Gökxkarşıyakalı ve AyyıLdıxsnipers ,
Sayın Snipers size bu kullanıcının bir çocuk olduğunu kanıtlayacağımı söylemiştim , ve kanıtım.
Sayın karşıyakalı buradada sizin için bir kanıt var küfrünün kanıtı .
http://img191.imageshack.us/i/ekran020511131843.jpg/
O linkten görebilirsiniz !!!
AyyıLdıxFELHaNn !!!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: AyyıLdıxFELHaNn !!!
Konuşmanın illerısınıde çekseydın ulan senı ş4refı beş para etmez velet ezık demedınlan bnaa hea bunu allah bılıyo olum
Benım evınmın adresımı bılıyosun gelde yüüzme soyle senı ALlah belanı versın emı velet Benım le uğraşma olum bunu allah bılıyo Cazfiqxhekım calmadınmı lan k4hbe mavirüya loncasına gırıp ecel malzemesını alıp cıkan sen deılmısn *t kendı carına Ecel üreten sen deılmısn Grandcanyon dur carı bunun mavirüya larda bılır bunu daha loncaya gırmeden yüc ceketlerını felan calmısdır Senın kadar p*cını gormedım Allah senın belanı versın son kez dıyorum EVEMIN ADRESINI BILIYOSUN GELDE YÜZÜME SÖYLE VELET
Benım evınmın adresımı bılıyosun gelde yüüzme soyle senı ALlah belanı versın emı velet Benım le uğraşma olum bunu allah bılıyo Cazfiqxhekım calmadınmı lan k4hbe mavirüya loncasına gırıp ecel malzemesını alıp cıkan sen deılmısn *t kendı carına Ecel üreten sen deılmısn Grandcanyon dur carı bunun mavirüya larda bılır bunu daha loncaya gırmeden yüc ceketlerını felan calmısdır Senın kadar p*cını gormedım Allah senın belanı versın son kez dıyorum EVEMIN ADRESINI BILIYOSUN GELDE YÜZÜME SÖYLE VELET
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
BU VELET VARYA BU VELET O KADAR ADI BIRI DIR KI AKŞAMIN 12 SINDE EN YAKIN ARKADAŞININ EVINI ARAYIP İŞTELETEN TELEFONDA KÜFÜR ETİP 2 GÜN SONRA EVIME GELDIP SÜT DOKMÜŞ KEDI GİBİ ÖZÜR DİLEYEN SEN DEILMISN LAN *T
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Benı bılen bılıyo olum sen kafanı yorma Sedata,Dogiye,berkaya,oguza,sadık a,Selviye,filize,serhat... bütün danıdıklarıma sor bkaayım ben neymışım
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Bana velet diyosunda aynı yaşdayız farkdındamısn lan sana kardeşım dedim ulan kardeşım dedım evımı sana açdım
Günlerce senı telefondan aradım konusmadıkmı ALlah aşkına söyle Eger yalansa ELlırım ayaklarım kırılsın bu kadar dıyorum yha 
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Kımse bu velete ınanmasın Eylence olsun dıye ateşle oynuyo
Tekrar tekrar diyorum evımın adresını bılıyosun gelde yüzüme soyle tammmı ?
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Yakın arkadaşlarından bırı olan Yasin ın cevapı ve fotosu

AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Benı bilen bılıyo velet Daha asıl forum hesapından bıle konusamyosun başkalarının arkasına gızlenen velet
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
:twisted: :twisted: immortan ben Felhanı tanıyorum kendi yaptın işler için adamı suçlama
Ben Alı'nin böyle bir laf söyledigine hala inanmıyorum,söylediysede çok sinir etmişşindir ki o da en son çare olarak yazmıştır Sen Bizim Seviyemizde biri değilsin aLiyle uğraşma yaakrım seni
GÖKxKaRŞıYaKaLı