksam 45m verip menekşe alacakları biliyorum. Lütfen bazı şahıslar kendilerini borsa yerine koyarak piyasa oluşturmaya kalkmasınlar.
Ben bu oyuna başlarken Büyücü, savaşçı ve şifacı karakterleri haricinde oyuncuların üretim puanlarınıda bir karar vererek sarrafçımı, lokmanmı, madencimi, zırhçı veya silahtar olarak becerebileceği bir yönde dağıtması, para kazanması ve bu şekilde oyunda beceremediği diğer açıklarını kapatması gerektiğini biliyordum.
Fakat bildiğiniz üzere mor itemlerin ortaya çıkması ile zırhçı ve silahtar olarak para kazanmayı sağolsun İKV yönetimi ortadan kaldırmıştır. Bu yönetimin oyuna kötü yöndeki ilk hamlesidir.
Yazılanları okuyorum ve görüyorumki bu oyunda geçimini madenden sağlayanlara büyük bir tepki var, nedenini az çok tahmin etmekle birlikte anlam veremiyorum. Bir nevi kıskançlık olarak gördüğümü söyleyebilirim. Adamın işi maden çekip satmak bu şekilde para kazanıyor. Piyasaya nasıl düşer o madenden fazla olursa talep olmaz satıcıda fiyat kırmak zorunda kalır. Bunu bilmeyen yoktur sanırım. Bunu önlemek için alicengiz oyunlarına gerek varmıdır.
İKV yönetiminin bu konuyu bizlere dolaşarak maden çekmemizi ve şansımızın daha çok artacağı yönündeki açıklaması uygulamada nekadar başarısız olduğunu 2-3 gündür görüyoruz. Oyunun çeşitli yerlerine dağılmış oyuncular madenleri doğar doğmaz çektiğinden bu şansımız ortadan kalkmakta. Diyeceksinizki o madeni başka bir oyuncu alıyor sonuçta maden oyunda kalıyor. Hayır efendim hiçte öyle olmuyor. Adam madeni çekiyor saf değilse bırakıp gidiyor. Şimdi söyleyin bakalım kaç kişi Kuvarsı alıp çantasına koyuyor veya ısırgan otunu veya kromu bu örnekleri çoğaltabiliriz. Bu sistemle ihtiyacı olan ise aval aval ortalıkta gezerek veya 20 dk bir madenin başında beklemek zorunda kalıyor.
Arkadaşlar madem menekşe ön planda bir örneklememide şahit olduğum şekilde açıklayayaım. Adamın 4 çarı var her birini bir menekşeye koymuş. 4 nüde çektiği için ne zaman doğacağını az çok biliyor. Sanıldığı gibi dolaşarak maden aranmıyor. Dolaşanlar gelip görüyorki maden ortalıkta yok ne zaman çekildiği belli değil 20 dk beklesinmi? Bu iş yine madeni çekene yaramıştır.
Açıkçası İKV yönetimi zırçılık ve silahtarlık mesleğinden sonra madencilik mesleğinide sonlandırmıştır. Oyunda denge sağlayacam diye iyice çıkmaza girmektedirler. Proğram kullanarak maden çekenleri kastedmiyorum ama bileğinin hakkı ile maden çeken arkadaşlara büyük haksızlık yapılmıştır. Mesleklerini (oyun için) yapamaz hale getirmişlerdir. Diyeceksinizki sende geçimini madenden sağlayan birisin o yüzden yazıyorsun. Hayır. Madende 1 kişi bile olsa ben o madene yaklaşmam bilirimki o kişi benden hızlı çekecektir. O kadar kötüyüm yani.
Ben bu olayı bir test aşaması olarak görmek istiyorum. Yönetiminde yazılan olumsuzlukları göz ardı etmeyeceğini umuyor, hepinize iyi oyunlar bol şanslar diliyorum. Bu konu ile ilgili artık yazı yazmayacağımıda belirtirim.
Üretici ve Madencilere Müjde
Re: Üretici ve Madencilere Müjde
ah ah bir iside yuzunuze gozunuze bulastirmadan yapsanizda bizde size bu iste acemisiniz beceriksizsiniz demek zorunda kalmasak.sorunu duzeltmek icin harcadiginiz zamana ve emege yazik.
