İKV'ye GÖNÜL VERMİŞ OYUNCULAR Şimdi sıra BİZDE !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

İKV'ye GÖNÜL VERMİŞ OYUNCULAR Şimdi sıra BİZDE !!!

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

Merhaba,

Ben yaklaşık 2 yıldır oynuyorum ve bu oyunu gerçekten çok seviyorum İKV Sadece oyun olmadığı Kimilerimizin yaşam biçimi kimilerimiz içinse yepyeni arkadaşlıkların kurulduğu adeta sosyal bir platform…

Son zamanlarda İKV maden piyasası,maden stokçularının eline geçmiş adeta piyasayla oynamaktaydılar ki en son örneği menekşe elmasın bir hafta 35 m diğer bir gün 10 m ye kadar düşmesi sinirleri germiştir.

Ve nihayetinde oyuncularımızdan gelen yoğun istek üzerinde oyun tasarımcıları maden hakkında düzenlemeye gitmiştir ve maden sayıları 4 katına çıkarılmış ayrıcada 0–39 seviye arası madenlerse 8 katına çıkarıldı.

En önemli değişiklik ise…

0–39 seviye arası eşyaların ve efsunların tamamının materyal gereksinimleri yeniden tanımlanmıştır. 0–39 seviye eşya üretmek artık çok çok daha kolay. Bir diğer değişle Mev usulü Meteor Tipi itemlerin reçeteleri artık Kripraz ve Apa istemiyor!

Bol bol üretim yapabileceğiz artık.

Peki, biz oyunculara İKV yi gerçekten seven İKV den başka oyun oynayamayan diğer bir tabirle İKV koliklere nasıl bir görev düşüyor?

Artık oyun piyasasının eskisi gibi yüksek Mevlalara ulaşmaması için;

Maden fiyatlarında uçuk rakamlarla satış yapan oyunculardan alışveriş yapmayın,

Çarlarınızın toplama puanları; eğer 2 çarınız varsa birini 33 er puanlık eşit puan dizilimlerini yapın birde deparı 15 yaptınız mı seri şekilde Eminönü madenlerinin hepsini toplayabilirsiniz

Diğer çarınızı ise madenci ve sarraf olarak 45 madenci 45 sarraf olarak dağılım yapın böylece;

Bir şaheser üretmek için gerekli tüm madenleri çekmiş olacaksınız çekemediğiniz madeni ise çektiğiniz bir madenle takas yaparak hiçbir ücret ödemeden şaheserinizi üretmiş olacaksınız

Madenleri oyun parasıyla almak yerine çekiniz sıkıcı gelebilir ama su an her yer maden dolu hem item kasıp hem de maden kasabilirsiniz…

YÜKSEK MEVLALARDA MADEN SATAN SATICILARDAN ALIŞVERİŞ YAPMAYARAK MADEN FİYATLARININ YÜKSELMESİNİ ÖNLEYELİM…
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: İKV'ye GÖNÜL VERMİŞ OYUNCULAR Şimdi sıra BİZDE !!!

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

Güncel
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: İKV'ye GÖNÜL VERMİŞ OYUNCULAR Şimdi sıra BİZDE !!!

Mesaj gönderen Canceazi »

Kendini fazla kaptırma.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön