xBLoOdLyx'nın Gerçek Yüzü.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
IIxmuratbeyxIII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: xBLoOdLyx'nın Gerçek Yüzü.

Mesaj gönderen IIxmuratbeyxIII »

adresbu yazdı:
IIxmuratbeyxIII yazdı:Amcasının oğlu söylüyor.
Resim
Ve görgü tanığı.
Resim
Merhaßalar

ßu Fotolarla Hiç ßir sey açık degıl. ßoşyere kımsenın asını ßatırlamayın xBLoOdLyx ßenım yakınarkadaşım.Varsa Eger Saqlam kanıtın koy ßu sadece Söz Emın olkı ßende ßöyleßir konusmalı ßir Foto koysam kımse İnanmaz Eger çekemıyorsanız sakın sakın ßir kişi hk.Hırsız o ßu yazmayın.Asılsız ßaşlıklarada qerek yoq ...

İyi Forumlar
Ramazanın Amca Oğlu Bızzat Kendısı Söylüyr Varmı Ötesi ? Bak o karakterın parasıyla epe alacak dedı ardından ramazan pm attm. Dedmkı Epemı Alcan ? Evet arkadaşa epe alacam buna ne cevap vereceksn merak ettm doğrusu ?
IIxmuratbeyxIII
İskele Babası
İskele Babası

:?:
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Bu konuda sana ve loncana bir küçümseme bir hakaret etmişliğim yok . Diyeceğim o dur ki ben bLodLy'e de laf söylemedim bugun loncama gelicek sınırsız kişi var ama arkadaş eskiden Arz olduğu ve burada çok geniş çevresi olmadığı için onu almaya karar verdim aldım fakat bu adam bana bir bilgi vermeden başka loncaya geçmesini normal göremedim. Sataşma konuuna gelince diyorsun ya ogezen kesin bir belge olmadığından dolayı hırsız diyemessiniz demişsin ya. Evet haklısın . Bana karşıda kimsenin bir kanıtı yoktu ama sizler ne yaptınız XXCEZAXX Hırsızdır dediniz konuşulcak çok ince noktalar var ama konunun uzaması gerçekten başkalarına rahatsızlık verebilir.
Benim sizin loncanızla kimse ile tek husumetim olmamıştı taki GOLGE gelene kadar . Sana o insanı en açık dille oturup anlattım ama karar senindi ve tercihini yaptın , saygı duyarım.
Aynen senınde dedığın gibi sizsizde oyun gayet iyi oynanır bizsizde aslında bu çatışmayı anlamış değilim lodos klanında sizli bizli . Ama böylesi çok daha iyi GOLGE nin olduğu ortamda siz biz olur .
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Savasko
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Savasko »

hahaha XXCEZAXX hırsızına bak.konuyu tekrar GOLGE ye getirmiş.lan allahın hırsızı, senin resmini gördük skypede sesini duyduk yaptığın davranışları gördük.küçük çocugun tekisin.loncandaki adamlar da bunu kabul ediyor.hala laf yapıyorsun.lonca nefes junon kesmesiyle adını duyurdu.o junon grubunda olanlardan biriydi GOLGE ama şuan o loncada değil.şimdi sende o loncayla artistlik yapıyorsun.GOLGE yi tüm oyun öğrendi diyorsun.lan senin ne olduğunu tüm oyun öğrendi.senin ne olduğunu resmi forumda KANITLADIK !!!! . şuan o konuların çoğu kilitli .gören gördü.adamın yücelen ard* ceketi çaldığına rağmen hala laf ediyorsun.neden çaldın diyoruz.e pin istedim vermedi.adam artarsa veririm dedi.artmamış demekki.her konuyu buraya getiriyorsan gerekli açıklamayı da yaparız.geçen akşam sen klandan laf ederken bile bizim tanımadıgımız adamlar yazdı ; XXCEZAXX sevmeyenler klana boşluk bıraksın diye.klan o gün doldu unutma ;) sende sevenler dedin.5 kişi pm attı.5 kişi.alayının ne olduğu belli.zamanında yaptıkları belli.
daha dün abi dediği adamlara şimdi isimleriyle hitap ediyor.ulan yaşın kaç ? resmini gördük sesini duyduk yaptıklarını gördük 12 13 ?
bunu bil mustafa sen bize cephe alırsan biz sana taarruza geçeriz.

___

konu dağıldı biraz. blodly bizim loncadan bi arkadaştır.öyle kanıtlarla birşey yapamazsın.onun arkasından konuşanlarla olmaz bu iş.eğer o kendisi derse olur.bence daha iyi kanıtlar göstermeye çalış.bunlarla bi yere geliceğini sanmıyorum.o adamında öyle şeyler yapıcağını sanmıyorum
[
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

IIxmuratbeyxIII yazdı:
adresbu yazdı:
IIxmuratbeyxIII yazdı:Amcasının oğlu söylüyor.
Resim
Ve görgü tanığı.
Resim
Merhaßalar

ßu Fotolarla Hiç ßir sey açık degıl. ßoşyere kımsenın asını ßatırlamayın xBLoOdLyx ßenım yakınarkadaşım.Varsa Eger Saqlam kanıtın koy ßu sadece Söz Emın olkı ßende ßöyleßir konusmalı ßir Foto koysam kımse İnanmaz Eger çekemıyorsanız sakın sakın ßir kişi hk.Hırsız o ßu yazmayın.Asılsız ßaşlıklarada qerek yoq ...

