Onu Bunu Bilmem Ben Abdullah O Zamanlar Oyunda Degildim ve Haberim Yoktu . Kirli Çamaşırlar Diyorsun. Kardeşin Salime Olsun Tayfuna Olsun Sövmedimi ? Allah'ı Yere İndirecekti Nerdeyse. Senle Öncedende Konuşurduk Migrata Falan Girerdik Hatırla. Hiçbir Sosyallıgın Yokken Normal Hayatında Gelmişsin Şimdi Bana Laf Salatası Yapıyorsun. Gözünü Açan Kim Oldu Senin ? Ona Göre Konuş.
Şimdi Bu Yazdıklarımdan Sonra Beni Bilen Biliyor Itemim Var İsmim Var Şudur Budur Deyip Bozuk Plak Gibi Yazdıgının Aynısını Yazacaksın Eger Sen Dostça Bitirmek İsteseydin Yazdıgım Kelimelerin Ardına Cevap Atmazdın.
WaFFeNx loncasından ayrılıyorum...
Re: WaFFeNx loncasından ayrılıyorum...

WaffenxKeyhüsrev
Meranda İlk Kenan'ı Kesen Büyücü
Meranda İlk Kadimi Kesen Büyücü
Meranda İlk İflis Kesen Büyücü
Meranda 3. 49 Olan Büyücü
Meranda 4. Ejder Üreten Büyücü
Oyunda Tank Büyüyü Getiren Büyücü
Wandetta yazdı:Onu Bunu Bilmem Ben Abdullah O Zamanlar Oyunda Degildim ve Haberim Yoktu . Kirli Çamaşırlar Diyorsun. Kardeşin Salime Olsun Tayfuna Olsun Sövmedimi ? Allah'ı Yere İndirecekti Nerdeyse. Senle Öncedende Konuşurduk Migrata Falan Girerdik Hatırla. Hiçbir Sosyallıgın Yokken Normal Hayatında Gelmişsin Şimdi Bana Laf Salatası Yapıyorsun. Gözünü Açan Kim Oldu Senin ? Ona Göre Konuş.
Şimdi Bu Yazdıklarımdan Sonra Beni Bilen Biliyor Itemim Var İsmim Var Şudur Budur Deyip Bozuk Plak Gibi Yazdıgının Aynısını Yazacaksın Eger Sen Dostça Bitirmek İsteseydin Yazdıgım Kelimelerin Ardına Cevap Atmazdın.
waffenx loncasının canını sıkan bir elamandın . gittin iyi oldu ayık olun salime tayfun a oktay a keserim ha
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: LoTuS Loncası
eee ne olucak aga loncadan atılınca karizması cizilmesin diye bana 200 m zarar verdiler o yuzden çıktım Loncadan derler sadece şu soyluyorum WaFFeN Ss AkAR ALem BaKaRrrrr...
WaFFeN Ss
WaFFeN Ss

BoNZaİ
HanımEjderiGetir
HanımKılıcıGetir
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bana: "loncaları kendi çıkarları doğrultusunda sömüren karaktersiz biriydi ve çıkaracaktık zaten" diyorsun sorada cvp werme diyorsun sen benim gözümü mözümü açmadın sosyal hayatta ben eskiden neysem şimdide oyum ömrüm boyunca sizler gibi olmadım olmamda anlattıklarınıza sürekli dalgasına gülüp geçtim bu demek olmuyorki yaptıklarınızı onayladım ve size özendim yada yaptım ama sizde biliyorsunuz ki ben öyle biri değilim tayfun sana gelince sen zaten vs sonunda kararı bizim lehimize werirsen millet sana loncasındaki adamı tuttu diye laf atmasından korktunda ceketi şerruha verdin herneyse olan oldu ben tertemiz bi sayfa açtım sayenizde arzların yarısı düşmanım oldu bende onun için lodos oldum lodoslarda beni çok sıcak karşıladılar biçoğu sevindi hoşgeldin dedi şimdi ne kadar tartışsakta boş onun için ben bunu bilir bunu söylerim kim ki ikvde benim en ufak bi hakkımı yediyse hakkımı ona helal etmiyorum. çünkü ben bu oyuna zamanımı harcadım paramı harcadım bu oyuna emek werdim ve birileri bunun üstüne çöküp sonra da hiçbişi olmamış gibi hadi kanka gel migrat atak sığınak atak şunu yapak şunu edek diyemez
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
töbe yarabbi ne Allah ı indirmesi ne diyosun sen eğer küfür ettiyse şikayet etseydin! ben ve kardeşim asla Allaha sövmez o sizin gibilerin yapacağı iştir Ben iftira atmam bu güne kadar duymadım ağzınızdan... ama onun dışında her türlü küfürü duydum... ayrıca ortağım emin de söyledi allaha küfrediyolar çıkalım bu loncadan diye... bende nedense hiç şaşırmadım... gözümün önünde kardeşimle tayfun tartıştı skype de ve kardeşim tayfuna en fazla adammısın!? dedi zaten sövseydi anında şikayet ederdiniz herneyse fazla tartışmak istemiyorum bu konu artık olmayacak yerlere gidiyor...
konu kilit!...
konu kilit!...