Bazı Arkadaşlar hakkımda ileri geri konuşuyor bende buna bi açıklık getireyim dedim ..Çünkü beni bütün sırlarımı foruma koymakla tehdit ediyorlar..Şimdi bana gelip fuara abinide alıp gelmişsin cart curt lafını yapan arkadaşlara söylüyorum..
Peki ya ben kardeşimle fuardayken bunu bildiginize göre sizde ordaydınız.. Peki ya bu kadar erkekdinizde yanıma neden gelip sorunlarınızı dile getiremediniz.? evet cevap sırası bunu diyen arkadaşlarda..Ben Kindarla da görüştüm kardeşimide getirdim fuara hatta etiketide ona yapıştırdım ve yanındaydım.. Peki ya Bu sorunu olan arkadaşlar hazır fuardayken yanıma neden gelemedi...Bi konuyu daha belirteyim ben hafta içi akşamalrı oyunda olacagım bundan sonra gündüz kardeşim emre olacak hafta sonuda sizlerle daha fazla vakit geçirebilecegim şimdi sesleniyorum beni bütün sırlarımı foruma yazmakla tehdit eden arkadaşlar buyurun yazın buraya yeni konu açmanıza gerek yok herşeyi yazın ... Kanıtlarıyla beraber...
İyi Forumlar..
CaRİzmATiX
CaRİzmATiX
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: CaRİzmATiX
Kardeşim Seni herkes tanıyor bi kaç çapulcunun laflarınamı inanıcaz sen canını sıkma...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Evet Erdı kaptan bır kac kısının sozune ınanıcak degılız Anıl ın da dedıgı gıbı senı tanıyan tanıor fazlasına gerek yoq 
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Erdi seni herkes tanıyor 3-5 çapulcunun konuşması gözümde değer kaybettirmez. Seni çekemeyen anten taksın
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
eraxkaya yazdı:Evet Erdı kaptan bır kac kısının sozune ınanıcak degılız Anıl ın da dedıgı gıbı senı tanıyan tanıor fazlasına gerek yoq
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Teşekkür ediyorum destek veren arkadaşlara ancak forum kirlenmesin buyursunlar konuyu ben açtım sırlarımı anlatmayan adam degil tehdit edenler hadi yazın herşeyi tabi o kadar erkekseniz ?
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
Kardeşim.Biz seni tanıorus 2 kalvye artistinin sözüne bakıp birilerini satacak kişiler de değiliz.Sanal da artislik yapan adam reel de de bunu gösterir.Biz seni tanıorus çok sağlam güvenilir birisin.O yeter.
- CanABREK
- Işık Hanım'ın Elemanı
:arrow: :arrow:furkaneryilmaz81 yazdı:Kardeşim.Biz seni tanıorus 2 kalvye artistinin sözüne bakıp birilerini satacak kişiler de değiliz.Sanal da artislik yapan adam reel de de bunu gösterir.Biz seni tanıorus çok sağlam güvenilir birisin.O yeter.
Mustafa Kemal ATATÜRK
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
DestekLeriniz için teşekkür ederim arkadaşLar.
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Erdim sen bu oyunda tanıştığım en iyi arkadaşımsın bu konuyu açman bile gereksiz senin kendini kanıtlamana gerek yok çekemeyennler anten takarlar kendimden bile çok güvenip severim seni sende biliyosun öptüm görüşürüz .