Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
Re: Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
DENİLDİMİ BİR YERİN ADINA TÜRK BELDESİ, GÖZÜM AL BAYRAK ARAR KULAĞIM EZAN SESİ...
Titxali

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Güncel Üye Listemiz...
T.İ.T. Loncası...
Titxreis ( Titxatasagun ) (Delıkurt) Serhat
Titxtuana (Titxmeyra - Titxasena) (Warriorgirlll) Irmak
Titxaybala ( Titxdenizkızı ) (Göksu) Göksu
Titxali Titxalı (Alixxxx) Ali
Titxmemoli (Titxmemo) (Badangel) Mehmet
Titxayışığı - (Titxyakışıklı - Titxmetehan) Eyüp
Titxmert ( Mehmet )
Titxaslı - ( Titxdiyar )Aslı
Titxsancak ( Darkkilled ) Enes
Titxibrahimbey ( Selahaddineyyubi ) İbrahim
Titxmesut ( B.köşk ) Mesut
TİTxAyBüKe ( Titxbaşak ) Şevval
Titxyılmaz Ali
Titxyalnız ( Yalnızınxşifası ) Mehmet
TİTxAsLaNbEy ( Listen ) Ferhat
Titxseymen ( Onurerdem ) Erdem
Titxyaralıkalp ( Yaralıkalp ) Öztürk
TİTxİlteriş ( Ernezebörtecine ) Yusuf
T.İ.T./B Loncası...
Titbxanil (Anilxx) Anıl
Titbxggülal - (Titxdelikurt - Titbxyavrukurt) (Akşat) Göktuğ
Titbxbanu (Banu) Banu
Titbxserkan (Bystrongh) Serkan
Titbxtuna Tuna
Yusuf arkadaşımız TİTxİlteriş, Öztürk arkadaşımız ise Titxyaralıkalp adlı karakterler ile aramıza katılmıştır, kendilerine hoş geldin der, hayırlı olmasını dileriz
T.İ.T. Loncası...
Titxreis ( Titxatasagun ) (Delıkurt) Serhat
Titxtuana (Titxmeyra - Titxasena) (Warriorgirlll) Irmak
Titxaybala ( Titxdenizkızı ) (Göksu) Göksu
Titxali Titxalı (Alixxxx) Ali
Titxmemoli (Titxmemo) (Badangel) Mehmet
Titxayışığı - (Titxyakışıklı - Titxmetehan) Eyüp
Titxmert ( Mehmet )
Titxaslı - ( Titxdiyar )Aslı
Titxsancak ( Darkkilled ) Enes
Titxibrahimbey ( Selahaddineyyubi ) İbrahim
Titxmesut ( B.köşk ) Mesut
TİTxAyBüKe ( Titxbaşak ) Şevval
Titxyılmaz Ali
Titxyalnız ( Yalnızınxşifası ) Mehmet
TİTxAsLaNbEy ( Listen ) Ferhat
Titxseymen ( Onurerdem ) Erdem
Titxyaralıkalp ( Yaralıkalp ) Öztürk
TİTxİlteriş ( Ernezebörtecine ) Yusuf
T.İ.T./B Loncası...
Titbxanil (Anilxx) Anıl
Titbxggülal - (Titxdelikurt - Titbxyavrukurt) (Akşat) Göktuğ
Titbxbanu (Banu) Banu
Titbxserkan (Bystrongh) Serkan
Titbxtuna Tuna
Yusuf arkadaşımız TİTxİlteriş, Öztürk arkadaşımız ise Titxyaralıkalp adlı karakterler ile aramıza katılmıştır, kendilerine hoş geldin der, hayırlı olmasını dileriz
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
DoNotDisturb 05 Şub 2011 02:39
Merhabalar..
Oyun ve Forum içerisinde Uygulanacak olan yaptırımlardan önce Oyun ekibi ve Forum ekibi bilgilendirilir. Sayın ATX 'in sizi bilgilendirme amaçlı bir konuşma yaptığını sanmıyorum.
