Arzın Çoçukları Sancak Sunucusunda Bir Tarih Yazdı !
Re: Arzın Çoçukları Sancak Sunucusunda Bir Tarih Yazdı !
tebrıkler
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
bn bir lodos olarak tbrk ediorm gerçekten bravo 
Muriscoyagmao yazdı:Ula Yazmıyım , Yazmıyım Dedim , Dayanamadım... Daha Öncede Geldiniz... Cenkle ben 2 Şifa İdik Hiç Bişey Yapamadınız Ölüp Gittiniz...O Gün Okadar Ağladınızdınızki Aykut Aliye Sorun Yalansa Yalan Desinler...
Ağlamayın Die Gelmedik Eğlenin Dedik Ama Gelip Burda Küçük Düşürüyorsunuz Lodoslar'ı Kestiyseniz Kestiniz... Bu Kadar Cıvaklamanın Manası Nedir ?
Aglanmak deqldı kızqınLıktı
R 0 w x k 0 m a n d 0
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Tarihçi arzlar yine buakşam tarih peşindeydi ama yukarıdada yazıldığı gibi artık eskisi gibi olmuycak malesef eski anlayışta olmuycağına emin olabilirsiniz. Ne demişler al gülüm ver gülüm ama sen vermezsen nh alırsın gülümJuaquiN yazdı:Bu son diyceğim şey ben ve arkadaşlarım için geçerlidir. Lodos kalenin etrafında 2 tane dahi arz görüldüğünde gerekeni yapmayı düşünüyoruz.

KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
la oglum bos kalede bende keserım problem degıl
HeRŞeY! uNuTTuMdA B!R BAnA Ett!ğ!N İhAnEt!n! uNuTmAdıım
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Bugünkü asıl amaç ismeti kesmek değildi aslında.
Sartre,Cıngınturkx,Sartrasitx,İmparatorzileli gibi bikaç kendini bilmez toplanıp loncamızın bir üyesine saldırmış. Biz de haliyle ekibi topladık ve cezalarını kesmeye gittik. Bunları kaleye sıkıştırdık.(Altta)

Sonra öğrendim ki Sartre isimli zat kendisine destek çıkan olmayınca klana "ismeti kesiyorlar yetişin çok kalabalıklar" vs yazıyormuş. Lodoslar asıl olayı bilmeden klanını korumak için kaleye akın ettiler. Sonra bizi geri püskürttüler. Biz de klandan destek istedik dedik ki "lodoslardan bikaç kendini bilmez var gelin şunlara derslerini verelim" hatta bölgeden yazmışımdır "lodoslar bu normal bir klan savaşı değil,ismeti mismeti kesmiyicez sadece aranızdaki bir kaç it'e cezasını vericez eğer onlara destek çıkıyorsanız sizleri de onların arasına koyarız tek yakaladığımda da bana ferro kp açıdır falan demesin kimse"
Hatta Alpciğim loncanızdan Yeniçerixalmilax vardı arkadaşlarımı ona dalmamaları konusunda uyarmıştım.Neyse Sartre adam çağırdı, ben adam çağırdım,sartre adam çağırdı ben adam çağırdım derken e.ö gittikçe kalabalıklaştı. Sartrenin klandan yazdıklarını da gördüm "ismeti kesicekler" falan diye lodosları galeyana getiriyordu.Oysaki bizim sorunumuz sadece belirttiğim isimlerleydi. Hatta sartre beni kızgın kuma çağırdı gel konuşalım aramızda halledelim de savaş bitsin diye. Lodoslar e.ö'ne "arzlar ismeti kesicek klanımızı savunmalıyız" diye, Arzlar ise "bir grup lodos, arkadaşlarımıza dalmış hadi şunlara cezalarını verelim" diye geldi. yani lodoslar bir eziğin sözüne kanıp e.ö'ne gelmişler. Ben de diyordum ki yahu bu isimler zaten klanında da sevilmiyo nasıl bu kadar destekçisi çıkar..
sonra baktım ki e.ö iyice kalabalıklaşmış bölgeden de "ismeti kesiceksiniz ha" diye yazılar geliyor. ancak o zaman aklıma esti hadi buraya kadar gelmişiz bari ismeti kesmeyi deneyelim bu kadar lodosun arasında diye. heyecan aradık yani biraz. ismeti kesmekten ümidim zaten yoktu, en azından benim
ama klandaşları teşvik etmek amacıyla "arzlar ismet bugün kesilecek" diyordum
ve büyük bir savaş çıktı herşeye rağmen savaş gerçekten çok güzeldi. ben 20gb uzunluğunda bir video çektim o videonun boyutunu düşürüp yakında yayınlıyacağım..
Bunun hala bir oyun olduğunu kavrayamayan arkadaşlara da acıyorum. gurur meselesi haline dönüştürenler, yok efendim yok yere bölgeden "arzlar ne oluyor g*tün başın oynuyor" diyen ahlaksız veletler..
Neyse yine gece gece fazla konuştum . Bu bir oyundur bunun farkına varmanız dileğiyle iyi geceler...
Sartre,Cıngınturkx,Sartrasitx,İmparatorzileli gibi bikaç kendini bilmez toplanıp loncamızın bir üyesine saldırmış. Biz de haliyle ekibi topladık ve cezalarını kesmeye gittik. Bunları kaleye sıkıştırdık.(Altta)

