Bana olan hitaplarında dikkatli olmalısın karşında arkadaşın yok gerçi artık seninle saygıyı sana karşı herkesin kullandığı cümlelerin yardımıyla aynı cümle içerisine bile sokmak gülünç bir durumessperanza yazdı:Ah benim geri zekalı kardeşim erdem soyulduğunda ben onun şifresini mi biliyormuşum ? Ve eceli loncada ilk üretenim ilk başlarda ürettimCanceazi yazdı:essperanza yazdı:Ya erdem efendi nasılmış ceketi güzel kullanabildin mi ?
Bence kullanmıştır kullanamadıysa da canı sağolsun ama bizim soru sormamıza gerek yok heralde mcerdem'in soyulduğu iki hafta içinde ürettiğin ashab ve eceli sende güzel kullanmışsındır umut EFENDİ :!:
Mcerdem , MegaxMc , QMCERDEMQ ...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Mcerdem , MegaxMc , QMCERDEMQ ...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Westxconstantine
- Acemi Savaşçı
Umut öyle diyosunda Lonca da her çarı soyulan kişinin altında senin de adın geçiyo sence bu normal bir şey mi
~~Westxteam~~
Westx Kurucularından: WeStxDeWiL
Westx Kurucularından: WeStxDeWiL
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Westxconstantine yazdı:Umut öyle diyosunda Lonca da her çarı soyulan kişinin altında senin de adın geçiyo sence bu normal bir şey mi
Her çarı soyulanın altında ben varım kim onlar ? nerdeyse loncadaki herkes şifresini verdi bana herkezi soyardım dimi ?

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Canceazi yazdı:Bana olan hitaplarında dikkatli olmalısın karşında arkadaşın yok gerçi artık seninle saygıyı sana karşı herkesin kullandığı cümlelerin yardımıyla aynı cümle içerisine bile sokmak gülünç bir durumessperanza yazdı:Ah benim geri zekalı kardeşim erdem soyulduğunda ben onun şifresini mi biliyormuşum ? Ve eceli loncada ilk üretenim ilk başlarda ürettimCanceazi yazdı:essperanza yazdı:Ya erdem efendi nasılmış ceketi güzel kullanabildin mi ?
Bence kullanmıştır kullanamadıysa da canı sağolsun ama bizim soru sormamıza gerek yok heralde mcerdem'in soyulduğu iki hafta içinde ürettiğin ashab ve eceli sende güzel kullanmışsındır umut EFENDİ :!:Neyse ben çaldım sen oyna sana başka cevap vermeyi düşünmüyorum. Bu arada şu güne kadar herşeyi gizli saklı yaptın ve herkesten sakladın ama başından beri bir çok kişi senin ne *** olduğunu biliyordu. Ama artık çok daha fazla kişi anladı.
Sen kimsin ki bişey bilmeden olaya burnunu sokuyosun

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
essperanza yazdı:Westxconstantine yazdı:Umut öyle diyosunda Lonca da her çarı soyulan kişinin altında senin de adın geçiyo sence bu normal bir şey mi
Her çarı soyulanın altında ben varım kim onlar ? nerdeyse loncadaki herkes şifresini verdi bana herkezi soyardım dimi ?
Küstahsın ama cesur değilsin cesaretin olsa onuda yapardın

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Canceazi yazdı:essperanza yazdı:Westxconstantine yazdı:Umut öyle diyosunda Lonca da her çarı soyulan kişinin altında senin de adın geçiyo sence bu normal bir şey mi
Küstahsın ama cesur değilsin cesaretin olsa onuda yapardın
Wallaha mı

Gecmiş olsun erdem üzücü bi son olmus .. Hayatnda basarılar dilerim. :ugeek:
Brothersxkabus
Brothersxhayal
Trbzn / arakLı
Brothersxhayal
Trbzn / arakLı
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Zaman
Neredeyse 5 aydır oyunda yokum Erdem döndüğümde senin gibi değerli birini görmemek beni üzücek Hayatında başarılar
Ottomanxölümsüz anısına
Öncelikle slm arkadaşlar. forumdaki saçmalıklardan dolayı üye olmuyordumda olmak zorunda kaldım.Erdem kardeşim oyunu bırakması kendi kararı ben zaten kalması için çok konuştum ve sizden önce destek verilecekse ilk vercek kişi benımdır erdem kendiside bilir fakat kendi kararı saygı duyuyorum ama meranda boyle savaşçı bidaha gelmicek die düşünüyorum.reel hayatta başarılar kardeşim haberleşmeye devam etcez Allah emanet...
BeoWulfxWRESTLR BeoWulfxWreStLeR BeoWulfxWreStLeRR
Geri sar hayatımın filmini
Silinsin yaşanmışlıklarımın izleri
Sahiden unutayım her şeyimi bedeli neyse peki
Geri sar hayatımın filmini
Silinsin yaşanmışlıklarımın izleri
Sahiden unutayım her şeyimi bedeli neyse peki
HERŞEY YALAN ! ERDEM YA YENİ BİR CHAR ÇALDI . YADA BAZI EMANET İTEMLERİ VERMEMEK İÇİN BÖYLE BİŞEY UYGULUYOR ' Kİ ŞÜPHE ÇEKMEMEK İÇİN.SİZCE ÇALAN KİŞİ SİLMEZMİYDİ ? HAHA SEN KİMİ KANDIRYOSUN . İTEMLERİ ÇANTAYA KOY AL BİR PRİNT OLDU SANA SOYULDUM . HADİ LEN . İŞTE TÜM MERAN BİRGÜN DEDİĞİM GİBİ OLCAĞINI GÖRÜCEK . DEWİL , SOUL , SALİH, NE OLDU ? HANİ KARDEŞTİNİZ FISSS. BEN SİZE BAŞTAN DEMİŞİM BU KORAY KADAR ....... YOK DİYE AMA DİNLEYEN YOK SONRA KOVULANLARDAN ÇOĞUNUN CEVABI ÖYLE OLDU ZTN
NEYSE AYRICA ERDEM FACEDEN KEYLOG YİYECEK KADAR '' SALAK '' DEĞİLDİR OLABİLİR AMA BİLEMEM ARTIK. OYUNA PEK GİRMİYORUM FORUMA FELAN FİLAN İŞTE BIRAKIN BU GÜNDEM YAPMALARI FELANI FİLANİ.