Ya madenler ile ilgili BANA GÖRE birçok sorun ortaya çıktı...
1 -) Madenlerin süreleri çoğaldı isimiz zorlaştı...
2 -) Madenlerin yerleri belli değil ortalıkta köpek gibi koşturuyoruz... Birilerine sordugumuzda parayla söylerim diyor..
3 -) Önceden para kazanmak için maden çekerdik şimdi madenler değersiz oldu...
4 -) Hani madenler birbiriyle yakın yerlerde olacaktı ? Heryerde ot var bir tane iridyum yeri buLamadım..
Sadece teK iyi tarafı var oda üretimlerin kolay olması..Fakat söyle birseyde var.. Madenler çıktı herkes saheser üretmeye çalışacak.. Siz demiyormuydunuz saheser için çok çabalamak gerekiyor diye.. Simdi herkeste saheser olucak ve hiç bir yarıs içinde olmayacagız..
Tekrar söylüyorum.. Bu yazdıklarıma sizler uyabilirsinizde uymayabilirsinizde.. Bunlar BENİM DÜŞÜNCELERİM dir
Maden Sorunu
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Maden Sorunu
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Re: Maden Sorunu
bütün bebelerin elinde şaheser olcak
geçmiş olsun. adamlarda işi biliyor nerden para kazanacaklar
Şehrin azizleri

- xxKaNSeRoJeNxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
PANU yazdı:bütün bebelerin elinde şaheser olcak![]()
![]()
geçmiş olsun. adamlarda işi biliyor nerden para kazanacaklar
![]()
zaa
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)
Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Mert iridyum nerde ben sölerim 5 kuruş da istemem 
ama iridyum çekmek için yanına bi şifa al derim
yeşile giderken gümüş ve bronz akreplerin tam ortasında 
ama iridyum çekmek için yanına bi şifa al derim
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
- loncabaskani
- Salgın Koruyucusu
16 tane irid madeni var sen bulamazsan biz ne yapalım xD ama söylediklerinde sana katılıyorum
Benden eğerimi isteyin vereyim,atımı isteyin vereyim,çadırımı isteyin vereyiakat,vatanımdan hiç kimse bir kariş toprak istemesin,vermem.
metehan
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ölümcülx LONCASI
Ölümcülxrambo
Ölümcülxbüyücüm
metehan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ölümcülx LONCASI
Ölümcülxrambo
Ölümcülxbüyücüm
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
Get ezik ben sana küsümMeerlinee yazdı:Mert iridyum nerde ben sölerim 5 kuruş da istemem
ama iridyum çekmek için yanına bi şifa al derimyeşile giderken gümüş ve bronz akreplerin tam ortasında
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
Noldu laMertkinqx yazdı:Get ezik ben sana küsümMeerlinee yazdı:Mert iridyum nerde ben sölerim 5 kuruş da istemem
ama iridyum çekmek için yanına bi şifa al derimyeşile giderken gümüş ve bronz akreplerin tam ortasında
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
- loncabaskani
- Salgın Koruyucusu
Eski maden sistemine geri dönülsün.Yemin ediyorum oyunun tadı kalmadı.Her oyunun bir zorluğu olması gerekir.Şimdi ise önüne gelen ecel getiren,latif üretiyor.GMLER eski sisteme geri dönün.rica
Benden eğerimi isteyin vereyim,atımı isteyin vereyim,çadırımı isteyin vereyiakat,vatanımdan hiç kimse bir kariş toprak istemesin,vermem.
metehan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ölümcülx LONCASI
Ölümcülxrambo
Ölümcülxbüyücüm
metehan
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ölümcülx LONCASI
Ölümcülxrambo
Ölümcülxbüyücüm
maden bu sistemle kelimenin tam anlamıyla sorun haline geldi ... ve hala maden basında bıkmadan bekleyenleri tebrik ediyorum..
Chexmacabre
Wiccann
xNURx
-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]
Wiccann
xNURx
-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]