İsim değiştirme satışı mevcut durum itibari ile serbesttir ( 2. Bir Duruma Kadar ) Bu Alışveriş 'in Güvenilir ve Size Güvenen kişilerle yapılmasını öneriyoruz ve gerekli olan her platformdan duyuruyoruz
IstanbulKartali yazdı:
Amacınız sadece ticaret ise satışınızı yapabilirsiniz.
"Sana bedava plus vereceğim,üyelik adı ve şifreni ver" gibi söylemlere itimat etmeyiniz.Hiçbir oyun yöneticisi sizden şifre ve üyelik bilgisi talep etmez.Dikkatli Olunuz.
İki yönetici arkadaşın dediği gibi oyunda Epin alım satımı serbest ki ben oyundan isim değişme Epini aldım oyun parasıyla sen beni Banlatmakla tehtit ettin peki Delikurt sen sözünde durup girdiğimiz idaayı kabullenip verecenmi. Beni küçük düşürmeye çalışarak sen iddaya girmek istedin peki sözünde duracakmısın ?
Maksadım tartışmak değil delikurt bu yazımı sildirtebilir ama verilmiş sözün tutulması gerekir.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Dehşet bi kapak oldu neydi 100 m verecekti arkadaş 
Bu yazıyıda fotoladım görelim şu 100 m oyun parasını
Bu yazıyıda fotoladım görelim şu 100 m oyun parasını
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Sözümün arkasındayım ve hala iddia ediyorum, bir kaç saat müsade, forum yöneticileri yerine üst düzey bir açıklama alacağımızdan şüphem yok.olcaytoo yazdı:DoNotDisturb 05 Şub 2011 02:39
Merhabalar..
Oyun ve Forum içerisinde Uygulanacak olan yaptırımlardan önce Oyun ekibi ve Forum ekibi bilgilendirilir. Sayın ATX 'in sizi bilgilendirme amaçlı bir konuşma yaptığını sanmıyorum.
İsim değiştirme satışı mevcut durum itibari ile serbesttir ( 2. Bir Duruma Kadar ) Bu Alışveriş 'in Güvenilir ve Size Güvenen kişilerle yapılmasını öneriyoruz ve gerekli olan her platformdan duyuruyoruzIstanbulKartali yazdı:
"Sana bedava plus vereceğim,üyelik adı ve şifreni ver" gibi söylemlere itimat etmeyiniz.Hiçbir oyun yöneticisi sizden şifre ve üyelik bilgisi talep etmez.Dikkatli Olunuz.
İki yönetici arkadaşın dediği gibi oyunda Epin alım satımı serbest ki ben oyundan isim değişme Epini aldım oyun parasıyla sen beni Banlatmakla tehtit ettin peki Delikurt sen sözünde durup girdiğimiz idaayı kabullenip verecenmi. Beni küçük düşürmeye çalışarak sen iddaya girmek istedin peki sözünde duracakmısın ?
Maksadım tartışmak değil delikurt bu yazımı sildirtebilir ama verilmiş sözün tutulması gerekir.
Not : Olcay şu kardeşlerine biraz terbiye ver forum sayfamızı sürekli kirletmeye çalıışyorlar.
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Delikurt yazdı:Sözümün arkasındayım ve hala iddia ediyorum, bir kaç saat müsade, forum yöneticileri yerine üst düzey bir açıklama alacağımızdan şüphem yok.olcaytoo yazdı:DoNotDisturb 05 Şub 2011 02:39
Merhabalar..
İsim değiştirme satışı mevcut durum itibari ile serbesttir ( 2. Bir Duruma Kadar ) Bu Alışveriş 'in Güvenilir ve Size Güvenen kişilerle yapılmasını öneriyoruz ve gerekli olan her platformdan duyuruyoruzIstanbulKartali yazdı:
Not : Olcay şu kardeşlerine biraz terbiye ver forum sayfamızı sürekli kirletmeye çalıışyorlar.
Senin dediğin şekilde Epin satışının yasak olması Kutu satışının başladığı ilk zamanlardı ve Gamex fuarıyla serbest oldu.
Bundan bir kaç hafta Önde sunucumuza Dev Lathander teşrif etti ve herkesin sorularını yanıtlamaya çalıştı yanılmıyorsam Cehoo arkadaşımız yada başka bir Rowx arkadaşımız Epin ticareti ile soru sordu ve Dev arkadaşımız serbest olduğunu ama sahtekarlara karşı dikkatli olunması gerektğini söledi.