Benim bütün yazmak istediklerimi CIVRA isimli arkadas belirtmis zaten....ben bu yoruma sadece tek bir sey ekliyecegim... Sobee her güncellemede oldugu gibi yine eline yüzüne bulastirdi herseyi, piyasanin düsmesini birakin, yakinda iki katina cikacak. Kusura bakmayinda, ben 1 haftada 1 menekse cekebiliyorsam, bunu 100 m den assagiya satmam.
Ayrica Elmas madeninin cikma süresi tekrar kontrol edilsin, Elmastan sonra cektigimiz madenler cikiyor, elmas bir 5 - 10 dakika daha bekliyor cikmak icin.
Ayrica Elmas madeninin cikma süresi tekrar kontrol edilsin, Elmastan sonra cektigimiz madenler cikiyor, elmas bir 5 - 10 dakika daha bekliyor cikmak icin.
Stilla/Eugen/
hersey iyi hoşta arkadaslar benim anlamadıgım nokta Şu ; madenler cogaltıldı güzel eyvallah fakat süre cok uzun 21 dakika kim bekliyecek adaletsiz bir iş oldu bence adam ilk cekiste bi sürü maden cekiyor 21 dk basında bekleyen adam cekemiyor. bende bunu anlamıyorum benim şahsi görüşüm önceki hal buna göre daha iyiydi en azından adaletliydi basında bekleyen adam cekiyordu hak ettiği madeni ...
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Valla 1 saatte 3 defa 1 maden çekiyorsak diyecek bir şeyim yok...
1 haftada 1 gano çekersek maden fiyatları illa ki artacaktık vaktimizi çalmak için böyle şeyler yapmayın...
Oyuna baglamak amaçlı böyle birşey yapıyorsanız daha da fazla sogutuyorsunuz ilgili kişilere sölüyorum...
Madenlerin süresinin yarıya (40-49 seviye madenler için) 20 dakika yerine 10 dakika olmasını öneriyorum...
Bütün sunuculardan mutlaka bu isteğin geldigini ya da gelecegini garanti edebilirim...
1 haftada 1 gano çekersek maden fiyatları illa ki artacaktık vaktimizi çalmak için böyle şeyler yapmayın...
Oyuna baglamak amaçlı böyle birşey yapıyorsanız daha da fazla sogutuyorsunuz ilgili kişilere sölüyorum...
Madenlerin süresinin yarıya (40-49 seviye madenler için) 20 dakika yerine 10 dakika olmasını öneriyorum...
Bütün sunuculardan mutlaka bu isteğin geldigini ya da gelecegini garanti edebilirim...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Adada koşması olan eli hızlı bir kişi bütün madenlerı çekiyor 20 dakıka içinde buda cabası beklemenin vakit kaybının en önemli göstergesidir...Kqtx yazdı:hersey iyi hoşta arkadaslar benim anlamadıgım nokta Şu ; madenler cogaltıldı güzel eyvallah fakat süre cok uzun 21 dakika kim bekliyecek adaletsiz bir iş oldu bence adam ilk cekiste bi sürü maden cekiyor 21 dk basında bekleyen adam cekemiyor. bende bunu anlamıyorum benim şahsi görüşüm önceki hal buna göre daha iyiydi en azından adaletliydi basında bekleyen adam cekiyordu hak ettiği madeni ...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
oyunun artık cılkı çıktı 1 maden için 20 dk :shock: :shock: :shock:
oyunu oynanmaz hale getiren bütün yönetime teşekkür ediyorum :evil: :evil: :evil:
oyunu oynanmaz hale getiren bütün yönetime teşekkür ediyorum :evil: :evil: :evil:
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Her cümlene katılıyorum 4. sünde her maden de 40 ile 49 arası değil bunu ekleyerek katılıyorumcccbrksccc yazdı:Valla 1 saatte 3 defa 1 maden çekiyorsak diyecek bir şeyim yok...
Harponxlider (49)[(^)Latif]
arkadaşlar bne bunla ilgili konu bile açtem ama görmedim duymadım bilmiyorum demeyi iyeliyorlar bu süreçbaşladıgı günden beri yazıyorum ama yazılarımıa tehditle karşılık veriyor pano yönetimi beni susuturmakla tehdit ediyorlar tamam beni sustursunlar sizi nasıl susuturucaklar gm ve yöneticiler bu yzıları okumuyor görmezden geliyorlar...?
SESİZMİZ DUY YÖNETİM OKU BU YAZILARI