Sonra öğrendim ki Sartre isimli zat kendisine destek çıkan olmayınca klana "ismeti kesiyorlar yetişin çok kalabalıklar" vs yazıyormuş. Lodoslar asıl olayı bilmeden klanını korumak için kaleye akın ettiler. Sonra bizi geri püskürttüler. Biz de klandan destek istedik dedik ki "lodoslardan bikaç kendini bilmez var gelin şunlara derslerini verelim" hatta bölgeden yazmışımdır "lodoslar bu normal bir klan savaşı değil,ismeti mismeti kesmiyicez sadece aranızdaki bir kaç it'e cezasını vericez eğer onlara destek çıkıyorsanız sizleri de onların arasına koyarız tek yakaladığımda da bana ferro kp açıdır falan demesin kimse"
Hatta Alpciğim loncanızdan Yeniçerixalmilax vardı arkadaşlarımı ona dalmamaları konusunda uyarmıştım.Neyse Sartre adam çağırdı, ben adam çağırdım,sartre adam çağırdı ben adam çağırdım derken e.ö gittikçe kalabalıklaştı. Sartrenin klandan yazdıklarını da gördüm "ismeti kesicekler" falan diye lodosları galeyana getiriyordu.Oysaki bizim sorunumuz sadece belirttiğim isimlerleydi. Hatta sartre beni kızgın kuma çağırdı gel konuşalım aramızda halledelim de savaş bitsin diye. Lodoslar e.ö'ne "arzlar ismeti kesicek klanımızı savunmalıyız" diye, Arzlar ise "bir grup lodos, arkadaşlarımıza dalmış hadi şunlara cezalarını verelim" diye geldi. yani lodoslar bir eziğin sözüne kanıp e.ö'ne gelmişler. Ben de diyordum ki yahu bu isimler zaten klanında da sevilmiyo nasıl bu kadar destekçisi çıkar..
Neyse yine gece gece fazla konuştum . Bu bir oyundur bunun farkına varmanız dileğiyle iyi geceler...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
Dipnot:
Savaş muhabiri Rowxgreen'den bir kuple..

Savaş muhabiri Rowxgreen'den bir kuple..

Carpe Diem

Carpe Diem
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Sartre,Cıngınturkx,Sartrasitx,İmparatorzileli , ErenErcan , Gerçekosmanlı denen kendini bilmezler bugünde bize (Arz KlanındaKim varsa ) babalide gelip saldırdılar.Sonra sancaklarına kadar kovaladık.Bu arada İtxdelikurt da geldi yne özeldn tacizler küfürler felan neyse onu şikayet ettim.Sartre,Cıngınturkx,Sartrasitx,İmparatorzileli , ErenErcan , Gerçekosmanlı adlı şahıslar klandaki olayı gurur meselesiyapan teke tek gelme tekliflerini reddedip tek bulduklarıarza 3-4 kişi dalan kişiler.Timxfaster ı çalan kişi de ortlıgı karıstıyor çalıntı karakterle yappılmıcak işlere kalkışıyor 
Biz oyunumuzu oynamaya devam ediyoruz.it mensubuna hakaret eden lonca üyeleri kesinlikle ceza almıyacaktır :roll: /İTxdelikurt a hitaben/
I WANT TO PLAY A GAME
Biz oyunumuzu oynamaya devam ediyoruz.it mensubuna hakaret eden lonca üyeleri kesinlikle ceza almıyacaktır :roll: /İTxdelikurt a hitaben/
I WANT TO PLAY A GAME
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
Sartre,Cıngınturkx,Sartrasitx,İmparatorzileli , ErenErcan , Gerçekosmanlı
adlarını unutmuştum evet tam bu grup işte e.ö'nde ilk arızayı çıkaran..
adlarını unutmuştum evet tam bu grup işte e.ö'nde ilk arızayı çıkaran..

Carpe Diem

Carpe Diem