İyi Forumlar
Ramazanın Amca Oğlu Bızzat Kendısı Söylüyr Varmı Ötesi ? Bak o karakterın parasıyla epe alacak dedı ardından ramazan pm attm. Dedmkı Epemı Alcan ? Evet arkadaşa epe alacam buna ne cevap vereceksn merak ettm doğrusu ?

Merhaßalar

ßak Kardeşim sen ßu çarı çaldı falan fıstık dedın ama çok yalancısın ßak aşşagıdakı Fotolara Konusmalara

Şimdi yalanın Meydana çıktı.Kötülük En kötü sey senınkı daha kötü Hem helal edıyosun hem Çalındı dıyorsun şimdi git ßırak oyunu Rezzıllıqın ßu kadarı yeter.......

Resim

Resim

Resim

Resim

Yeterınce açıklayıcı olmustur sanırım İstersen hala ''İftira'' At Genç Unutma ki Yalancının Mumu Yatsıya kadar yanar...

İyi Forumlar YaSiN...
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Bana bak büyücüalicin misin ne karın ağrısısın benim 4 yıldır kimsenin 1 m çalmışlığım yok ve olamaz herkesi kendiniz gibi sanmayın . Fotografını gördum sesını duydum dıyorsun . Ses mı ıstıyorsunuz telefon numarası yada skype adresınızı verın fotograf mı ıstıyorsunuz face gırın bakın . Ki neden bu yazıları yazıyorum tanıyan bilen biliyor yani .
Seven sevmeyen konusuna gelince benim için pm atan 5 kişi olsun 50 kişi olsun birincisi online olmayan daha bir çok adam gibi adamlar var . Dahasına gelince o 5 kişi senin ve GOLGE gibi milyarlarcasını satın alır . Sizler gibi menfaat değil dostlukları vardır . Diyorsunuz ya çocuksun diye GOLGE neden en samimi bana yaklaştı niye hep bi şeylerin peşindeydi bi açıklama yapsanıza .

Burada ne yaşımı ispatlama , ne e başka bir şey hırsız mı diyorsunuz devam edin cocuk mu diyorsunuz devam edin sizi sadece çevrenizdekiler dinler dostlarım bana yeterde artar ;)

Boyunun ermediği işlere burnunu sokma ki kırmasınlar o estetik burnunu .
Bu arada devam etmen senin aleyhine oluşumlar meydana getirir bilgine.

Saygılar
İyi forum,iyi oyunlar...
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Savasko
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Savasko »

oyunda kimsenin 1 m sini bile çalmadım diyorsun :D:D:D işte buna gülerim :D :D adamın yücelen ardenneler * lı ceketini çaldın.o zamanda fiyatı 85 m ediyordu.şuan kaç eder bilemem.o zamanki resimler hala duruyor.hırsız olduğunu ceketi aldığını kabul ettiğin resimler var.bence fazla yürüme yanarsın ;)

bu mesajdan sonra karşılık vermicem.çünkü böyle kişilerle konuşmaya hiç lüzum yok.tel ver der skype ver der susar.konuyu uzatmaya gerek yok.kimin ne olduğu belli.biz ceza nın ne olduğunu zamanında kanıtladık şimdi susuyorken adam bize laf atmaya devam ediyor.eğer az daha insanlık dışı hareketler yapmaya devam edersen sen yanarsın.bilmiş ol.

beyler daha karşılık vermicem bu mesajdan sonra .kendisi konuşsun kendisi dursun ;)
[
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Bu da benim sana son yorumumdur yapabildiğinin en iyisini yap . Kabul etmişsin diyosun sizinle daha muhattap olmak istemedim ne demişler deliye he demek sevaptır :) Çocukca beyninle büyük adam işlerine kalkman senin sirkteki bir maymun gibi hareket etmeni gösterir.

Yakabildiğin kadar yak elinden geleni ardına koyma . Hadi bakalım yapacaklarını görelim bundan sonra :!:
XXCEZAXX
IIxmuratbeyxIII
İskele Babası
İskele Babası

Moruq demekkı sen çalmşn tehtıt ederek epınlerı verıyorsn bumu adalet ? ılerı gerı knşma verırız epınleını gerıye hele neden çldn onuda açıkla ?
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

IIxmuratbeyxIII yazdı:Moruq demekkı sen çalmşn tehtıt ederek epınlerı verıyorsn bumu adalet ? ılerı gerı knşma verırız epınleını gerıye hele neden çldn onuda açıkla ?
Merhaßalar

Ne çaLması Salak salak hala Çıkar yapıo ya Sen kımsın Ki İftira atıcan Ayarsız çocuk laflarınıßıl Sahsıyetsız mendevur

iyi ForumLar
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön