şimdi analayamadım adam senin beyazköşkteki charına ashab üretiyor ama sen burda teşekkür ediyorsunseagle yazdı:Son durumu sizede göstermek isterim buyrun ...Sahxyilan yazdı:Rica ederim kanka senden değerlimi bir menekşe.seagle yazdı:ŞAhxyılan kanka çok saol Standapxcrew le bana menekşe alarak ASHABI kehf e yardımcı olduğun için sana SAONSUZ teşekkür lerimi ediyorum iletiişime buradan geçek kopmıyak kankam iyikiş varsın çok saol...Byzkşk
Benim kim olduğumu anladın kankaimzaamda var hepsi
Seagle benim beyazköşkten kankamdır.Kendisi bütün ashab melzemelerini alının teriyle toplamış.Bir menekşesi eksikmiş.Bende aldım.Canı saolsum.Hakkım Helal olsun.
.
KAnka gerçekten çok saol ... SOnunu sen getirdin üretim anında sen vardın yanımda![]()
bu da çok güzel bişi
çok mutluyum anlatamam ... Nese ben çıkıcam karne günü sonuçta
![]()
BrothersxTeam
Re: BrothersxTeam

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Gökhan'ım ben Ferdi. Mustafa'ya e-pini falan ayarladım ismini değiştirdi. Yeni adı BrothersxSNiPeR. Listeye eklersin 

ARKADAŞLAR EĞER LONCANIZA ALIMN VARSA KATILMAK İSTERİM SAYGN BİR LONCASINIZ GÖRDÜĞÜME GÖRE YAŞ 22 İSİM TUNCAY BNM KABUL EDERSENİ BEKLERİM NEXTX LE ALAKAM YOKTUR SADECE FORUM HESABIM BÖYLE
>>>__N£xTxR£İS__<<<
__N£xTx__
__N£xTx__
Merhabalar,
BrothersxTeam olarak herkese keyifli oyunlar dileğimizle..
Güncel BrothersxTeam
Brothersxsabote
Brothersxblaxens
Brothersxrushh
Brothersxevil
Brothersxstronq
Brothersxkabus
Brothersxtruva
Brothersxzebur
Brothersxsmirna
Brothersxhayal
BrothersxIJoZeFI
Brothersxkıyamet
Brothersxinferno
BrothersxRuLiNq
Brothersxendless
BrothersxSNiPeR
Brothersxsenturk
Brothersxwolis
Brothersxrulling
Brothersxtruvaa
Brothersxkiyamet
BrothersxHıZıR
:arrow: Bu haftada da grup bölgelerini tahrip ettik.

:arrow: BrothersxIJoZeFI,BrothersxSNiPeR,BrothersxHıZıR yeni üyelerimiz. Hayırlı olsun!
:arrow: :idea:Çok Önemli duyuru: Yukarıdaki liste hariç hiçbir karakter loncamıza dahil değildir. Lonca karakterleri adına birçok çakma karakter açılmıştır. Hırsızlık, dolandırıcılık yapan bu karakterler hakkında kesin fikir edinmeden sakın etkileşime geçmeyiniz. BrothersxTeam doğacak sorunlardan mesuliyet kabul etmemektedir.
:arrow: Üye alımlarımız belirli bir süreliğine durdurulmuştur. Herhangi görüş,öneri,şikayet, vs. bildirimleriniz için;
Senturk [BrothersxTeam Lonca Sözcüsü]

BrothersxTeam olarak herkese keyifli oyunlar dileğimizle..
Güncel BrothersxTeam
Brothersxsabote
Brothersxblaxens
Brothersxrushh
Brothersxevil
Brothersxstronq
Brothersxkabus
Brothersxtruva
Brothersxzebur
Brothersxsmirna
Brothersxhayal
BrothersxIJoZeFI
Brothersxkıyamet
Brothersxinferno
BrothersxRuLiNq
Brothersxendless
BrothersxSNiPeR
Brothersxsenturk
Brothersxwolis
Brothersxrulling
Brothersxtruvaa
Brothersxkiyamet
BrothersxHıZıR
:arrow: Bu haftada da grup bölgelerini tahrip ettik.

:arrow: BrothersxIJoZeFI,BrothersxSNiPeR,BrothersxHıZıR yeni üyelerimiz. Hayırlı olsun!
:arrow: :idea:Çok Önemli duyuru: Yukarıdaki liste hariç hiçbir karakter loncamıza dahil değildir. Lonca karakterleri adına birçok çakma karakter açılmıştır. Hırsızlık, dolandırıcılık yapan bu karakterler hakkında kesin fikir edinmeden sakın etkileşime geçmeyiniz. BrothersxTeam doğacak sorunlardan mesuliyet kabul etmemektedir.
:arrow: Üye alımlarımız belirli bir süreliğine durdurulmuştur. Herhangi görüş,öneri,şikayet, vs. bildirimleriniz için;
Gizlenmiş İçerikGöster
Brothersxsabote yada bana (Senturk) başvurabilirsiniz.
Senturk [BrothersxTeam Lonca Sözcüsü]

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Muhabbetin bu kadar samimi olduğu bir loncada bulunmaktan şeref duyuyorum
Brothersxkabus
Brothersxhayal
Trbzn / arakLı
Brothersxhayal
Trbzn / arakLı
Hayat bazen çekilmez geliyor ama böyle dostları olunca yaşamak istiyor dimi .
- hasanxbuyucu
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
Eyw kardeş .hasanxbuyucu yazdı:Başarılar ..
ARKADAŞLAR CEVAP BEKLİYORUM SİZDEN EĞER KABUL EDERSENİZ ? YUKARIDA YAZDIM
>>>__N£xTxR£İS__<<<
__N£xTx__
__N£xTx__
Arkadaşım Alım yok şuan. Zaten forumda cümburlop başvuru ile loncaya alınamazsın. Yüksek mülakattan geçiriyoruz biz elemanlarıNextxreis yazdı:ARKADAŞLAR CEVAP BEKLİYORUM SİZDEN EĞER KABUL EDERSENİZ ? YUKARIDA YAZDIM

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...