Şimdi Delikurt efendi Form yönetcilerini ve Dev arkadaşları çiğneyip GM Captain ATX yönetici arkadaştan onay almaya çalışıyorsun, belki onu tanıyorsun belkide telefonu var ama GM ATX yönetici arkadaş Form yöneticilerini ve DevLathanderi Çiğneyip aksi yönde birşeyler yazamaz bunu kavrasan iyi olur hem düşünmüyormusun günde yüzlercesi bölgeden İsim değişme alınır Epin satılır diye yazılar yazıyor onlar neden banlanmıyor bi mantık yürütüver.
Şimdi benim kazandığım iddayı ne zaman vereceksin.
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Bizim söz ağzımızdan bir kere çıkar, 100 M sorun değil, 200 veririm, lakin Lathander' in ayrı ATX' in ayrı söz sarfetmesi ilginç olan ve GM arkadaşımızın sözlerini foto aldım, kendisinden müsade aldıktan sonra foruma ekleyeceğim... Bu gün bu konu çözülecek merak etme, yasak değil dense bile yasaklanacaktır eminim. Çünkü TCK ve Kabahatler Kanunu' na aykırı...olcaytoo 05 Şub 2011 12:00
Senin dediğin şekilde Epin satışının yasak olması Kutu satışının başladığı ilk zamanlardı ve Gamex fuarıyla serbest oldu.
Bundan bir kaç hafta Önde sunucumuza Dev Lathander teşrif etti ve herkesin sorularını yanıtlamaya çalıştı yanılmıyorsam Cehoo arkadaşımız yada başka bir Rowx arkadaşımız Epin ticareti ile soru sordu ve Dev arkadaşımız serbest olduğunu ama sahtekarlara karşı dikkatli olunması gerektğini söledi.
Şimdi Delikurt efendi Form yönetcilerini ve Dev arkadaşları çiğneyip GM Captain ATX yönetici arkadaştan onay almaya çalışıyorsun, belki onu tanıyorsun belkide telefonu var ama GM ATX yönetici arkadaş Form yöneticilerini ve DevLathanderi Çiğneyip aksi yönde birşeyler yazamaz bunu kavrasan iyi olur hem düşünmüyormusun günde yüzlercesi bölgeden İsim değişme alınır Epin satılır diye yazılar yazıyor onlar neden banlanmıyor bi mantık yürütüver.
Not: Tartışma konusu değildir, gayet medeni bir şekilde olayları değerlendirip çözüm arıyoruz, konuya moderasyon uygulamayın.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Kabahatler kanununa nasıl aykırı oluyor anlamadım oyun içi bir şeyi yine oyun içi bir şeyle takaslıyorsun.
Ayrıyeten ikv hariç bütün oyunlarda real parayla oyun içi efsunlar satılıyor.
Ayrıyeten ikv hariç bütün oyunlarda real parayla oyun içi efsunlar satılıyor.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Delikurt yazdı:Bizim söz ağzımızdan bir kere çıkar, 100 M sorun değil, 200 veririm, lakin Lathander' in ayrı ATX' in ayrı söz sarfetmesi ilginç olan ve GM arkadaşımızın sözlerini foto aldım, kendisinden müsade aldıktan sonra foruma ekleyeceğim... Bu gün bu konu çözülecek merak etme, yasak değil dense bile yasaklanacaktır eminim. Çünkü TCK ve Kabahatler Kanunu' na aykırı...olcaytoo 05 Şub 2011 12:00
Not: Tartışma konusu değildir, gayet medeni bir şekilde olayları değerlendirip çözüm arıyoruz, konuya moderasyon uygulamayın.
Geçmişte yasaktı evet bu doğru gelecektede yasak olabilir evet olabilir buna birşey diyemem ama şu an içerisinde serbest sen benim paramı ne zaman vereceksin.
Olcay Hangül
Olcay Hangül
DEV yada GM ler açıklama yaptığında vereceğim... Tabi yasak derlerse tersi olacak... Bu akşam mutlaka bir açıklama gelecektir.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.