MADEN SAÇMALIGI
MADEN SAÇMALIGI
adamlar sozde maden fıyatlarını dusurecek ıs yapıyorlar 20 bı cıkan madenı 10 m se 40 50 m dıyecekler sahsen ben saatte 3 tane cekecem bı madenden saf cıkmıyord zaten bı o kadar daha zor olacak ucuza vermem kı surelerı uzatmasalardı cok daha ıyı olacaktı kac aydır maden pesındeyız cıkartamıyoruz artık hıc ugrasamıcam ya guzel bırsey yapmıslar gıbı ovunuyorlar bıde maden sayılarını 4 katına cıkarana kadar 2 katına cıkarın suresı aynı kalsın bakın o zaman nasıl duser pıyasa veya 3 4 saatte bır cıkan menekseyı saatte 1 cıksın o zaman cok kısı ceker fıyatlarda duser bırakın su sacmalıgı
- FUAT SZR
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MADEN SAÇMALIGI
senin gibiler yüzünden piyasa böyle oldu ya neyse 
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
lan gerı zekalı ben oyunu 2007 den berı oynuyorum cektıgım tek saf 1 tane budaksız abanoz 1 tane akik sence benım gıbılerdenmı hala can sıkma durduk yere :evil:
- FUAT SZR
- Nirvanxruthless
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
20dk sadece 1 maden cıkıyormus gıbı yorum yapıyorsunuz ama 20 dk aynı madende 18 tane felan cıkıyor bunların saf cıkma oranı yuksek ben begendım 4 madenın basında saatlerce beklemek yerıne gezerek maden toplamak daha guzel ve daha eglencelı
maden fiyatları saf madenlerın sayısının az olması,sahaser üretımı artması ve saf madenlerın zor cıkması yuzune bu kadar artı
bence 1 haftada fıyatlar normale döner diye düşünüyorum
maden fiyatları saf madenlerın sayısının az olması,sahaser üretımı artması ve saf madenlerın zor cıkması yuzune bu kadar artı

- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Size Matematiksel Bir Müjde Vereyim Diyorum Lakin Anlar mısınız Bilmem 
Yeraltı Madenleri 2 Adet İdi.Bu Madenler 8 Kat Artırılarak 16 Adet Oldu.Sadece Yeraltı Madenlerinin Her Birinden Misal Verecek Olursak Osmiridyum 100 Tane de Bir İridyum Veriyor İse , Bu Madenler 8 Kat Arttırıldığı İçin Herhangi Bir Osmiridyum Madeninden İridyum Çıkma İhtimalı % 79.999
( İşin Espri Yanı) , Oyuncuların Her Biri 1 Osmiridyum Madenine Oturacak Olursa Her MAden Çekişinde 16 Osmiridyum Çıkmaktadır. Bu da İridyum Çıkma Süresinin Daha Kısa Zamanda Oluşmasına Aşikardır.
Yeraltı Madenleri 2 Adet İdi.Bu Madenler 8 Kat Artırılarak 16 Adet Oldu.Sadece Yeraltı Madenlerinin Her Birinden Misal Verecek Olursak Osmiridyum 100 Tane de Bir İridyum Veriyor İse , Bu Madenler 8 Kat Arttırıldığı İçin Herhangi Bir Osmiridyum Madeninden İridyum Çıkma İhtimalı % 79.999
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kardes bir kisiye bu cezayı kesmekle elimize gecen birsey olmaz hersey bizim elimizde madenleri yükseltende biziz düsürende biziz yönetim daha ne yapsın xDAVUTx arkadasımızın matametiksel hesaplamasına bakarsan baya bi karlı cıkcaz gibi görünüyo ins herseyi zamana bırakalım.
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA