Yeni! Sancak Savaşları
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Yeni! Sancak Savaşları
Arkadaşlar iyi güzel kazandıkda benim anlamadığım birşey var.İksirleri aldık.İsim değiştirme E-pin kodlarını etkinlikler bittikten sonra mı bize teslim edilcek ve nasıl edilecek bizim ismimizi mi kayıt ettiler iksir verirken öyle mi Gm ' ler bilgilendirirse sevinirim.
EXCELLENCE
Kardeşim aynı şeyler benim aklımda da vardı ben gm e bi hayli bu konuda sorular sorunca cevapladı teker teker şöle bişi o ruh taşını kullanman miktarda isim kaydoluyo bu 15 günlük sancak savası bıtınce yanı okullar acılmaya dogru forumda bı konu acılcak her şey asıl orda olcak o zaman açık olmaya bak..Büyük ihtimal de Genel etkileşimde açılır haberin olsun zaten bilgi alırsın iyi forumlar iyi oyunlarExcellence yazdı:Arkadaşlar iyi güzel kazandıkda benim anlamadığım birşey var.İksirleri aldık.İsim değiştirme E-pin kodlarını etkinlikler bittikten sonra mı bize teslim edilcek ve nasıl edilecek bizim ismimizi mi kayıt ettiler iksir verirken öyle mi Gm ' ler bilgilendirirse sevinirim.
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Sağolasın teşekkür ederim.Anladım şimdi.Yani sabırla savaşların bitmesini bekleyeceğizgrhn6 yazdı:Kardeşim aynı şeyler benim aklımda da vardı ben gm e bi hayli bu konuda sorular sorunca cevapladı teker teker şöle bişi o ruh taşını kullanman miktarda isim kaydoluyo bu 15 günlük sancak savası bıtınce yanı okullar acılmaya dogru forumda bı konu acılcak her şey asıl orda olcak o zaman açık olmaya bak..Büyük ihtimal de Genel etkileşimde açılır haberin olsun zaten bilgi alırsın iyi forumlar iyi oyunlarExcellence yazdı:Arkadaşlar iyi güzel kazandıkda benim anlamadığım birşey var.İksirleri aldık.İsim değiştirme E-pin kodlarını etkinlikler bittikten sonra mı bize teslim edilcek ve nasıl edilecek bizim ismimizi mi kayıt ettiler iksir verirken öyle mi Gm ' ler bilgilendirirse sevinirim.
EXCELLENCE
Aynen Öyle
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
İlk Etkinliği Lodoslar Kazandı Nerenle Takip EdiyorsunmeRtMixMimeRt yazdı:
_-*--*-_TILSIM_-*--*-_
Arzlar 4 / Lodoslar 3 ..
İlk olarak arzlar 4-0 yaptı ve arkasından Lodoslar verdiği avansın fazla olduğunu düşünerek durumu 4-3 yaptı..
Bugünkü savaş ise en fazla 5 dakika sürdü..
Bi savaşa arkadaş benm çarla girmişti![]()
x40 İksir 4 adet isim değiştirme pin
Not: [GM]Azmibey Erkek olduğumu bilmediği için beni "Hemşirehanım buyrun" diye çağırdı![]()
sHarexxMoDeRN (Savaşçı)
Faşoşifa (Şifacı)
Kronicxhemşire (Şifacı)
YeNiÇeRioOsMaNLı (Büyücü)
XxDiRTYCaSHxX
Phrygios
DirtyCash

www.anadoluakincilari.com
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
RoA'nın 3grup girdiği savaşı da biliyoruzPhrygios yazdı:İlk Etkinliği Lodoslar Kazandı Nerenle Takip EdiyorsunmeRtMixMimeRt yazdı:
_-*--*-_TILSIM_-*--*-_
Arzlar 4 / Lodoslar 3 ..
İlk olarak arzlar 4-0 yaptı ve arkasından Lodoslar verdiği avansın fazla olduğunu düşünerek durumu 4-3 yaptı..
Bugünkü savaş ise en fazla 5 dakika sürdü..
Bi savaşa arkadaş benm çarla girmişti![]()
x40 İksir 4 adet isim değiştirme pin
Not: [GM]Azmibey Erkek olduğumu bilmediği için beni "Hemşirehanım buyrun" diye çağırdı![]()
sHarexxMoDeRN (Savaşçı)
Faşoşifa (Şifacı)
Kronicxhemşire (Şifacı)
YeNiÇeRioOsMaNLı (Büyücü)3 Kez Girdim 3 Galibiyet Aldık Ama Son 2 Gündür Şu Kaçınılmaz Ki Arzlardan Hep Güçsüz Gruplar Giriyor Kader Diyelim

Gocuman
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tılsımda Arzların kazandığı ilk 4 savaşta RoA olarak vardık.Son 2gündür sistem bizi etkinliğe almadı ve durum 4-3 e geldi.Bugün tekrar girdiğimizde ise 5-3 yaptık.Şanstır şans
Bütün Arz klanını kutluyorum
- MusTaFaxUnRuLy
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
BEYAZ KÖŞK DURUM
ODOSLAR:5/ARZLAR:3
MusTaFaxUnRuLy [Ashab'ı Kehf]
KiYaMeTTxUnRuLy [ EceL getiren ]
MusTaFaxUnRuLy [Ashab'ı Kehf]
KiYaMeTTxUnRuLy [ EceL getiren ]