Arkadaşlar benim Sorunum 3 gündür devam ediyor bu internetimi alalı 5. günü neredeyse 10 dakikada bir internetim kopuyor
şunu farkettim ilk ADSL ışığı gidiyor Sonra geliyor Bu sefer İnternet ışığı gidiyor ve gelmiyor onun çözümünüde şöyle buldum telefonla kendi cep telefonumu aradığımda internetim 5 saniye içinde geliyor TTNET'i aradığımda ise bana Bir Bakım çalışması olduğunu söylüyorlar ama 3 gündür ne bakımıymış canıma tak etti
Modem Markasi HUAWEİ (EchoLife HG521)
İşletim sistemim XP
Bağlantı şekli Ethernet
ADSL Sağlayıcı TTNET
Bilgisayarım Masaüstü
Bundan önceki internetimde hiç birşey olmuyordu TTnet bunu kastenmi yapıyor yoksa bağlantı sorunu bendemi :|
Başlarım böyle internete
Re: Başlarım böyle internete
Kırmızı kullanarak yazdığın özellikler ve modem, herşeyimiz aynı. İlk kullanırken üye adı ve şifre istedi doğal olarak. Verdikleri olmadı ilk alırken veriyorlar bişeyler. Sonra aradılar 2 gün geçince. Verdiler telefon numaramızı falan kullandık bende hiç bağlanmıyordu yoksa. Galiba seninki başka bir sorun modem arızası da olabilir tam bir bilgim yok bir Türk Telekom Bayisine git bence. 
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Anlıyorum Fakat bugün TTnet'i bir daha aradım hatta 6 7 kere aradım artık adamlar adımı ezberledi telefonu açıyorlar iyi günler ben bahri nasil yardımcı ola bilirim diyor bende internetim sürekli kopuyor dio Adınıza 5 Adet arıza kaydı var bunların dışında başka birşy varmı diyor bende yok diyorum TTNET i aradığınız için iyi günler diyor kapatıyor ne yapıcağımı bilemiyorum artıkozaerden yazdı:Kırmızı kullanarak yazdığın özellikler ve modem, herşeyimiz aynı. İlk kullanırken üye adı ve şifre istedi doğal olarak. Verdikleri olmadı ilk alırken veriyorlar bişeyler. Sonra aradılar 2 gün geçince. Verdiler telefon numaramızı falan kullandık bende hiç bağlanmıyordu yoksa. Galiba seninki başka bir sorun modem arızası da olabilir tam bir bilgim yok bir Türk Telekom Bayisine git bence.

O kapatmadan sen küfret öyle kapat :twisted:
Ben bir yıl smile kullandım memnun kaldım tekrardan smile aldım vallahi yine çok sık arıza çıkarmıyor ama arada kesilmiyor değil. Kesilmesi de TT ile alakalı bişey yani smile nin yapabileceği bişey yok.
yani özetle hangi internet sağlayıcısını kullanırsan kullan TT de bir sorun varsa senin de internetin kesiliyor çünkü tüm sağlayıcılar TT altyapısını kullanıyor maalesef.
Bildiğim kararıyla kendi altyapısını oluşturan tek firma vra oda Turknet ama bu firmada yeni başlamıştı sanırım altyapısını oluşturmaya
Ben bir yıl smile kullandım memnun kaldım tekrardan smile aldım vallahi yine çok sık arıza çıkarmıyor ama arada kesilmiyor değil. Kesilmesi de TT ile alakalı bişey yani smile nin yapabileceği bişey yok.
yani özetle hangi internet sağlayıcısını kullanırsan kullan TT de bir sorun varsa senin de internetin kesiliyor çünkü tüm sağlayıcılar TT altyapısını kullanıyor maalesef.
Bildiğim kararıyla kendi altyapısını oluşturan tek firma vra oda Turknet ama bu firmada yeni başlamıştı sanırım altyapısını oluşturmaya
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Öncelikle selamlar,aynı sorun bendede vardı Grup Bölgelerinin ilk çıktıkları zaman,bu sorun modemden degıl sıstemdende degıl dısarıdan gelen kabloların gevşeklıgı veya kopukluguyla ılgılı eve bır görevli gönderilmesini iste,aksı taktırde abonelıgın ıptalı ıcın başvuru yapıcagınıda de geldıgınde kabloları degıstırıcektır.Şuan benım hıc kopmuyor taş gibi,kolay gelsin
.

Eminönü
FelicitaNascosta '
Ben Bundan önce Smile kullandım ve internet hızım baya düşüktü 0.700 lerdeydiDesigner yazdı:O kapatmadan sen küfret öyle kapat :twisted:
Birde TTnet'e bakalım dedim bakmasaymışım keşke DADAŞORHAN (Orhan abi) ye sordum TTNET alt yapılarını il il değiştiriyor ve genişletiyor dedi ama bakıcaz
Uğur Aynı cevabı Gönülyorgunu (Kan kardeşim 'Fatih')De Aynısını söyledi Onunda sürekli interneti gidiyorduAeoroea yazdı:Öncelikle selamlar,aynı sorun bendede vardı Grup Bölgelerinin ilk çıktıkları zaman,bu sorun modemden degıl sıstemdende degıl dısarıdan gelen kabloların gevşeklıgı veya kopukluguyla ılgılı eve bır görevli gönderilmesini iste,aksı taktırde abonelıgın ıptalı ıcın başvuru yapıcagınıda de geldıgınde kabloları degıstırıcektır.Şuan benım hıc kopmuyor taş gibi,kolay gelsin.
bana kanka dedi senin Eve gelen kablolarda var sorun banada aynısı oluyordu en sonunda komple gitti net Kapattıracağımı söyledim hemen hallettiler dedi.
Sanırım bende öyle yapıcam neyse yarım Mouse alıyımda