Lodoslar durumu 4-2 ye getirdiler tebrik ediyorum grupları gerçekten sağlamdı nereden baksan her savaşçıda şahaser ve yeni zırhlardan mevcuttu zaten lodosun şifaları hep sağlamdır onlardan eklenince kaçınılmaz son geldi
Arzlar gerçekten çok fazla büyücüyle girdiler ve köşelerine sindiler
Sağlam lodos savaşçıları teker teker şifaları halletti ardından büyük darbeyi indirdiler
yine de arzlar güçsüz olmalarına rağmen iyi savaştılar 20 dk ya yakın savaş sürdü eşit derecede ...
[Gm]Captainax 'ın yaptığı açıklamaya göre ; gördüğü en güzel sancak savaşıydı.
Tılsım'daki lodoslarıda arzlarıda tebrik ederim, kim kazanırsa kazansın önemli değil. Sonuçta bir etkinlik.
Yanlızca şunu eklemek istiyorum savaş 20 dk kadar sürmedi topu topu 5 dk sürdü.
İyi Forumlar.
[NUMAN]
TILSIM
KUŞADASI Ozaxien Cappadocia
ADAKAÇKINI xCaraMiOx ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI) RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008. Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Hayatta Hiç Kimse İçin Ağlamaya Değmez..Ağlamaya Değenler Zaten Ağlatmaz..Eğer Bir Gün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tut Ki..Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar Alçalmasın..
ilk başlarda arz savaşçılar çok bastırdı ama daha sonra lodos (bizim ) büyücülerin biraz öne gelmesiyle savaşçı olarak soldan ve sağdan girdik arzlarda düşük lwl çoktu zayıf kaldılar genede tebrikler
İsimleri nasıl alıcaz bu konu hakkında herkezin aklında bi soru işareti var
Sayın Yöneticiler Aydınlatılması Gereken Bi Konu Var.
Şimdi Bu İsim Değiştirme Kodları Üyeliğe veya Karaktere Özel Olmuyacaktır Umarım.
Böyle Bi Durum Olursa Kötü Olur.
Bu Arada Teşkilat Arz = 4 Lodos = 3
TANIMSIZ-UNJUST
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün...Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün...Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Bakalım 3 defa alındım , 3 kez girdiğimde 2 kez kazandık inş. daha da kazanırız yalnız bir şey söyleyecem benim 2 epin oldu başka sağlam charım yok :S onları girdiremicem sancak savaşına Artık iksiri alalım barı ölüm oyunu için
Birde resim almıştım ilkinde heyecandan alamadım bunda alayım barı dedim
:arrow: