Sizlerle bu konuşmayı tekrar yapmaktan hoşnut olmadığımı bilmelisiniz ama hayat bunu gerektiriyor Girecek olduğum SBS Sınavı nedeni iLe interneti 3 ay kapattırıcam .. Eğitim sistemini alt üst eden meb e de sevgiLerimi iletirim..
Gelişmiş batı ülkelerinde öğrenciler yeteneklerine göre sınıflandırılırken , TÜRKİYE de öğrenciler 2 saate göre sınıflandırılıyorlar ..
Sonuna kadar kaşı olduğum eğitim sistemi için oyuna 3 ay veda etmek zorundayım . Belki netten arada bir girerim ...
Kuzeyx loncasından özür diliyorum . Kendimi onları oyalamış gibi hissediyorum fakat oyun hayatı realimden önemLi değiL.
Tüm arkadaşlarıma tanıdıklarıma hayatında başarıLar diliyorum . Biliyorum 3 ay sonra GeLdiğimde SeLam verdiklerim sen kimsin diyecek .. Aama hayatım bunu gerektiriyormuş )
Onca verdiğim emek bir anda gidicek , bir sürü insanla kurduğum bağlantı suya düşecek . Emeklerim sadece İKV ile sınırlı değildi .. Ama ne yapaLım kısmet
Dostum SBS daha baslangıc onunde daha nıce sınavlar olucak pek fazla kafanı takma.Bızde o yolalrdan gectık bıızn zamnımızda oks vardı ona gırdım kurtuldum derken ÖSS belası cıktı,onuda atlattık sımdıde KPSS denen bır zorlu maroton daha...
Real hayatta basarılar.Bır sozle bıtırmek ısterım.
''Yapamayacagın seylerın yapabıleceklerını engellemesıne sakın ızın verme''